Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Inglourious Basterds / Soysuzlar Çetesi (2009)​

IMDB Rating 8.4
Beyazperde Rating 4.0
Yıllar önce seyrettiğim filmi dün akşam tekrar seyrettim,yine aynı zevk ve keyifle filmi izleyebildim.

Soysuzlar Çetesi'nde, Alman kuşatması altındaki Fransa her zamankinden zor günler geçirmektedir. Savaştan hasar gören sivillerden sadece biri olan Shosanna, ailesinin canice öldürülmesine tanık olmuştur. Bir şekilde bu can pazarından kurtulmayı başaran kadın Paris'e gidip burada yeni bir kimlikle, sıfırdan hayata başlar.

[​

night-of-the-reaper.jpg

Night of the Reaper

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 33dk | Korku
Yönetmen Brandon Christensen
| Senarist Brandon Christensen, Ryan Christiansen
Oyuncular: Jessica Clement, Ryan Robbins, Summer H. Howell

Özet

1980'lerin sessiz bir banliyösünün kalbinde, üniversite öğrencisi Deena evine döner ve isteksizce son dakika bebek bakıcılığı işini kabul eder. Aynı gece, yerel şerif onu tehlikeli bir katille kedi-fare oyununa sürükleyen uğursuz bir hazine avına çeken gizemli bir paket alır. İpuçları çözüldükçe, Deena kendisini hayatta kalamayacağı kabus gibi bir gizemin içine hapsolmuş halde bulur.

6/10

Konu iyi ama ağır ilerliyor gerilim film severler için çerezlik bir film.​

Milyarderlerin Sığınağı 1.sezon bitirdim çok ağır gitti son bölümde kıpırdama oldu , bu tarz dizi olarak Silo daha güzeldi.

Inglourious Basterds / Soysuzlar Çetesi (2009)​

IMDB Rating 8.4
Beyazperde Rating 4.0
Yıllar önce seyrettiğim filmi dün akşam tekrar seyrettim,yine aynı zevk ve keyifle filmi izleyebildim.

Soysuzlar Çetesi'nde, Alman kuşatması altındaki Fransa her zamankinden zor günler geçirmektedir. Savaştan hasar gören sivillerden sadece biri olan Shosanna, ailesinin canice öldürülmesine tanık olmuştur. Bir şekilde bu can pazarından kurtulmayı başaran kadın Paris'e gidip burada yeni bir kimlikle, sıfırdan hayata başlar.

[​
Inglourious basterds iyi filmdir. İkinci dünya savaşıyla ilgili filmlerin ilginizi çektiğini varsayarak, Battle of the Bulge (1965) filmini önerebilirim. Önemli bir yönetmen,müthiş bir oyuncu kadrosu ve neredeyse başlangıcından bitişine kadar düşmeyen temposuyla iyi bir film. Yıllar yıllar önce İzmir Kapılar semtinde bulunan ve o yıllarda ailelerin tertemiz kıyafetlerini giyip, çoluk çocuk güvenle gittikleri Klüp sinemasında(bir çok sinema ile aynı kaderi paylaştı,artık yok) izlemiştim. Yıllar sonra aradım ,buldum ve arşivime aldım. Ara ara izlerim. Bende iz bırakan bu film elbette başka arkadaşlar için sıradan olabilir ama izlemeyen arkadaşların bir şans vermesini isterim. Saygılar.

Ekli dosyalar

• Battle of the Bulge (Tankların Hücumu) 1965.jpg
    Battle of the Bulge (Tankların Hücumu) 1965.jpg
    37.4 KB · Görüntüleme: 1
Rezervuar Köpekleri
IMDB 8.3/10
Yapım Yılı 1992
Tarantino'nun senaryosunu da kendisinin yazdığı film, sinemaya alışılmadık bir tarz getirdi. Bol kanlı şiddet sahneleri, neredeyse hiçbir şey ifade etmeyen diyaloglar, karmaşık anlatım tarzı ile yönetmenin, diğer filmlerinin öncüsü diyebiliriz. Aktör Harvey Keitel, bu filmde hem oyuncu hem de yapımcı olarak rol alıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 13738
İzlediğim en iyi filmlerden biri.

Milyarderlerin Sığınağı 1.sezon bitirdim çok ağır gitti son bölümde kıpırdama oldu , bu tarz dizi olarak Silo daha güzeldi.
Bunu ilk bölümde bıraktım. Silo ile bence aynı terazide olacak bir dizi değil :)

Wayward izlemeye başladım, 4 bölüm oldu. Yine bolca eşcinsellik, bis**süellik gereksizce içine yedirilmiş olsa da (kimse yanlış anlamasın konu ile alakaları yok ve çok üstüne basıyorlar, klasik Netflix) şu ana kadar (1.5x ve zaman zaman 2x ile izliyorum) en azından ne olduğunu hala merak ediyorum. İnşallah sonunu bir yere bağlarlar.

Netflix'e para ödemiyorum, asla ödemeyi düşünmüyorum. Rec sağolsun...

When Life Gives You Tangerines (Netflix)​

Mini dizi Black Rabbit'e başladım sıradaki dizilerde Wayward ve Platonik Mavi Dolunay

The latest i watch is Alicn boderland season 3 :ninja:.its really better season and the games also

Geri