Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Koreanturk ü kekikan reposundan indiriyorum, sonra ana ekranda siteler alt alta sıralanırken koreanturk çıkmıyor
Evet geçen gün bende denedim, sitenin kendisiyle alakası olabilir. Zaten milattan kalma bir site, kapak fotoğrafları ve kategoriler bile doğrudan alınamıyor.
Şimdilik diğer alternatiflerden türkçe dublaj bulmayı deneyiniz, zaten pek fazla yapımda türkçe dublaj bulunmuyor.

Son düzenleme:
Phisher, kendi reposuna ultima eklentisini eklemiş.
Kullanmak isteyenler için kısa kod "phisherrepo"
Başka eklentilerden de ultimayı eklemiştim ama seçim bölümünde ultima gözükmemişti. Bende onun bulunduğu ayarlar bölümünden girip baktım bir ayar mı yapmam lazım diye ama hep cloudstreamdan hata verip attı. Şimdi bunda denedim aynı oldu. Ultimada bir sıkıntı var yada ayarını ben bilmiyorum. Nasıl kullanılacak. Dizi film seçimleri bölgesinde görülmesi nasıl sağlanacak. Şimdiden teşekkürler.

Usta peki Türkçe dublaj desteği olan yabancı eklentiler var mı ?
"cncv" reposunda CNCVerse isminde netmirror sitesinin eklentisi bulunuyor onu kullanabilirsiniz ancak disney (hotstar) kısmında türkçe dil desteği bulunmuyor.

Başka eklentilerden de ultimayı eklemiştim ama seçim bölümünde ultima gözükmemişti. Bende onun bulunduğu ayarlar bölümünden girip baktım bir ayar mı yapmam lazım diye ama hep cloudstreamdan hata verip attı. Şimdi bunda denedim aynı oldu. Ultimada bir sıkıntı var yada ayarını ben bilmiyorum. Nasıl kullanılacak. Dizi film seçimleri bölgesinde görülmesi nasıl sağlanacak. Şimdiden teşekkürler.
Çökme sorunlarına ben sadece rec tv'de denk gelmiştim ancak çökme sorunu yaşanması şuanlık çok normal. Ultima eklentisi eski cloudstream sürümlerine uygun yapılmıştı ve en son aylar önce güncellendi. Phisherin reposuna daha yeni eklendi ve hiç güncelleme yapılmadı. Gelecekte hataları kapatırsa bu sorunlar yaşanmaz.

Eklenti görünmeme sorunun çözümünü sanırsam biliyorum ama çökme sorunları için güncellemeyi beklemeniz gerekecek.
Ayarlar - Sağlayıcılar - Eklenti dilleri seçeneklerinden dil olarak "Tüm diller" ve "İngilizce" seçeneklerini tiklerseniz sorununuz çözülecektir.

"cncv" reposunda CNCVerse isminde netmirror sitesinin eklentisi bulunuyor onu kullanabilirsiniz ancak disney (hotstar) kısmında türkçe dil desteği bulunmuyor.

Çökme sorunlarına ben sadece rec tv'de denk gelmiştim ancak çökme sorunu yaşanması şuanlık çok normal. Ultima eklentisi eski cloudstream sürümlerine uygun yapılmıştı ve en son aylar önce güncellendi. Phisherin reposuna daha yeni eklendi ve hiç güncelleme yapılmadı. Gelecekte hataları kapatırsa bu sorunlar yaşanmaz.
Olmayan Senkronizasyon özelliğinden sonra en çok sevilen özellik eklenti ultima fakat o da bazı eklentilerde çalışmıyor maalesef. Rectv filmakinesi ve hdfilmcehennemi de yeni çıkan filmler... Vb.

Başka yok mu Cinestream ve Netflixmirror'dan başka Türkçe dublaj desteği olan eklentiler

Başka yok mu Cinestream ve Netflixmirror'dan başka Türkçe dublaj desteği olan eklentiler
Maalesef varsa da ben bilmiyorum. Herkes kendine uygun eklenti yapıyor. İstisnasız her repoyu ekleyip denetlemeye çalışıyorum ancak hem son günlerde yabancı topluluğu pek aktif değil, hem de türk eklentileri yapmıyorlar.

Olmayan Senkronizasyon özelliğinden sonra en çok sevilen özellik eklenti ultima fakat o da bazı eklentilerde çalışmıyor maalesef. Rectv filmakinesi ve hdfilmcehennemi de yeni çıkan filmler... Vb.
Avocado'nun kendisi ortadan kaybolmasaydı güncellemeler ile düzeltildi. Umarım phisher sadece eklemek ile kalmaz ve güncelleme yapar.

Cep tlf nunda cloudstream de Hdfilmcehennemi2 seçim yaptığımda Imdb puanı görünürken tvbox da göremiyorum yapılması gereken bir ayar var mı?

Cep tlf nunda cloudstream de Hdfilmcehennemi2 seçim yaptığımda Imdb puanı görünürken tvbox da göremiyorum yapılması gereken bir ayar var mı?
Tv box cs sürümünü 4.5.4 sürümüne güncelleyin

Hdfilmcehennemi2 eklentisinde rating sistemi bulunmuyor. Ya yanlış eklentiyi kullanıyorsunuz yada uygulamanız güncel değil.

Bence çakma repo kullananlar, çakma repo geliştiricilerine sormalılar nasıl yaparız diye. Burada çakma repo reklamı yap, geliştiricileri küstür, sonra, öyle mi olur, böyle mi olur

Hocam hdfilmcehennemindeki rating sistemi imdb puanları mı yoksa site kullanıcılarının mı?
O ratingler siteden alınıyor ancak site imdb yada tmdb gibi 3.parti sitelerden alıyor olabilir.
Hdfilmcehennemi doğrudan imdb verilerini alıyormuş diğer sitelerde değişiklik gösterir.

Eklenti görünmeme sorunun çözümünü sanırsam biliyorum ama çökme sorunları için güncellemeyi beklemeniz gerekecek.
Ayarlar - Sağlayıcılar - Eklenti dilleri seçeneklerinden dil olarak "Tüm diller" ve "İngilizce" seçeneklerini tiklerseniz sorununuz çözülecektir.
Dil kısmını yaptım ama bir şey değişmedi. Sağlık olsun sadece merak ettiğim için baktım. Zaten yeterince eklenti var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Geri