Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Black Rabbit mini diziyi bitirdim yani çok da beğenmedim Jude Law var diye baktım , sıkıcı geldi.

Monster Ed Gain Story seri katil dizisini bitirdim Netflixin güzeldi.

Platonik : Mavi Dolunaya başladım.

Black Rabbit mini diziyi bitirdim yani çok da beğenmedim Jude Law var diye baktım , sıkıcı geldi.

Monster Ed Gain Story seri katil dizisini bitirdim Netflixin güzeldi.

Platonik : Mavi Dolunaya başladım.
Mavi başlayıp kahverengi bitiyor bence :) İdare eder

caramelo.jpg

Caramelo

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 41dk | Dram, Dramatik komedi
Yönetmen Diego Freitas
| Senarist Diego Freitas, Carolina Castro
Oyuncular: Rafael Vitti, Carolina Ferraz, Arianne Botelho

Özet

Pedro, beklenmedik bir teşhis her şeyi altüst ettiğinde bir restoran işletme hayalini gerçekleştirmek üzeredir. Çok arkadaş canlısı sokak köpeği Caramelo'nun yardımıyla, yeniden keşif ve bağlantı yolculuğuna çıkar, şimdiki zamanda anlam ve ilham bulur ve ömür boyu sürecek bir dostluk kurar.

6.5/10

Netflix'den Brezilya yapım hem komik hem duygusal , hayata tutunmak için köpeğinin desteğiyle umut bulan bir şefin hikayesi , güzeldi.​

The Big Bang Theory devam ediyorum
Alien Earth devam ediyorum
Alice in Borderland devam ediyorum
Gibi devam ediyorum
Belli aralıklarla izlemeye çalışıyorum

Everybody Loves Raymond ve The X-Files dizilerini bitirdim.
Yellowstone 5 sezon ve Dororo dizilerine başladım.

İzleme listemde bir ton şey var ama ömrüm ne kadarını izlemeye yetecek bilmem...

Apple Tv dizisi The Last Frontier dizisine başladım ilk 2 bölümü geldi , Azılı katillerin olduğu uçak Alaskaya düşüyor kasaba artık rahat değil çünkü ölen ve tutuklananlar dışında kurtulup kaçanlarda var.

son.jpg

Son

25 Nisan 2025 Sinemada | 2s 28dk | Müzikal
Yönetmen Joshua Oppenheimer
| Senarist Joshua Oppenheimer, Rasmus Heisterberg
Oyuncular: Tilda Swinton, George MacKay, Moses Ingram
Orijinal adı The End

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Son, evresel çöküşün toplumu yok etmesinden sonra tuz madeninin derinliklerine inşa edilmiş süslü bir sığınakta saklanan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Sığınakta dünyaya gelen bir genç, 20 yıllık hayatında dış dünyayı sadece dinlediği hikayelerden bilir. Günlerini, eski bir enerji kralı olan babasıyla şüpheli bir kitap üzerinde çalışarak geçirirken, annesi duvarlarını süsleyen birçok paha biçilmez resim ve sanat eserinin bakımıyla uğraşır. Onların sıradan yaşamı, dışarıdan bir kadın sığınmak için kapılarına geldiğinde bambaşka bir hal alır.

4.5/10

Müzikal birzda fantastik tarzda bir film ama sıkıcı 2.30 saat bir de.​

THE-WOMEN-IN-CABIN-10.jpg

10 Numaralı Kamara

10 Ekim 2025 | 1s 32dk | Dedektif, Gerilim
Yönetmen Simon Stone
| Senarist Simon Stone, Joe Shrapnel
Oyuncular: Keira Knightley, Guy Pearce, David Ajala
Orijinal adı The Woman In Cabin 10

Özet

10 Numaralı Kamara, lüks bir yolcu gemisinde seyahat ederken korkunç bir sırra rastlayan bir seyahat yazarının hikayesini konu ediyor. Bir haber için lüks bir yolculuk sırasında bir gazeteci, gece geç saatlerde bir yolcunun denize düştüğüne tanık olur. Ancak tüm yolcular sayıldığında ve kayıp kimse olmadığında gazeteciye rüya görmüş olduğu söylenir. Kendisine inanılmamasına rağmen cevapları aramaya devam eden gazeteci, kendi hayatını tehlikeye atar.

7/10

Netflix'den klişe ama gizem ve dedektiflik cinayet öğeleini barındıran başarılı bir yapım,​

Peacemaker 2.sezonu bitirdim son sezonmuş 3.sezon olmayacak , karakterler ilerde DC projelerinde olacakmış.Tam final havasını yaşatmadı , kötü değildi ama eksikti.

bakim-gerekli.jpg

Maintenance Required

Bakım Gerekli

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 45dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Lacey Uhlemeyer
| Senarist Erin Falconer
Oyuncular: Madelaine Petsch, Jacob Scipio, Katy O'Brian

Özet

Tamamen kadınlara ait bir tamirhanenin son derece bağımsız sahibi Charlie, sokağının karşısına gösterişli bir kurumsal rakip taşındığında geleceğini yeniden değerlendirmek zorunda kalır. Teselli arayan Charlie, işini tehdit eden rakibi Beau'ya sırlarını açtığının farkında olmadan, internetteki anonim bir sırdaşına yönelir. İnternette kıvılcımlar uçuşurken, gerçek her şeyi yerle bir etmekle tehdit eder.

5.5/10

Amazon Prime'dan orta karar bir romantik komedi filmi , vakit geçirmelik.​

Peacemaker 2. Sezonu bitirdim tüm sezon yayınlandı.

Gen V onun tüm sezonun yayınlanmasını bekliyorum

Tulsa King var o da yeni sezon yayınlanıyor bekliyorum

Ay sonu The Witcher onun bölümleri nasıl yayınlancak bilgim yok umarım hepsini yayınlarlar

Kaçıncı kere izlediğimi unuttum ama dün yine aynı filmi izledim.35570

steve.jpg

Steve

3 Ekim 2025 | 1s 33dk | Dram
Yönetmen Tim Mielants
| Senarist Max Porter
Oyuncular: Cillian Murphy, Jay Lycurgo, Emily Watson

Özet

Öğrencileri için son çare olarak görülen bir ıslahevinde, müdür Steve bir dönüm noktası yaşamaktadır. Yaklaşan kapanmayı önlemek ve kurumun değerlerini korumak için elinden gelen her şeyi yaparken, aynı zamanda akıl sağlığıyla da mücadele eder. Bu sırada sorunlu bir geçmişe sahip genç bir kız olan Shy, içsel kırılganlığıyla kendini yok etme ve şiddete olan eğilimini uzlaştırma mücadelesiyle karşı karşıyadır.

4/10

Netflixden sorunlu Amerikalı ergenleri idare eden bir yöneticinin hikayesi beni pek sarmadı ağır gidiyor , beğenmedim.​

LONG-DISTANCE.jpg

Distant

Long Distance

2024 • 1 saat 27 dakika • ABD, Hindistan
Yönetmen: Josh Gordon, Will Speck
Senarist: Spenser Cohen
Yapımcı: Brian Kavanaugh-Jones

Distant Konusu

Film, yabancı bir gezegene zorunlu iniş yaptıktan sonra, oksijeni tükenen, garip yaratıklar tarafından avlanan zorlu arazide hayatta kalan diğer kişiye ulaşmak için yolunu bulması gereken bir asteroit madencisinin hikayesine odaklanıyor.

5/10

Bilim kurgu filmi , iki kişinin uzayda yaratıklara karşı hayatta kalma mücadelesi ama vasat.​

the-balloonist.jpg

The Balloonist

2025 • 1 saat 48 dakika • Hollanda
Yönetmen: Tim Oliehoek
Senarist: Benny Lindelauf
Yapımcı: Elbe Stevens

The Balloonist Konusu
Gaby’nin hayatı, nadir tavuklarla dolu olan kümesinin üstüne küstah bir sıcak hava balonu pilotunun düşmesi sonucu bir anda altüst olur. Bu kaza, için için büyüyen bir aile çatışmasını açığa çıkarır ve Gaby’yi hem kibirli baloncuyla hem de kendi sorunlu geçmişiyle yüzleşmek zorunda bırakır. Gaby geçmişiyle hesaplaşıp kendisine ve yedi yaşındaki oğluna daha iyi bir gelecek sunabilecek midir?

6/10

Disney Plus'dan Hollanda yapımı zıt karakterlerin birbirini çektiği bir romantik film , fena değildi.​

the-toxic-avenger.jpg

The Toxic Avenger

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 43dk | Aksiyon, Komedi, Korku
Yönetmen Macon Blair
| Senarist Macon Blair
Oyuncular: Peter Dinklage, Kevin Bacon, Elijah Wood

Özet

Film, 1984 yılında yayınlanan ve bir süper kahraman parodisi olan ‘The Toxic Avenger’ın yeniden uyarlaması. Filmde, toksik bir atığın içerisine düşmesi ile değişime uğrayıp bir süper kahraman olan Melvin'in, kötü adamlara karşı verdiği mücadele konu edilmişti.

4/10

80 lerde böyle film varmış , ama film kötü, vasat , zaman kaybı.​

culpa-nuestra.jpg

Culpa nuestra

yakında Platform: | 1s 55dk | Dram, Romantik
Yönetmen Domingo González
| Senarist Domingo González, Sofía Cuenca
Oyuncular: Nicole Wallace, Gabriel Guevara, Marta Hazas

Özet

Nick ve Noah pek çok engelle karşılaştıktan sonra ilişkilerinin en kötü döneminden geçmektedirler ve görünen o ki onların hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Gerçekten birbirleri için mi yaratıldıklarını, yoksa tam tersine, onlar için en uygun şeyin ayrı olmak mı olduğunu nihayet anlamak için pek çok sınavdan geçmek zorunda kalırlar.

6/10

Amazon Prime'dan serinin İspanyol versiyonu romantik gençlik filmi , çerezlik.​

SICAK-BUFE.jpg

Sıcak Büfe

16 Mayıs 2025 Sinemada | 1s 46dk | Komedi
Yönetmen Serdar Gözelekli
| Senarist Volkan Sümbül, Ali Demirel
Oyuncular: Hakan Yılmaz, Orkuncan İzan, Bihter Dinçel

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Sıcak Büfe, bir mahalle büfesinin arka planında yaşanan olayları konu ediyor. Cihangir ve Hakan, babalarından kalan dükkanda büfecilik yaparak geçimlerini sağlayan kardeşlerdir. İkilinin düzenli müşterilerinden biri de yasadışı kumar hasılatı taşıyan bir kuryedir. Kardeşlerin hayatı, mafya temsilcisinin büfenin arka deposunda ölmesiyle bambaşka bir hal alır. Cihangir ve Hakan, adamın cesedini denize atıp, çatasında bulunan paraya el koymaya karar verir. Ancak Cihangir ve Hakan için bu hiç de kolay olmayacaktır.

5/10

Düşük bütçeli , espri seviyesi düşük bir film olmuş , mafya olayları sıktı artık.​

june-ve-john.jpg

June ve John

2 Mayıs 2025 Sinemada | 1s 32dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Luc Besson
| Senarist Luc Besson
Oyuncular: Luke Stanton Eddy, Matilda Price, Ryan Shoos
Orijinal adı June And John

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

June ve John, sıradan ve sıkıcı bir yaşam süren John'un hikayesini konu ediyor. John büyüleyici ve gizemli June ile tanışana kadar monoton bir hayat yaşamaktadır. Karşılaşmaları onu günlük rutininden koparır ve onu duygularla ve beklenmedik olaylarla dolu çalkantılı bir dünyaya sürükler. Ancak aralarındaki bağ güçlendikçe, ilişkilerinin bu zorluklara dayanıp dayanamayacağı sorusu ortaya çıkar.

5/10

Romantik film ama hem vasat buldum hem sonu iyi değildi.​

Geri