Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hangi repoda çalışıyor webdeizle eklentisi hocam feroxxcs3 kullanıyorum ama açılmıyor
Hocam onu bilmiyorum deneyerek bulun çalışan var mı onu da bilmiyorum cs güncellemesi sonrasında repolarda ki eklentilerde çalışmama gibi sorunlar baş göstermeye başladı o yüzden denemeniz en faydalısı.

@patr0n biliyorsun ki rowdycado reposu kaldırıldı. haliyle de "ultima" eklentisi de kaldırıldı. Ultima eklentisi, "Phisher" deposunda var. Bunu kurdum. Ama özelleştirme yaparken cloudstream uygulamadan atıyor. Senden ricam elimizde bu varken, rowdycado'yu beklemeden bu hatayı düzeltip kendi repona bunu ekleyebilir misin?

Vakit ayırıp dinlediğin için teşekkürler....

@patr0n biliyorsun ki rowdycado reposu kaldırıldı. haliyle de "ultima" eklentisi de kaldırıldı. Ultima eklentisi, "Phisher" deposunda var. Bunu kurdum. Ama özelleştirme yaparken cloudstream uygulamadan atıyor. Senden ricam elimizde bu varken, rowdycado'yu beklemeden bu hatayı düzeltip kendi repona bunu ekleyebilir misin?

Vakit ayırıp dinlediğin için teşekkürler....
eklentiyi kullanmadığım ve ne işe yaradığını pekte bilmediğim için bir şey yapabilir miyim bilmiyorum ek olarak bu sorun sizin cihazınız kaynaklı da olabilir ram yetersiz geliyor olabilir bunu da göz ardı etmemek gerek.

eklentiyi kullanmadığım ve ne işe yaradığını pekte bilmediğim için bir şey yapabilir miyim bilmiyorum ek olarak bu sorun sizin cihazınız kaynaklı da olabilir ram yetersiz geliyor olabilir bunu da göz ardı etmemek gerek.
Önceden ultima yüklemiştim. Sıkıntı olmadı. Ultima'nın özelliği şu; diğer repolardaki eklentileri kullanarak kişisel bölümünü oluşturuyorsun .Özelleştiriyorsun. Böylece sürekli repo değiştirmek zorunda kalmıyorsun. Zaten sadece o kısımda sistemden atıyor. o kısım düzeltilip bir de başlangıç isimleri türkçe olursa çok iyi olur(çünkü ingilizce ). Bir göz atmanda fayda olur diye düşündüm.

Önceden ultima yüklemiştim. Sıkıntı olmadı. Ultima'nın özelliği şu; diğer repolardaki eklentileri kullanarak kişisel bölümünü oluşturuyorsun .Özelleştiriyorsun. Böylece sürekli repo değiştirmek zorunda kalmıyorsun. Zaten sadece o kısımda sistemden atıyor. o kısım düzeltilip bir de başlangıç isimleri türkçe olursa çok iyi olur(çünkü ingilizce ). Bir göz atmanda fayda olur diye düşündüm.
Sıkıntı yapma, zaten doğru düzgün çalışmıyor. Örneğin rectv, filmakinesi, hdfilmcehennemi.... Vb. Eklenseler bile göstermiyor

Arkadaşlar çalışan eklentiler nedir net olarak bir söyleyebilir misiniz lütfen

Soruyu soran bendegilim

Soruyu soran ben değilim ama bu nasıl bir üslup! Kapatıp gidelim o zaman forumu? Daha ne işe yarar forumlar?
xxx soruyor yav, bu işe mi yarar forum. Forumda lise öğrencisi, kadın üye var

Son düzenleme:
Yasaklı içerik önerisinde bulunmayınız.
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri