CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Mrb arkadaşlar cloudstream kullanıyorum allrepos kastığı için sildim nikstream yükledim ama oda kasıyor hatta bazen uygulamadan atıyor neden olabilir. Android tv kullanıyorum hafıza dolu değil

Mrb arkadaşlar cloudstream kullanıyorum allrepos kastığı için sildim nikstream yükledim ama oda kasıyor hatta bazen uygulamadan atıyor neden olabilir. Android tv kullanıyorum hafıza dolu değil
Çok eklenti yüklemişseniz takılmalar olabilir kullanmadıklarınızı silip tekrar deneyiniz.
Önünüze gelen her eklentiyi yüklememeye çalışın zira bir çoğu anime-belgesel-çizgi film gibi belirli kitlelere hitap ediyor.
Bu arada sadece video içerisinde kasma yaşıyorsanız, Ayarlar - Oynatıcı - önbellek kısmındaki ayarları otomatiğe ayarlayın.

Beyler Suan En iyi Aktif Repo Hangisi

Merhaba.None seçiliyken genel arama yapınca çıkmayan diziler oluyor.Sadece o kanalı seçip o kanal içinde arama yapınca çıkıyor.Örnek None seçili iken ''black out'' yazınca listelenmiyor,çıkmıyor , asyafanatiklerim seçip içinde arama yapınca çıkıyor.Black out sadece bir örnek bunun gibi farklı dizi/film ve spesifik kanallar da mevcut.Bunun sebebi nedir acaba?

Merhaba.None seçiliyken genel arama yapınca çıkmayan diziler oluyor.Sadece o kanalı seçip o kanal içinde arama yapınca çıkıyor.Örnek None seçili iken ''black out'' yazınca listelenmiyor,çıkmıyor , asyafanatiklerim seçip içinde arama yapınca çıkıyor.Black out sadece bir örnek bunun gibi farklı dizi/film ve spesifik kanallar da mevcut.Bunun sebebi nedir acaba?
None = hiçbiri
O kısımdan arana yapmayacaksınız, televizyon arayüzünde sol panelde, telefon arayüzünde orta sağ panelde bulunan arama butonundan arama yapacaksınız. Arama kısmında yine ayar butonuna tıklayıp aramak istediğiniz kaynakları seçin bu sayede tüm sitelerde arama yapabililirsiniz.

Çok fazla eklenti yüklü olabilir, hatta programı kapatıyor çok fazla eklenti olup arama yapınca bende. Ya next stick cihazın rami yetmiyor ya da uygulamanın bir limiti var, geliştiriciler daha iyi bilir. Ben kurulu repo/eklenti sayısını minimuma indirdim. Hdfilmcehenneminde neredeyse her istediğim içerik mevcut. Bir de Latte repo yüklüydü, o beklemede diye kaldırdım

Çok fazla eklenti yüklü olabilir, hatta programı kapatıyor çok fazla eklenti olup arama yapınca bende. Ya next stick cihazın rami yetmiyor ya da uygulamanın bir limiti var, geliştiriciler daha iyi bilir. Ben kurulu repo/eklenti sayısını minimuma indirdim. Hdfilmcehenneminde neredeyse her istediğim içerik mevcut. Bir de Latte repo yüklüydü, o beklemede diye kaldırdım
Herhalde eklenti seçme menüsünden "none" seçeneğini seçmiş, o da hiçbiri demek bu yüzden arama yapamıyor :D
Bu arada eklenti sayısı bencede belirli bir limitte kalmalı, uygulamanın mümkünatını zorlamamak lazım yoksa çok sorun çıkartıyor.

Arama sayfasında bunları seçmelisin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250609_124832_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250609_124832_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    239.9 KB · Görüntüleme: 42
Teşekkürler.Aramaları soldaki menüden arama kısmından yapıyordum zaten ama arama kısmında yarısı seçiliymiş şimdi hepsini işaretledim çıktı.Oldu galiba :)

@fsozkan 'ın dediklerini yaparak çözüme ulaşırsınız bende ek olarak şöyle bir bilgi vereyim bazı eklentilerin arama özellikleri kapalı o yüzden direkt eklenti içinden arama yaparken çıkan içerik sol üstte ki arama butonundan yapınca çıkmayabilir ama genel itibariyle arama özelliği aktif sadece bir kaç tanesinde aktif değil nadir denk gelir. :)

@fsozkan 'ın dediklerini yaparak çözüme ulaşırsınız bende ek olarak şöyle bir bilgi vereyim bazı eklentilerin arama özellikleri kapalı o yüzden direkt eklenti içinden arama yaparken çıkan içerik sol üstte ki arama butonundan yapınca çıkmayabilir ama genel itibariyle arama özelliği aktif sadece bir kaç tanesinde aktif değil nadir denk gelir. :)
aradığım güney kore/asya dizileri çıksın yeter bana.Diğer ana diziler çoğu yerde var zaten.Koreciyim de :)

aradığım güney kore/asya dizileri çıksın yeter bana.Diğer ana diziler çoğu yerde var zaten.Koreciyim de :)
Onun için ilk mesajda verdiğim repoları kurarak içlerinden asya içerikleri için oluşturulan eklentiler mevcut onları kurabilirsiniz. :)

kekikan ve makoto2 içinde asya içerikleri ilgili fazla eklenti var göz atabilirsiniz. @Ask777

Geri