Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Arkadaslar, ultima eklentisini "phisher" deposunda buldum. Ama kurulduğunda ayar yaptırmıyor. Sistemden atıyor. Bunu duzeltebilecek kendi reposuna koyabilecek bir babayiğit var mıdır?

Bu kodlar arasında en iyisi hangisi veya hepsi aynı mı ?
Hemen hemen hepsi aynı fazla anime ve asya içeriği tüketiyosanız kekikan ama yok normal olarak kullanıyorum diyorsanız nikstream ve feroxxcs3 yeterli spor içinde sarapcanagi kullanabilirsiniz.

Benim kriterlerime göre en iyi repo, çalışan repo, yani genel anlamda stabil olması önemli. Geliştiricinin forumda olması, iletişim kurabilmek de önemli. Ben feroxxcs3 ü ana repo olarak kullanıyorum. Diğer repolardan da arada takviye alıyorum

Benim kriterlerime göre en iyi repo, çalışan repo, yani genel anlamda stabil olması önemli. Geliştiricinin forumda olması, iletişim kurabilmek de önemli. Ben feroxxcs3 ü ana repo olarak kullanıyorum. Diğer repolardan da arada takviye alıyorum
Benim için aksine forumda olmalarının bir önemi yok. Asıl önemli olan iletişim imkanı vermeleri. Kekikakademi forumda bulunmuyordu ancak telegram gruplarından istediğimiz kadar yardım alabiliyorduk. Yarın bir gün ferox'da forumdan ayrılabilir ama iletişimi bırakmayıp telegram vb. platformlar üzerinden grup açtığında ne yapacaksınız ki? Sadece bu forumda bulunmuyor diye onada "iletişimsiz" mi diyeceksiniz.

Neler oluyor anlamıyorum. Şimdide repolarda filmakinesi ve hdfilmcehennemi ana sayfa açılıyor ama içerikler oynamıyor

Neler oluyor anlamıyorum. Şimdide repolarda filmakinesi ve hdfilmcehennemi ana sayfa açılıyor ama içerikler oynamıyor
Cehennem ve filmmakinesi aynı kişi tarafından yönetiliyor. Cs'ye özel önlem almıyorsa iyi olur.

Benim için aksine forumda olmalarının bir önemi yok. Asıl önemli olan iletişim imkanı vermeleri. Kekikakademi forumda bulunmuyordu ancak telegram gruplarından istediğimiz kadar yardım alabiliyorduk. Yarın bir gün ferox'da forumdan ayrılabilir ama iletişimi bırakmayıp telegram vb. platformlar üzerinden grup açtığında ne yapacaksınız ki? Sadece bu forumda bulunmuyor diye onada "iletişimsiz" mi diyeceksiniz.
Ben telegram vs kullanmıyorum

Ben telegram vs kullanmıyorum
Kullanmıyor olabilirsiniz ama kullanan kişiler için çok daha iyi iletişim imkanı sağlanabiliyor. Sadece telegram'da değil ferox'un ve kraptor'un github adreslerinden hata bildirimi ve bazı konularda danışmak için ulaşabilirsiniz. Aslında iletişim imkanı veriyorlar ancak önce bunları kullanmanız gerekli.

Ufak bir rica, geliştiriciler repo sitelerine ufak bir simge belirti işaret koyarlarsa ayırt etmek çok kolaylaşacak

Ufak bir rica, geliştiriciler repo sitelerine ufak bir simge belirti işaret koyarlarsa ayırt etmek çok kolaylaşacak
Her repodan her eklentiyi kurmayın birinde olan birinde olmayan varsa olmayanı kurun aynı eklentileri kurmayın çakışma yapabiliyor.

Geri