Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dizilla birşey deniyor bu aralarDizilla tüm repolarda gitti bende.
feroxx da çalışıyor bendeDizilla tüm repolarda gitti bende.
1 saat önce hiç bir repoda çalışmıyordu. Çok denedimferoxx da çalışıyor bende
Hemen hemen hepsi aynı fazla anime ve asya içeriği tüketiyosanız kekikan ama yok normal olarak kullanıyorum diyorsanız nikstream ve feroxxcs3 yeterli spor içinde sarapcanagi kullanabilirsiniz.Bu kodlar arasında en iyisi hangisi veya hepsi aynı mı ?
Anlık, site kaynaklı olabilir tümünde çalışmıyorsa, tekrar denedim şu an, sorun yok1 saat önce hiç bir repoda çalışmıyordu. Çok denedim
Şimdi bendede çalışıyor.Anlık, site kaynaklı olabilir tümünde çalışmıyorsa, tekrar denedim şu an, sorun yok
Mecbur öyle yapacağız artıkAynı eklentini farklı repolardan indirince çakışma ola biliyor.Diğerlerini silmeli biri kalmalı.Yok eğer bir taneyse eklentini kaldırıp yeniden kurarak deneyin isterseniz.
Benim için aksine forumda olmalarının bir önemi yok. Asıl önemli olan iletişim imkanı vermeleri. Kekikakademi forumda bulunmuyordu ancak telegram gruplarından istediğimiz kadar yardım alabiliyorduk. Yarın bir gün ferox'da forumdan ayrılabilir ama iletişimi bırakmayıp telegram vb. platformlar üzerinden grup açtığında ne yapacaksınız ki? Sadece bu forumda bulunmuyor diye onada "iletişimsiz" mi diyeceksiniz.Benim kriterlerime göre en iyi repo, çalışan repo, yani genel anlamda stabil olması önemli. Geliştiricinin forumda olması, iletişim kurabilmek de önemli. Ben feroxxcs3 ü ana repo olarak kullanıyorum. Diğer repolardan da arada takviye alıyorum
Cehennem ve filmmakinesi aynı kişi tarafından yönetiliyor. Cs'ye özel önlem almıyorsa iyi olur.Neler oluyor anlamıyorum. Şimdide repolarda filmakinesi ve hdfilmcehennemi ana sayfa açılıyor ama içerikler oynamıyor
İyi olur tabi buna şüphe yokCehennem ve filmmakinesi aynı kişi tarafından yönetiliyor. Cs'ye özel önlem almıyorsa iyi olur.
Ben telegram vs kullanmıyorumBenim için aksine forumda olmalarının bir önemi yok. Asıl önemli olan iletişim imkanı vermeleri. Kekikakademi forumda bulunmuyordu ancak telegram gruplarından istediğimiz kadar yardım alabiliyorduk. Yarın bir gün ferox'da forumdan ayrılabilir ama iletişimi bırakmayıp telegram vb. platformlar üzerinden grup açtığında ne yapacaksınız ki? Sadece bu forumda bulunmuyor diye onada "iletişimsiz" mi diyeceksiniz.
Kullanmıyor olabilirsiniz ama kullanan kişiler için çok daha iyi iletişim imkanı sağlanabiliyor. Sadece telegram'da değil ferox'un ve kraptor'un github adreslerinden hata bildirimi ve bazı konularda danışmak için ulaşabilirsiniz. Aslında iletişim imkanı veriyorlar ancak önce bunları kullanmanız gerekli.Ben telegram vs kullanmıyorum
Her repodan her eklentiyi kurmayın birinde olan birinde olmayan varsa olmayanı kurun aynı eklentileri kurmayın çakışma yapabiliyor.Ufak bir rica, geliştiriciler repo sitelerine ufak bir simge belirti işaret koyarlarsa ayırt etmek çok kolaylaşacak