Kardeşim bak mesajının sağ üst köşesinde 3040 yazıyorBanlamak basit iş, önce uyaracaksın sonra tekrar yaptığı takdirde ceza vermelisin yoksa burasının yardım topluluğu olduğuna kim inanır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kardeşim bak mesajının sağ üst köşesinde 3040 yazıyorBanlamak basit iş, önce uyaracaksın sonra tekrar yaptığı takdirde ceza vermelisin yoksa burasının yardım topluluğu olduğuna kim inanır?
Hangi sürümü kullanıyosunMrb arkadaşlar cloudstream kullanıyorum allrepos kastığı için sildim nikstream yükledim ama oda kasıyor hatta bazen uygulamadan atıyor neden olabilir. Android tv kullanıyorum hafıza dolu değil
Çok eklenti yüklemişseniz takılmalar olabilir kullanmadıklarınızı silip tekrar deneyiniz.Mrb arkadaşlar cloudstream kullanıyorum allrepos kastığı için sildim nikstream yükledim ama oda kasıyor hatta bazen uygulamadan atıyor neden olabilir. Android tv kullanıyorum hafıza dolu değil
Ne fark ediyor kiKardeşim bak mesajının sağ üst köşesinde 3040 yazıyor![]()
İlk mesajda yazanların hepsiBeyler Suan En iyi Aktif Repo Hangisi
Hocam ben webdeizle sitesini çok kullanıyorum hepsini denedim açmadıİlk mesajda yazanların hepsi
Nikstream reposundan açabiliyorum.Hocam ben webdeizle sitesini çok kullanıyorum hepsini denedim açmadı
Bakıyım hocamNikstream reposundan açabiliyorum.
None = hiçbiriMerhaba.None seçiliyken genel arama yapınca çıkmayan diziler oluyor.Sadece o kanalı seçip o kanal içinde arama yapınca çıkıyor.Örnek None seçili iken ''black out'' yazınca listelenmiyor,çıkmıyor , asyafanatiklerim seçip içinde arama yapınca çıkıyor.Black out sadece bir örnek bunun gibi farklı dizi/film ve spesifik kanallar da mevcut.Bunun sebebi nedir acaba?
Çok fazla eklenti yüklü olabilir, hatta programı kapatıyor çok fazla eklenti olup arama yapınca bende. Ya next stick cihazın rami yetmiyor ya da uygulamanın bir limiti var, geliştiriciler daha iyi bilir. Ben kurulu repo/eklenti sayısını minimuma indirdim. Hdfilmcehenneminde neredeyse her istediğim içerik mevcut. Bir de Latte repo yüklüydü, o beklemede diye kaldırdımMerhaba.None seçiliyken genel arama yapınca çıkmayan diziler oluyor.Sadece o kanalı seçip o kanal içinde arama yapınca çıkıyor.Örnek None seçili iken ''black out'' yazınca listelenmiyor,çıkmıyor , asyafanatiklerim seçip içinde arama yapınca çıkıyor.Black out sadece bir örnek bunun gibi farklı dizi/film ve spesifik kanallar da mevcut.Bunun sebebi nedir acaba?
Herhalde eklenti seçme menüsünden "none" seçeneğini seçmiş, o da hiçbiri demek bu yüzden arama yapamıyorÇok fazla eklenti yüklü olabilir, hatta programı kapatıyor çok fazla eklenti olup arama yapınca bende. Ya next stick cihazın rami yetmiyor ya da uygulamanın bir limiti var, geliştiriciler daha iyi bilir. Ben kurulu repo/eklenti sayısını minimuma indirdim. Hdfilmcehenneminde neredeyse her istediğim içerik mevcut. Bir de Latte repo yüklüydü, o beklemede diye kaldırdım
Arama sayfasında bunları seçmelisinMerhaba.None seçiliyken genel arama yapınca çıkmayan diziler oluyor.Sadece o kanalı seçip o kanal içinde arama yapınca çıkıyor.Örnek None seçili iken ''black out'' yazınca listelenmiyor,çıkmıyor , asyafanatiklerim seçip içinde arama yapınca çıkıyor.Black out sadece bir örnek bunun gibi farklı dizi/film ve spesifik kanallar da mevcut.Bunun sebebi nedir acaba?
Teşekkürler.Aramaları soldaki menüden arama kısmından yapıyordum zaten ama arama kısmında yarısı seçiliymiş şimdi hepsini işaretledim çıktı.Oldu galibaArama sayfasında bunları seçmelisin
Teşekkürler.Aramaları soldaki menüden arama kısmından yapıyordum zaten ama arama kısmında yarısı seçiliymiş şimdi hepsini işaretledim çıktı.Oldu galiba![]()
aradığım güney kore/asya dizileri çıksın yeter bana.Diğer ana diziler çoğu yerde var zaten.Koreciyim de@fsozkan 'ın dediklerini yaparak çözüme ulaşırsınız bende ek olarak şöyle bir bilgi vereyim bazı eklentilerin arama özellikleri kapalı o yüzden direkt eklenti içinden arama yaparken çıkan içerik sol üstte ki arama butonundan yapınca çıkmayabilir ama genel itibariyle arama özelliği aktif sadece bir kaç tanesinde aktif değil nadir denk gelir.![]()
Onun için ilk mesajda verdiğim repoları kurarak içlerinden asya içerikleri için oluşturulan eklentiler mevcut onları kurabilirsiniz.aradığım güney kore/asya dizileri çıksın yeter bana.Diğer ana diziler çoğu yerde var zaten.Koreciyim de![]()