Yeni sürümü güncelleme yap dediğimizde 15/20 saniye bekleyin sonra yükle talimatı geliyor yine 15/20 saniye sonra uygulama yüklenince,uygulamdan dışarı atıyor, tekrar girince sürümün 4.5.4 olduğunu göreceksiniz. Mibox cihaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Temk you very much El Patronİlk mesajda verdiğim linkten apkyı indirip direkt kurun ve güncelleyin.
Temk you very much El Patronİlk mesajda verdiğim linkten apkyı indirip direkt kurun ve güncelleyin.
Ayarlar - güncellemeler ve yedekleme - apk yükleyici seçeneğini "eski" yaptığınızda sorununuz çözülecektir.Yeni sürümü güncelleme yap dediğimizde 15/20 saniye bekleyin sonra yükle talimatı geliyor yine 15/20 saniye sonra uygulama yüklenince,uygulamdan dışarı atıyor, tekrar girince sürümün 4.5.4 olduğunu göreceksiniz. Mibox cihaz
Konunun ilk mesajına bakmanız yeterli olacaktır. Ben şahsen hepsini kullanıyorum, ancak "kekikan" reposunu daha ağırlıklı kullanıyorum.Herkese merhabalar, cloudstreami yeni kullanmaya başladım. depo eklemeye kadar öğrendim , çalışan güncel depolar hangileri ?
Donanımı zayıf. Bende aynı şekilde 2 gb ram, 8 gb depolama alanlı ve işlemcisi zayıf bir cihaz kullanıyorum. Bu cihazlarda takılmaların olması normal.Arkadaşlar sizde CS kasıyor mu?
Televizyonumla gelen google tv var 2gb ram , 8gb hafıza,
Cs tv'yi yoruyor arada kapatıyor
Diğer çok eski lcd tv'de xiaomi mi stick 4k var. Kasma donma yok
Tv ile gelen android tv , google tv sıkıntı sanırım.
Rec tv'nin apk sini kurdum google tv de filmi açmıyor rec tv kapanıyor. Mi stick'te aynı film açılıyorDonanımı zayıf. Bende aynı şekilde 2 gb ram, 8 gb depolama alanlı ve işlemcisi zayıf bir cihaz kullanıyorum. Bu cihazlarda takılmaların olması normal.
Böyle bir durum olsaydı ilk gün fark edilmese bile bugün topluluk ayağa kalkardı, false positive. Kod zaten açık isteyen bakabilir.4.5.4 güncelleme dosyasını virustotal üzerinden tarattım. Bu sorun olur mu sizce?
Google "Detected" uyarısı problem değil. Ama Ikarus'u bilmiyorum, false-positive olabilir mi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
30 bin, 50 bin tl'lik televizyonlara bile rezalet donanım koyuyorlar ve teknolojiden hiç anlamayan insanları dolandırıyorlar.Rec tv'nin apk sini kurdum google tv de filmi açmıyor rec tv kapanıyor. Mi stick'te aynı film açılıyor
Bundan sonra tv alırsam ucuz yollu 65inç 4k tv alacağım. Yanında 4gb ramli Homatics box r 4k plus, Hiremco matrix pro max veya 2gb ramli olursa dreamstar nova, Next start pro 4k alırım
forced seçeneği, dublajlı film-dizi izlerken mekan isimleri, yapılarla alakalı bilgiler yada konuya göre anlık farklı dillerde birbirleri ile konuşan oyuncuların konuşmalarını altyazı olarak gösteriyor. çok kullanışlıydı ama son bir iki haftadır çıkmıyor.Onun bir katkısı varmıydı ki? Cs genellikle "turkish" yazılı altyazıları otomatik seçiyordu. Turkish forced seçeneği farklı bir altyazı değil.
Kekikan reposunda düzeltilmiş, test ettim.forced
forced seçeneği, dublajlı film-dizi izlerken mekan isimleri, yapılarla alakalı bilgiler yada konuya göre anlık farklı dillerde birbirleri ile konuşan oyuncuların konuşmalarını altyazı olarak gösteriyor. çok kullanışlıydı ama son bir iki haftadır çıkmıyor.
Daddylive şuanda bozuk, huhu, vavoo ve oha gibi eklentileri kullanınız.Merhabalar, daddylive gibi yabancı spor kanallarının olduğu depo mevcut mudur? Latte'nin depoda gördüm ama yayınlar açılmıyordu.
Güncelleme yapılınca repo girişinin bozulması garip, belki repo ismini yanlış girmişsinizdir. Bunun dışında dns değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Github üzerinden hız limiti yemiş olabilirsiniz.4.5 4 versiyonunu yükledim .Depo bulunamadı bağlantı adresini kontrol edin veya VPN kullanın hatası veriyor Neden olabilir acaba
Koreanturk ü kekikan reposundan indiriyorum, sonra ana ekranda siteler alt alta sıralanırken koreanturk çıkmıyor"Ana menüye gelme" kısmını anlayamadım? İndirilenler ana menüye gelmez kitaplık sekmesine gelir. Biraz açıklarmısınız?