Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hocam hdfilmcehennemindeki rating sistemi imdb puanları mı yoksa site kullanıcılarının mı?
Hocam bilmiyorum önemsiz bir şey olduğu için hiç inceleme zahmetine de girmedim ama sağ olsun nikyokki eklemiş. Cs geliştiricileri boş boş güncelleme veriyor rating sistemi geldi de noldu benim gözümde boş bir güncelleme özelliğinden başka hiç bir şey değil. Çerçöp özellik getirip uygulama boyutunu, ön bellek verisini arttırıyolar gözle görülür tek faydalı özellik ana ekran simgesine basılı tutunca sayfanın en üstüne çıkması olmuş. Telefonda veya tablette pek sorun değildi ama tv ve box kullananlarda bu özellik işe yarayacak bir özellik.

Bence çakma repo kullananlar, çakma repo geliştiricilerine sormalılar nasıl yaparız diye. Burada çakma repo reklamı yap, geliştiricileri küstür, sonra, öyle mi olur, böyle mi olur
Hocam geliştiriciler geliştirmeye devam ediyor çakalların derdine dusmuyorlar neden böyle bir mesaj atma gereği duydunuz ki anlamadım sadece forumda aktif değiller adamları tehtit ve küfürle kaciranlari dusunun bence ...

merhaba,

hdfilmcehennemi eklentisinden hangi filmi açmaya çalışsam, sürekli olarak bağlantı bulunamadı hatası alıyorum. diğerlerinde bir sıkıntı yok.

merhaba,

hdfilmcehennemi eklentisinden hangi filmi açmaya çalışsam, sürekli olarak bağlantı bulunamadı hatası alıyorum. diğerlerinde bir sıkıntı yok.
Geçen günlerde hdfilmcehennemi önlem almıştı şimdi kekikan reposunda düzeltilmiş olmalı bir deneyebilirmisiniz?

Hocam bilmiyorum önemsiz bir şey olduğu için hiç inceleme zahmetine de girmedim ama sağ olsun nikyokki eklemiş. Cs geliştiricileri boş boş güncelleme veriyor rating sistemi geldi de noldu benim gözümde boş bir güncelleme özelliğinden başka hiç bir şey değil. Çerçöp özellik getirip uygulama boyutunu, ön bellek verisini arttırıyolar gözle görülür tek faydalı özellik ana ekran simgesine basılı tutunca sayfanın en üstüne çıkması olmuş. Telefonda veya tablette pek sorun değildi ama tv ve box kullananlarda bu özellik işe yarayacak bir özellik.
Teşekkürler hocam. Aynen dediğiniz gibi getirsinler şöyle bir senkronizasyon özelliği alkışlayalim :)

Yeni gelen "videoyu tarayıcı da aç" seçeneğini boxlarda deneyen oldu mu? Boxda tarayıcı kurulu ama açmıyor hata veriyor

Hocam geliştiriciler geliştirmeye devam ediyor çakalların derdine dusmuyorlar neden böyle bir mesaj atma gereği duydunuz ki anlamadım sadece forumda aktif değiller adamları tehtit ve küfürle kaciranlari dusunun bence ...
Şunu nasıl yaparız diye soran ve çakma repoların mantar gibi türediği dönemde o repoları öven kişiye hitaben yazılmıştır o mesaj

Geçen günlerde hdfilmcehennemi önlem almıştı şimdi kekikan reposunda düzeltilmiş olmalı bir deneyebilirmis
cevap için teşekkürler. dediğinizi yapmadan önce, eklentileri manuel olarak güncelleyip o şekilde yaptım ama yine de kekikan dan yüklediğimde de aynı hatayı aldım. sanırım zamanla düzelir. bekleyeceğiz artık.

cevap için teşekkürler. dediğinizi yapmadan önce, eklentileri manuel olarak güncelleyip o şekilde yaptım ama yine de kekikan dan yüklediğimde de aynı hatayı aldım. sanırım zamanla düzelir. bekleyeceğiz artık.
Belki eklentiyi silip yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bende çalışıyor ama sizde çalışmıyor da olabilir.
1120

Yeni güncellemede Puanlama imdb'yi baz alıyor
Film izlerken imdb puanına mutlaka bakarım
Aslında yanlış anlaşılma olmasın diye belirtiyorum. Site nereden veri alıyorsa onu veriyor, mesela fullhdfilmizlesene imdb üzerinden alıyor, bir başka site kendi oylamasından alabiliyor.

Cloudstream'de Kullanıcı Profili Özelliği İçin İyileştirme Önerim olacak.
Cloudstream'de birçok kullanıcının faydalanacağını düşündüğüm harika bir özellik var: sol menü altında bulunan kullanıcı profil ekleme özelliği. Her kullanıcı kendine özel hesap oluşturabiliyor, bu kısım çok iyi. Ancak, profil simgelerine avatar resimleri de eklenebilirse daha güzel olur.
Ayrıca, isteyen kullanıcıların kendi profillerine özel şifre ekleyebilmesi de büyük bir avantaj. Böylece, her kullanıcı hangi kaynakta hangi filmde kaldığını kendi hesabında takip edebilir ve bu sayede karışıklığın önüne geçilir. Bu iyileştirmeler, kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirecektir.

Cloudstream'de Kullanıcı Profili Özelliği İçin İyileştirme Önerisi
Cloudstream'de birçok kullanıcının faydalanacağını düşündüğüm harika bir özellik var: sol menü altında bulunan kullanıcı profil ekleme özelliği. Her kullanıcı kendine özel hesap oluşturabiliyor, bu kısım çok iyi. Ancak, profil simgelerine avatar resimleri de eklenebilirse daha güzel olur.
Ayrıca, isteyen kullanıcıların kendi profillerine özel şifre ekleyebilmesi de büyük bir avantaj. Böylece, her kullanıcı hangi kaynakta hangi filmde kaldığını kendi hesabında takip edebilir ve bu sayede karışıklığın önüne geçilir. Bu iyileştirmeler, kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirecektir.
Uygulama geliştiricileri yabancı insanlar ve burada bulunmuyorlar. Aşağıdaki link üzerinden destek talebi oluşturup, önerini belirtebilirsin.

Shahid Uygulamasının Eklentisini Yapabilirmisiniz? Detaylı Bilgiler Play Storede Mevcut

feroxxcs3 reposu için
Yakın zamanda score özelliğini eklemeyeceğim.
Eklentileri çalışır halde tutmaya çalışacağım. Çalışmayan siteleri beni etiketleyerek yazabilirsiniz uygun olunca düzeltirim.
Webdeizle bir türlü çalışmıyor hocam bakar mısın hatta eklentinin yanına size ait olduğuna dair bir obje eklme şansınız varsa çünkü siz çalışıyor diyorsunuz bir türlü açamıyorum

Webdeizle bir türlü çalışmıyor hocam bakar mısın hatta eklentinin yanına size ait olduğuna dair bir obje eklme şansınız varsa çünkü siz çalışıyor diyorsunuz bir türlü açamıyorum
Aynı eklentini farklı repolardan indirince çakışma ola biliyor.Diğerlerini silmeli biri kalmalı.Yok eğer bir taneyse eklentini kaldırıp yeniden kurarak deneyin isterseniz.

Son düzenleme:

Geri