Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

SAVAS-USTUNE-SAVAS.jpg

Savaş Üstüne Savaş

3 Ekim 2025 Sinemada | 2s 42dk | Aksiyon
Yönetmen Paul Thomas Anderson
| Senarist Paul Thomas Anderson
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Benicio Del Toro, Teyana Taylor
Orijinal adı One Battle After Another

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Eski devrimci Bob, paranoyası sebebiyle kızı Willa'yla birlikte medeniyetten uzak bir hayat yaşamaktadır. Eski düşmanı 16 yılın ardından tekrar ortaya çıkıp kızı kaybolunca, geçmişinin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

6/10

Kurgusu ve oyunculukları iyi ama film beni sıktı , aksiyonu yok denecek kadar az , komedi yanı ağır basmış.​

Alice in Borderland 3.sezonu bitirdim Squid Game gibi bitti sonu.

Wayward dizisine başladım.

Bugün kara Kenan dizisini izledim

catida-biri-var.jpg

Çatıda Biri Var

31 Ekim 2025 Sinemada | 2s 6dk | Dram, Gerilim, Komedi
Yönetmen Derek Cianfrance
| Senarist Derek Cianfrance, Kirt Gunn
Oyuncular: Channing Tatum, Kirsten Dunst, Ben Mendelsohn
Orijinal adı Roofman

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Çatıda Biri Var, Jeffrey Manchester'ın gerçek hikayesinden uyarlanıyor. Bir zamanlar Özel Kuvvetler mensubu olan Jeffrey Manchester, terhis olduktan sonra ailesine destek olmak için fast food restoranlarını soyup suça yönelir. Soygunları çatılardan içeri girerek gerçekleştirdiği için “Çatıdaki Adam” lakabını alır. 40'tan fazla başarılı soygunun ardından yakalanır ve hapse atılır. Başarılı bir kaçış planı ile firar eden Jeffrey, devasa bir Toys “R” Us oyuncak mağazasında saklanır. Bir sonraki hamlesini profesyonelce playlayan Jeffrey, bu sırada beklenmedik bir şekilde mağaza çalışanlarından Leigh’ye aşık olur. Kaçış ve yeni bir umut arasında gidip gelirken, geçmişi onu amansızca yakalar.

6/10

Gerçek hayatdan alıntılnan bir film , dram yönü ağır basan düşük bütçeli bir film , çerezlik.​

lefter.jpg

Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi

14 Kasım 2025 | 2s 6dk | Biyografik
Yönetmen Can Ulkay
| Senarist Ayşe İlker Turgut
Oyuncular: Erdem Kaynarca, Deniz Işın, Aslıhan Malbora

Özet

Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi, futbolun efsane isimlerinden olan, geniş kitlelerce sevilen Lefter Küçükandonyadis’in hayat hikayesini konu ediyor. Büyükada’da doğan Lefter, Adalar’ın çok kültürlü yapısı içerisinde büyür. Babası Hristo’nun katı isteklerine karşı gelen Lefter, kalbinin sesini dinler ve futbolcu olmaya karar verir. Ancak kariyer yolculuğunda pek çok mücadele vermek zorunda kalacaktır. Ailesi, aşkı ve kimliği konularında yaşadıkları Lefter'i dünya çapında bir efsane haline getirir.

10/10

Muhteşem bir biyografi filmi , Ordinaryüs Lefterin yaşamı bildiklerimiz bilmediklerimiz çok güzel sergilenmiş , ölümündede Büyükadadaki cenazesine katılmıştım , duygu yüklü bir film , çok iyi oyuncularda var tavsiye.​

En son;
Dizi: Prens
Film: Yerdeki Süper Yıldızlar

good-fortune.jpg

Good Fortune

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 39dk | Komedi
Yönetmen Aziz Ansari
| Senarist Aziz Ansari
Oyuncular: Aziz Ansari, Seth Rogen, Keanu Reeves

Özet

Gabriel, bir "bütçe koruyucu meleği"dir. Bir gün, Jeff adında zengin bir sosyetik için tuhaf işler yapan şanssız bir adam fark eder. Gabriel, adamın durumuna müdahale ederek, Jeff gibi zengin olmanın, iki adamın hayatlarını değiştirerek sorunlarını çözmeyeceğini ikna etmeye çalışır. Adamın sorunları Jeff'in serveti tarafından çözülürken bu gösteride başarısız olan Gabriel, kanatlarını kaybeder ve insanlar arasında yaşamak üzere Dünya'ya gönderilir.

5/10

Keanu Reeves'e bu film yakışmamış , sarmadı film .​

Wayward dizisini bitirdim pek sarmadı , beklediğim gibi çıkmadı.

super-charlie.jpg

Super Charlie

19 Eylül 2025 Sinemada | 1s 30dk | Aile, Animasyon, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen Jon Holmberg
| Senarist Jon Holmberg
Oyuncular: Orlando Wahlsteen, Silas Strand, Sven Björklund

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Super Charlie, süper kahraman olmak isteyen bir çocuğun hikayesini konu ediyor. On yaşındaki Wille, polis memuru babasının yanında suçla savaşıp süper kahraman olmayı hayal eder. Ancak küçük kardeşi Charlie doğduğunda hayali suya düşer. Charlie tüm ilgiyi üzerine çekmekle kalmaz, aynı zamanda onun süper güçleri olduğunu da keşfeder. Bir süper kötü adam ve dengesiz bir bilim insanı şeytani planlarını uygulamaya koyduklarında, Wille ve Charlie anlaşmazlıklarını bir kenara bırakıp bir ekip olarak çalışmak zorunda kalırlar. Peki ya küçük bir çocuk ve kıskanç kardeşi şehri kurtarabilecek midir?

6/10

Çocuklar için vakit geçirmelik bir animasyon.​

Son düzenleme:
avery-jonas-christmas-movie.jpg

A Very Jonas Christmas Movie

Vizyon tarihi belirsiz | Komedi
Yönetmen Jessica Yu
| Senarist Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Oyuncular: Kevin Jonas, Nick Jonas, Joe Jonas

Özet

Jonas Kardeşler, Londra'dan New York'a uzanan yolculuklarında kendilerini çalkantılı bir maceranın içinde bulurlar. Sürekli zaman baskısı altında, sürekli yeni engellerle karşılaşırlar, ancak hedefleri değişmez: Noel'e kadar aileleriyle birlikte eve varmak.

5.5 /10

Disney'den müzikal yılbaşı filmi eh işte .​

ruyalar-diyarinda.jpg

Rüyalar Diyarında

14 Kasım 2025 | 1s 30dk | Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen Erik Benson, Alex Woo
Oyuncular: Jolie Hoang-Rappaport, Craig Robinson, Simu Liu
Orijinal adı In Your Dreams

Özet

Stevie ve kardeşi Elliot, ailelerini tekrar mükemmelleştirmek için kendi hayal dünyalarının absürt dünyasında maceraya atılıyorlar. Kardeşler alaycı bir doldurulmuş zürafaya, zombi kahvaltılık yiyeceklere ve kabusların kraliçesine dayanabilirlerse, hayalleri gerçek olabilir.

6.5/10

Netflixden başarılı bir animasyon ,kardeş sevginine de değiniyor.​

THE-HNAD-THAT-ROCKS-THE-CRADLE.jpg

The Hand That Rocks The Cradle

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 45dk | Gerilim
Yönetmen Michelle Garza Cervera
| Senarist Micah Bloomberg
Oyuncular: Mary Elizabeth Winstead, Maika Monroe, Raul Castillo

Özet

Bir kadın, pedofil kocasının hapse atılması ve orada kendi canına kıymasının ardından, onun kurbanından intikam almaya çalışır ve kızın ailesine karşı çarpık bir şiddet zinciri başlatır.

6/10

Hulu'dan klişe konulu bir gerlim filmi , fena değil.​

Sekizinci Aile 4 bölümü geldi 4 ünüde izledim absürt komedi bol küfürlü ben beğendim diğer bölümlerini bekliyorum merakla.

takip.jpg

Takip

12 Eylül 2025 Sinemada | 1s 52dk | Gerilim
Yönetmen David Mackenzie
| Senarist Justin Piasecki, David Mackenzie
Oyuncular: Riz Ahmed, Lily James, Sam Worthington
Orijinal adı Relay

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Takip, dünya çapında bir arabulucu olan bir adamın hikayesini konu ediyor. Ash, yozlaşmış şirketler ile onları yok etme tehdidinde bulunan kişiler arasında rüşvet pazarlığı yapan bir adamdır. Dikkatli bir planlamayla kimliğini gizli tutar ve her zaman katı kurallara uyar. Ancak bir gün, büyük bir biyoteknoloji şirketinden korunması gereken potansiyel bir müşterisi olan Sarah'dan bir mesaj aldığında, kurallar aniden değişir ve Ash, vicdanlı yapısına aykırı bir şekilde çalışmak ve doğaçlama yapmak zorunda kalır. Çünkü söz konusu olan sadece müşterisinin hayatı değil, aynı zamanda gerçeklerdir.

6/10

Yavaş ve sıkıcı ilerliyor.Sonlara doğru hareketlendi film , ters köşe yaptı sonunda.​

"The beast in me" bir Netflix dizisi.başrolü paylaşan aktör ve aktrisin yeteneği diziyi bir solukta bitirmemi sağladı.3-6 bölüme sigdirilsa daha derli toplu olurdu diye düşünüyorum.
Benim bakış açıma göre dizinin en büyük handikapı;klasiklesmis (!)Netflix zorlayıcı LGBT propagandası.

AFTER-THE-HUNT.jpg

After The Hunt

Vizyon tarihi belirsiz | 2s 19dk | Dram, Gerilim
Yönetmen Luca Guadagnino
Oyuncular: Julia Roberts, Ayo Edebiri, Andrew Garfield

Özet

After The Hunt, yıldız bir öğrencinin meslektaşlarından birine karşı suçlamada bulunmasıyla kendini kişisel ve mesleki bir dönüm noktasında bulan bir üniversite profesörünün hikayesini konu ediyor. Profesör, çok geçmeden geçmişinden gelen karanlık bir sırrın gün yüzüne çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

4/10

Amazon Prime'dan psikolojik darama türünde bir film Julia Roberts var diye baktım ama aşırı sıkıcı ağır ilerliyor ağır bitiyor.​

biizm-mutlu-noelimiz.jpg

Bizim Mutlu Noelimiz

12 Kasım 2025 | 1s 29dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Steve Carr
| Senarist Holly Hester
Oyuncular: Alicia Silverstone, Oliver Hudson, Jameela Jamil
Orijinal adı A Merry Little Ex-Mas

Özet

Yeni boşanmış Kate, çok sevdiği evini satmadan önce son bir mükemmel aile tatili yapmaya kararlıdır. Ancak eski kocası Everett daha genç, mükemmel yeni kız arkadaşıyla ortaya çıktığında, Kate'in tatil hayali kaosa sürüklenir.

5.5 /10

Yılbaşı temalı filmler gelmeye başladı yıl sonuna geldiğimiz son günlerde , filme gelince orta karar bir film.​

AILE-PLANI-2.jpg

The Family Plan 2

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 46dk | Aile, Aksiyon, Komedi
Yönetmen Simon Cellan Jones
| Senarist Simon Cellan Jones, David Coggeshall
Oyuncular: Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, Zoe Margaret Colletti

Özet

The Family Plan 2, başarılı bir araba satıcısı, sadık bir koca ve üç çocuk babası olan Dan'in sakin banliyö yaşamının geçmişinden gelen düşmanlar nedeniyle bozulmasını anlatıyor. Bundan yıllar önce, tehlikeli görevleri yerine getiren yüksek eğitimli bir hükümet ajanı olan Dan, şimdi hiçbir şeyden haberi olmayan ailesini korumak için her şeyi göze almak zorunda kalır.

7/10

Apple TV 'den devam filmi , ilki de güzeldi , keyifli aksiyon severler için.​

Geri