CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Yav 10 dakikada bir güncelleme geliyor, hızına yetişilmiyor CS'nin 🤣

Hiçbir şeyde değişmiyor ki ben bir şey göremiyorum yeni güncellemeler de
Her güncelleme normal kullanıcıyı ilgilendirmiyor. 4.5.4 yamasında, ana menü tuşuna basılı tutunca en üst kısma çıkması ve hata güncellemeleri yapılmış.

Reis videoyu 2 3 dk durdurdum bekledim yine aynı
Ozaman software decoding ile alakalı olabilir, Ayarlar - oynatıcı - yazılımsal çözücü ayarını kapatıp deneyin.
Bu arada diğer platformlar'da bu sorunu yaşıyormusunuz? Youtube, netflix vb.

CS de güncelleme ekranı geliyor, güncelleme iniyor. Çıkışta güncelleme tamamlanacaktir uyarısı da alıyorum. Uygulamaya tekrar girdiğimde eski sürüm devam ediyor. Nerede hata yapıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

CS de güncelleme ekranı geliyor, güncelleme iniyor. Çıkışta güncelleme tamamlanacaktir uyarısı da alıyorum. Uygulamaya tekrar girdiğimde eski sürüm devam ediyor. Nerede hata yapıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
İlk mesajda verdiğim linkten apkyı indirip direkt kurun ve güncelleyin.

kekikan deposunda koreanturk sitesi var eklenti indiriyor ama ana menüye gelmiyor, uzak doğu dizilerinin Türkçe dublajlı veren bi site, bi el atsanız size zahmet

Bekleyin uygulamadan çıkmayın ekrana güncelle butonu gelecek ona basın.Olmazsa silip yeniden yüklemeği deneyin
Güncelle butonu görünüyor zaten sorun o değil, güncellemeyi indirdiği halde güncellenmiyor.

Aynı sorun bende de var. Silip sıfırdan indirmekle uğraşmak istemiyorum ama başka çözüm yok gibi.

Güncelle butonu görünüyor zaten sorun o değil, güncellemeyi indirdiği halde güncellenmiyor.

Aynı sorun bende de var. Silip sıfırdan indirmekle uğraşmak istemiyorum ama başka çözüm yok gibi.
Mavi logo stabil sürüm kullanıyorsanız ilk mesajda verdiğim linke tıklayın direkt inecek sonra kuracaksınız silmenize sıfırdan kurmanıza gerek yok

kekikan deposunda koreanturk sitesi var eklenti indiriyor ama ana menüye gelmiyor, uzak doğu dizilerinin Türkçe dublajlı veren bi site, bi el atsanız size zahmet
"Ana menüye gelme" kısmını anlayamadım? İndirilenler ana menüye gelmez kitaplık sekmesine gelir. Biraz açıklarmısınız?

Mavi logo stabil sürüm kullanıyorsanız ilk mesajda verdiğim linke tıklayın direkt inecek sonra kuracaksınız silmenize sıfırdan kurmanıza gerek yok
Ben tv box'ta kullanıyorum, 4.5.4 apk'sını telden indirip kutuya atacağım değil mi?

Ben tv box'ta kullanıyorum, 4.5.4 apk'sını telden indirip kutuya atacağım değil mi?
Evet öyle yapabilirsiniz, tv box'dan doğrudan indirmeniz zahmetli olur. Android telefonunuz var ise, iki cihaza'da send files to tv uygulamasını kurup aktarabilirsiniz.

son zamanlarda hdfilmcehennemi içeriklerinde "force" altyazı özelliği görünmüyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu?.

son zamanlarda hdfilmcehennemi içeriklerinde "force" altyazı özelliği görünmüyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu?.
Onun bir katkısı varmıydı ki? Cs genellikle "turkish" yazılı altyazıları otomatik seçiyordu. Turkish forced seçeneği farklı bir altyazı değil.

Geri