CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Yeni sürümü güncelleme yap dediğimizde 15/20 saniye bekleyin sonra yükle talimatı geliyor yine 15/20 saniye sonra uygulama yüklenince,uygulamdan dışarı atıyor, tekrar girince sürümün 4.5.4 olduğunu göreceksiniz. Mibox cihaz

Yeni sürümü güncelleme yap dediğimizde 15/20 saniye bekleyin sonra yükle talimatı geliyor yine 15/20 saniye sonra uygulama yüklenince,uygulamdan dışarı atıyor, tekrar girince sürümün 4.5.4 olduğunu göreceksiniz. Mibox cihaz
Ayarlar - güncellemeler ve yedekleme - apk yükleyici seçeneğini "eski" yaptığınızda sorununuz çözülecektir.

Herkese merhabalar, cloudstreami yeni kullanmaya başladım. depo eklemeye kadar öğrendim , çalışan güncel depolar hangileri ?

Herkese merhabalar, cloudstreami yeni kullanmaya başladım. depo eklemeye kadar öğrendim , çalışan güncel depolar hangileri ?
Konunun ilk mesajına bakmanız yeterli olacaktır. Ben şahsen hepsini kullanıyorum, ancak "kekikan" reposunu daha ağırlıklı kullanıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizde CS kasıyor mu?
Televizyonumla gelen google tv var 2gb ram , 8gb hafıza,
Cs tv'yi yoruyor arada kapatıyor
Diğer çok eski lcd tv'de xiaomi mi stick 4k var. Kasma donma yok
Tv ile gelen android tv , google tv sıkıntı sanırım.

Arkadaşlar sizde CS kasıyor mu?
Televizyonumla gelen google tv var 2gb ram , 8gb hafıza,
Cs tv'yi yoruyor arada kapatıyor
Diğer çok eski lcd tv'de xiaomi mi stick 4k var. Kasma donma yok
Tv ile gelen android tv , google tv sıkıntı sanırım.
Donanımı zayıf. Bende aynı şekilde 2 gb ram, 8 gb depolama alanlı ve işlemcisi zayıf bir cihaz kullanıyorum. Bu cihazlarda takılmaların olması normal.

4.5.4 güncelleme dosyasını virustotal üzerinden tarattım. Bu sorun olur mu sizce?
Google "Detected" uyarısı problem değil. Ama Ikarus'u bilmiyorum, false-positive olabilir mi

Donanımı zayıf. Bende aynı şekilde 2 gb ram, 8 gb depolama alanlı ve işlemcisi zayıf bir cihaz kullanıyorum. Bu cihazlarda takılmaların olması normal.
Rec tv'nin apk sini kurdum google tv de filmi açmıyor rec tv kapanıyor. Mi stick'te aynı film açılıyor
Bundan sonra tv alırsam ucuz yollu 65inç 4k tv alacağım. Yanında 4gb ramli Homatics box r 4k plus, Hiremco matrix pro max veya 2gb ramli olursa dreamstar nova, Next start pro 4k alırım

4.5.4 güncelleme dosyasını virustotal üzerinden tarattım. Bu sorun olur mu sizce?
Google "Detected" uyarısı problem değil. Ama Ikarus'u bilmiyorum, false-positive olabilir mi

Böyle bir durum olsaydı ilk gün fark edilmese bile bugün topluluk ayağa kalkardı, false positive. Kod zaten açık isteyen bakabilir.

Rec tv'nin apk sini kurdum google tv de filmi açmıyor rec tv kapanıyor. Mi stick'te aynı film açılıyor
Bundan sonra tv alırsam ucuz yollu 65inç 4k tv alacağım. Yanında 4gb ramli Homatics box r 4k plus, Hiremco matrix pro max veya 2gb ramli olursa dreamstar nova, Next start pro 4k alırım
30 bin, 50 bin tl'lik televizyonlara bile rezalet donanım koyuyorlar ve teknolojiden hiç anlamayan insanları dolandırıyorlar.

forced
Onun bir katkısı varmıydı ki? Cs genellikle "turkish" yazılı altyazıları otomatik seçiyordu. Turkish forced seçeneği farklı bir altyazı değil.
forced seçeneği, dublajlı film-dizi izlerken mekan isimleri, yapılarla alakalı bilgiler yada konuya göre anlık farklı dillerde birbirleri ile konuşan oyuncuların konuşmalarını altyazı olarak gösteriyor. çok kullanışlıydı ama son bir iki haftadır çıkmıyor.

forced

forced seçeneği, dublajlı film-dizi izlerken mekan isimleri, yapılarla alakalı bilgiler yada konuya göre anlık farklı dillerde birbirleri ile konuşan oyuncuların konuşmalarını altyazı olarak gösteriyor. çok kullanışlıydı ama son bir iki haftadır çıkmıyor.
Kekikan reposunda düzeltilmiş, test ettim.

Merhabalar, daddylive gibi yabancı spor kanallarının olduğu depo mevcut mudur? Latte'nin depoda gördüm ama yayınlar açılmıyordu.

Merhabalar, daddylive gibi yabancı spor kanallarının olduğu depo mevcut mudur? Latte'nin depoda gördüm ama yayınlar açılmıyordu.
Daddylive şuanda bozuk, huhu, vavoo ve oha gibi eklentileri kullanınız.

4.5 4 versiyonunu yükledim .Depo bulunamadı bağlantı adresini kontrol edin veya VPN kullanın hatası veriyor Neden olabilir acaba

4.5 4 versiyonunu yükledim .Depo bulunamadı bağlantı adresini kontrol edin veya VPN kullanın hatası veriyor Neden olabilir acaba
Güncelleme yapılınca repo girişinin bozulması garip, belki repo ismini yanlış girmişsinizdir. Bunun dışında dns değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Github üzerinden hız limiti yemiş olabilirsiniz.

Ikinci bir TV box ım var Onada 4.5.4 kurdum Onda da aynısı oluyor VPN kullandım yine depoları yüklemiyor.

Geri