CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

bu
uzun zamandır yazmıyodum bu konuda box için o puanları görme dışında indirme göremedim gerek de yoktu ama güncelledim değişik bir görünümü yok ama güncel işte :) @kraptor repoyu da kurdum çok da yüklenmem ana depo yaptım geri kalanlardan eksikleri tercihe göre eklerim kraptor bu arada forumda yok şuan sanırım ama öylesine etiketledim
ses yükselticisini nasıl aktifleştiriyoruz. bakındım ama. download için olan ayarları falan görebildim sadece

Hdfilmcehenneminde sürekli sıkıntı çıkıyor sonra geri düzeliyor ne zaman tam olarak düzelir?

İyi günler uygulamayı uzun zamandır takip ediyorum repoları yapan arkadaşlarında burada konuyla ilgili yardımcı olan arkadaşlarında eline sağlık çok fazla burayı takip edemesemde arada girip yeniliklerden yararlanıyorum size bir sorum birde nacizane önerim olacak önceleri film ve dizilerin fragmanlarını izleyebilirken şimdi tek tük fragmana raslayabiliyorum bunu dğzeltme şansımız varmı birde önerim filmlerin TR dublaj yada alt yazılı olduğunu filmi açmadan görme şansımız varmı teşekkürler

Bu uygulamada favori kanal ekleme yok mu bir türlü çözemedim?
Öncden içeride girip (yok) yazan yere basıp seçtiğimiz bir favori ismine ekliyorum yeni gelen özellikle artık afişini üzerinde ok tuşuna basık tuttukmu ayrı bir menü çıkıyor ordan yok basıp favorilere alınabiliyor yani iki seçenek var artık favoriler almak için fovori isimlerİ değişik olmasına bakma (izleniyor,tamamlandı,beklemede,bırakıldı,plalandı)birde favori denen yer var ora eklersen sol menüden klasör şeklindeki tutan giderek bulabilirsin içeriği

Son düzenleme:
İyi günler uygulamayı uzun zamandır takip ediyorum repoları yapan arkadaşlarında burada konuyla ilgili yardımcı olan arkadaşlarında eline sağlık çok fazla burayı takip edemesemde arada girip yeniliklerden yararlanıyorum size bir sorum birde nacizane önerim olacak önceleri film ve dizilerin fragmanlarını izleyebilirken şimdi tek tük fragmana raslayabiliyorum bunu dğzeltme şansımız varmı birde önerim filmlerin TR dublaj yada alt yazılı olduğunu filmi açmadan görme şansımız varmı teşekkürler
Eklentiyi yapan arkadaşlar yaparsa va o özellik kraptor adlı eklenti sahibi arkadaş scrore özelliğini aktif etti isterse yapabilirler yabancı repoları bazılarında bu özelliği eklentilerinde aktif kullananlar var

Uygulamayı açtığımda 4.5.4 güncellemesini bildiriyor güncelliyorum sonra uygulama çıkışta güncellenecek diye bildiriyor ben de çıkış yapıp tekrar giriyorum güncellenmemiş oluyor.

Böyle sorun yaşayıp çözen var mı?

Bende cs pre-release(kırmızı olan) 4.5.2 sürümü bazı eklentiler çalışmıyor.
Örneğin:Rectv,4KFilmİzlesene
Repo:nikyokki
Bilgisi olan varmı?4.5.4 e güncellemek lazımmı?Güncelleyen arkadaşlar yazsa iyi olur onlarda açılıyormu ve başka hangi yenilikler var

Bende cs pre-release(kırmızı olan) 4.5.2 sürümü bazı eklentiler çalışmıyor.
Örneğin:Rectv,4KFilmİzlesene
Repo:nikyokki
Bilgisi olan varmı?4.5.4 e güncellemek lazımmı?Güncelleyen arkadaşlar yazsa iyi olur onlarda açılıyormu ve başka hangi yenilikler var
Stabil sürüm kullanırsanız çalışır beta olduğu için çalışmıyor diye tahmin ediyorum

Uygulamayı açtığımda 4.5.4 güncellemesini bildiriyor güncelliyorum sonra uygulama çıkışta güncellenecek diye bildiriyor ben de çıkış yapıp tekrar giriyorum güncellenmemiş oluyor.

Böyle sorun yaşayıp çözen var mı?
Bekleyin uygulamadan çıkmayın ekrana güncelle butonu gelecek ona basın.Olmazsa silip yeniden yüklemeği deneyin

Eklentilerin güncellenmesi için kullanıyorum. 4.5.4 güncelleyip geri dönüş edicem hocam
Hocam eklenti güncellemelerini stabil sürümde de yapabiliyorsunuz beta için ayrıyetten kullanma nedeniniz yoksa stabil 4.5.4 kullanmanızı tavsiye ediyorum. 4.5.4 stabil linki ilk mesajda var oradan indirebilirsiniz.

nikstream içinde de @nikyokki tarafından score özelliği getirildi dün bi kaçını güncellemeye başlamıştı bugün itibari ile galiba bitirmiş.

Beyler bayanlar merhaba. Cloudstream de Film çözünürlüğü 4K yapınca kasma yapıyor. Normalde televizyonum 4K görüntüleri çatır çatır oynatıyor

Geri