Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Mayor of Kingstown 4.sezona başladım

It Welcome to Derry'e başladım bugünd e 2.bölümü geldi

Dudes 1.Sezona başladım.

baldiz.jpg

Baldız

18 Nisan 2025 Sinemada | 1s 37dk | Komedi
Yönetmen Hamdi Alkan
| Senarist Kamuran Süner
Oyuncular: Oya Başar, Asuman Dabak, Ayşegül Asar

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Bir yanda sevimli olduğu kadar kıskanç da olan bir abla, diğer yanda ise aşkı uğruna her şeyi yapmaya hazır olan bir kız kardeş ve ikisinin ortasında kalan çaresiz bir damat…

4.5/10

Oya Başara yazık olmuş böle saçmasapan bir filmde , senaryo kötü bazı oyunculuklar kötü.​

balald-of-a-small-player.jpg

Ballad Of A Small Player

29 Ekim 2025 | 1s 42dk | Dram, Gerilim
Yönetmen Edward Berger
| Senarist Rowan Joffe
Oyuncular: Colin Farrell, Tilda Swinton, Fala Chen

Özet

Lord Doyle, Makao'da saklanmaktadır; günlerini ve gecelerini kumarhane katlarında geçirmekte, çok içmekte ve kalan azıcık parasıyla kumar oynamaktadır. Hızla artan borçlarıyla başa çıkmakta zorlanırken, kendine has sırları olan gizemli bir kumarhane çalışanı olan Dao Ming ona bir can simidi uzatır. Peşinde ise, Doyle'un kaçtığı şeyle yüzleşmeye hazır özel dedektif Cynthia Blithe vardır. Doyle kurtuluşa ulaşmaya çalışırken, gerçekliğin sınırları daralmaya başlar.

4.5/10

Psikolojik bir drama filmi benlik değil sarmadı , vakit kaybı​

1000096155

Vizyon tarihi belirsiz | 2s 9dk | ,
Yönetmen
|
Senarist ,

Oyuncular: , ,

Özet​

Amerika'nın en ölümcül orman yangınlarından birinde geçen The Lost Bus, asi bir okul otobüsü şoförü ve kendini işine adamış bir okul öğretmeninin, 22 çocuğu korkunç cehennemden kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu ediyor.

5/10
süresi çok uzun ve vasat oyunculuklar,Mattheuw McConnagy de filmi kurtaramıyor

UZUN-YURUYUS.jpg

The Long Walk

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 48dk | Bilim Kurgu, Gerilim, Korku
Yönetmen Francis Lawrence
| Senarist J.T. Mollner
Oyuncular: Cooper Hoffman, David Jonsson, Garrett Wareing

Özet

Genç bir adam olan Ray Garraty, yüz gencin dahil olduğu “LaLongue Marche” adlı bir yarışa katılmaya karar verir. Yarışın sonunda kazanana istediği her şeyi yapabilme lüksü verilecektir, geri kalan doksan dokuz kişi ise ölecektir. Ray’ın yapması gereken tek şey merhameti olmayan bu ölüm yürüyüşünde hayatta kalmaktır. Kural basittir; sadece belirtilen hızda koşmak gerekir. Eğer yavaşlarsanız veya durursanız yetkililer tarafından uyarı alırsınız ve üç uyarı vurulmanıza neden olacaktır.

7/10

Stephen King'den farklı bir yapım ben beğendim sıkmadı sonuna kadar gerilimi dramı güzeldi.​

good-boy.jpg

Good Boy

26 Aralık 2025 Sinemada | 1s 13dk | Gerilim, Korku
Yönetmen Ben Leonberg
| Senarist Ben Leonberg, Alex Cannon
Oyuncular: Indy (II) , Shane Jensen, Arielle Friedman

Özet

Köpek kahramanımız Indy, insan sahibi ve en yakın arkadaşı Todd ile birlikte şehir hayatını bırakıp kırsalda uzun süredir boş olan aile evine yerleşir ve yeni bir maceraya atılır. Başından beri iki şey apaçık ortadadır: Indy, ürkütücü eski evden çekinmektedir ve Todd'a olan sevgisi sarsılmazdır. Taşındıktan sonra Indy, boş köşelerden hemen rahatsız olur, yalnızca kendisinin görebildiği görünmez bir varlığın izini sürer, uzun zaman önce ölmüş bir köpekten gelen hayali uyarılar algılar ve önceki sakinin kasvetli ölümünün görüntüleri onu rahatsız eder. Todd, evin etrafında dönen karanlık güçlere yenik düşmeye başladığında, Indy, sevgili Todd'u öbür dünyaya sürüklemeye niyetli bir kötülükle mücadele etmek zorunda kalır.

6/10

Köpeğin gözünden karanlık güçlerle mücadele anlatıyor bu anlamda orjinal bir film .​

Şu anda 3.sezon 7.bölüm
1a0ac7f1f7b0b32382157f91229b8bea58cde02f2942493981a9f35fa1101fb1

En son birkaç gün önce Aşk 101'i 1 günde izleyip bitirdim.

Platonik Mavi Dolunayı ve Dudes 1.Sezonu bitirdim.

Brezilya Dizisi Güç Oyunları 1.Sezon ve Mayor of Kingstown 4.Sezona başladım.

The Last Frontier , It Welcome to Derry devam ediyor.

The Walking Dead Darly Dixon 3.sezonu bitirdim.

Güç Oyunları 1.Sezon bitirdim.

The Witcher 4.Sezon , Alice in Borderland 3.Sezona başladım.

code-3.jpg

Code 3

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 44dk | Aksiyon, Komedi
Yönetmen Christopher Leone
| Senarist Christopher Leone, Patrick Pianezza
Oyuncular: Rainn Wilson, Lil Rel Howery, Aimee Carrero

Özet

Code 3, son 24 saatlik vardiyasında, hevesli ama deneyimsiz bir sağlık görevlisini eğiten dünyadan bezmiş bir sağlık görevlisinin hikayesini konu ediyor. Rutin bir gece olarak başlayan olay, hızla şehir çapında kaotik bir yolculuğa dönüşür ve bir acil durumdan diğerine koştururken dayanıklılıklarını, içgüdülerini ve mizah anlayışlarını sınayan bir yolculuğa dönüşür.

6/10

Eh işte vakit geçirmelik , olayların ambulans şoförünün gözünden bakmamızı göstermişler.​

MAN-WITH-NO-PAST.jpg

Man with No Past

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 47dk | Aksiyon, Dram
Yönetmen James Bamford
| Senarist Steven Paul
Oyuncular: Adam Woodward, Charlotte Vega, Jon Voight

Özet

Tanımadığı bir şehirde uyanan ve kim olduğunu hatırlamayan bir adam, kendi kimliğinin gizemleriyle yüzleşmek zorundadır. Ancak geçmişini ortaya çıkarmak için yaptığı çaresiz arayış onu güçlü bir düşmanla karşı karşıya getirir ve kaderini belirleyecek ve sonunda gerçek kimliğini ortaya çıkaracak bir hesaplaşmaya yol açar.

5./10

Paramount'dan vasat bir aksiyon filmi , saçmalıklar var 2025 yılında artık böyle olmaması lazım.​

Ekran-goruntusu-2025-11-07-175206.png

Fareler: Bir Witcher Hikâyesi

Yönetmen
Mairzee Almas
Oyuncular
Aggy K. Adams, Christelle Elwin, Connor Crawford, Dolph Lundgren, Juliette Alexandra
Yapım
2025 Filmleri -
Tür
Aksiyon Filmleri

Konusu:

Büyüyle barutun aynı masada buluştuğu bir sınır diyarında, uyumsuz altı kanun kaçağı, imkansız görünen bir soygun için ilk kez birbirlerine tutunmak zorunda kalır. Her birinin ayrı zaafı ve mahareti var: iz sürücüsü sessiz, sahtekar hızlı, nişancı soğukkanlı, patlayıcıcı pervasız, şifacı yaralı, lider ise kararsız. Yolları, kendi canavarlarından çok içindeki yorgunluğa teslim olmuş tükenmiş bir Witcher ile kesişir. Ona son bir iş teklif ederler; o da kendi kefaretinin peşindedir.

Film, gölgeli hanlardan sisli bataklıklara uzanan bir kaçış ve yüzleşme hikayesi vaat ediyor. Zırhla korunan bir kasanın, yozlaşmış lordların ve pusuda bekleyen yaratıkların arasında, güven adım adım inşa ediliyor. Başarısızlık ölüm, başarı ise ikinci bir şans demek. Tonu karanlık, temposu diri; mizah kıvılcımları gerilimi bölmeden nefes aldırıyor. Bu soygun, aslında herkesin kendini çaldığı bir sınav.

5/10

Witcher dizisinin 4.sezonundaki fareler adlı grubun hikayesi , vasat .​

frankenstein.jpg

Frankenstein

7 Kasım 2025 | 2s 30dk | Bilim Kurgu, Dram, Korku
Yönetmen Guillermo del Toro
| Senarist Guillermo del Toro
Oyuncular: Oscar Isaac, Jacob Elordi, Mia Goth

Özet

Frankenstein, korkunç deneyiyle bir canavar yaratan ve nihayetinde hem kendisinin hem de hayat verdiği zavallı yaratığın sonunu getiren egoist ama zeki bilim insanı Victor Frankenstein'ın hikayesini konu ediyor.

9/10

Çok başarılı bir yapım olmuş Del Toro ustalığını göstermiş.Kusursuz.​

ICEFALL.jpg

Ice Fall

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 36dk | Gerilim
Yönetmen Stefan Ruzowitzky
| Senarist George Mahaffey
Oyuncular: Joel Kinnaman, Cara Jade Myers, Danny Huston

Özet

Genç bir yerli av bekçisi, kötü şöhretli bir kaçak avcıyı tutuklar ve donmuş bir göle düşen nakit dolu bir uçağın yerini bildiğini öğrenir. Suçlular ve yozlaşmış polisler etrafı sardığında, bu beklenmedik ikili hayatta kalmak ve eriyen buzun üzerinden kaçmak için mücadele etmek zorunda kalır.

6/10

Basit bir aksiyon gerilim filmi , vakit geçirmelik.​

SIYAH-TELEFON-2.jpg

Siyah Telefon 2

17 Ekim 2025 Sinemada | 1s 54dk | Gerilim, Korku
Yönetmen Scott Derrickson
| Senarist Scott Derrickson, C. Robert Cargill
Oyuncular: Mason Thames, Madeleine McGraw, Ethan Hawke
Orijinal adı Black Phone 2

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Dört yıl önce, henüz 13 yaşındayken Fin, The Grabber’ın elinden kurtulmayı başaran ilk ve tek çocuk olmuş, onu öldürerek esaretten kaçmıştır. Ancak bazı kötülükler, ölümle sona ermez. Yıllar sonra, telefon yeniden çalar. The Grabber, mezarın ötesinden geri dönmüştür ve bu kez yalnızca Fin’in değil, kız kardeşi Gwen’in de peşindedir. Artık 17 yaşında olan Fin, geçmişin travmasıyla mücadele ederken, 15 yaşındaki Gwen siyah telefondan gelen çağrılar almaya başlar. Rüyalarında, Alpine Lake adlı kış kampında izlenen üç çocuğa dair rahatsız edici görüntüler görür. Gwen, bu karanlık gizemi çözmeye ve kardeşini yeniden karanlığa çekmeye çalışan bu korkunç varlığa karşı son bir mücadele vermeye kararlıdır. Fin’i, yaklaşan bir kış fırtınasında kampa gitmeye ikna eder. Orada, ikili sadece The Grabber ile değil, aynı zamanda kendi aile geçmişlerinin sakladığı ürpertici sırlarla da yüzleşir. Ve artık ikisi de biliyordur: Bazı canavarlar, öldükten sonra daha da güçlüdür.

5.5/10

İlk film daha iyiydi , eh işte vakit geçirmelik.​

hep-ek-loto.jpg

Hep Yek Loto

6 Haziran 2025 Sinemada | 1s 30dk | Komedi
Yönetmen Bilal Kalyoncu
| Senarist Bilal Kalyoncu
Oyuncular: İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş, Cansu Tuman

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Hep Yek Loto, yanlışlıkla 50 milyonluk şike kuponunu tutturunca kendilerini beklenmedik olayların içerisinde bulan iki arkadaşın hikayesini konu ediyor. Parasızlık içerisinde olan Altan ve Gürkan, mucizeyi iddia bayisinde arar. İkili, yanlışlıkla 50 milyonluk şike kuponunu tutturur. Ancak onların kuponu tutturmaları hem mafyanın hem devletin hedefi haline gelmelerine neden olur.

4/10

Absürt komedi sevenler için , küfür dolu , ergenler için bir film , serinin son filmi.​

Witcher 4.sezonu bitirdim , yeni oyuncu fazla sırıtmadı , diziye gelince klasik ayn ilerliyor.

Ekran-goruntusu-2025-11-12-152957.png

Vicious

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 38dk | Korku
Yönetmen Bryan Bertino
| Senarist Bryan Bertino
Oyuncular: Dakota Fanning, Kathryn Hunter, Mary McCormack

Özet

Gece geç saatlerde gelen bir ziyaretçi ona tuhaf bir hediye bıraktıktan sonra genç bir kadın, hediyenin içindeki rahatsız edici bir tavşan deliğinden aşağı kayarken, geceyi varoluş mücadelesiyle geçirir.

6/10

Paramount Plus'dan korku gerilim tarzında ir film fena değildi atmosferi gerilimi iyiydi.​

playdate.jpg

Playdate

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 33dk | Aksiyon, Komedi, Macera
Yönetmen Luke Greenfield
| Senarist Neil Goldman
Oyuncular: Kevin James, Alan Ritchson, Benjamin Pajak

Özet

Ölümcül bir komplonun ortasında kalan iki karşıt babanın bir araya gelmesi gerekir. Bir yanda şu anda gerçekten morali bozuk olan Brian var. İşvereni tarafından beklenmedik bir şekilde kovulduktan sonra, artık evde oturan bir baba olarak on yaşındaki oğullarına bakıyor. Yeni görevindeki ilk gününde, evde oturan başka bir babanın çocuklar için oyun günü davetini kabul etti. Ancak Jeff ne yapacağı belli olmayan biri olduğunu kanıtlar ve Brian'ı tehlikeli bir maceraya sürükler.

7/10

Aksiyon komedi tarzında eğlenceli bir yapım olmuş beğendim.​

Geri