CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hocam bir de ingilizce filan yazın bence😁 Ben anksiyete hastasıyım, mesajları okuyunca daralıyorum, acaba bir bende mi oluyor? OLMAZ'ı niye anlamak istemiyor insanlar
Hocam çok fazla mesajlaşma olduğu için göremeyebiliyolar ve herkes biz gibi forumu rahat kullanamıyor bunlar göz önüne alınınca mecbur 1 defadan fazla söylemem gerekiyor.😅

repo kısa kod adresi gecici8
içinde 3 adet eklenti mevcut yarın muhtemelen sileceğim çünkü sıkıntı yaşamak istemiyorum şimdiden cs repolarınıza ekleyebilirsiniz.

içinde 3 adet eklenti mevcut yarın muhtemelen sileceğim çünkü sıkıntı yaşamak istemiyorum şimdiden cs repolarınıza ekleyebilirsiniz.
Ustam gain dışındakiler çalışmıyor zaten 🤣 boşuna strese girdiğine değmez

Bir güncelleme yaptım bir kontrol gerçekleştirip hala devam ediyorsa filmin adını da örnekleyebilirsen daha detaylı bakarım güncellemeden sonra hala çalışmıyorsa sorun büyük ihtimal extractorlarda onu fixlerim
Sorun şurada hdfilm eklentisi içinde extractorlarimin hepsi eğer hdfilm eklentisi kurulmazsa çoğu eklentim çalışmıyor farklı bir mantığa geçmem lazım sanırım

Beyler birşey soracağım kendi repomuzu nasıl oluştururuz. Bununla ilgili konu açarsanız sevinirim.

Günaydın , iyi bayramlar

G ile başlayan platform 15 20 kullanıcıya ulaştığında bozuluyor. Nasıl bir çözüm bulunabilir onu da mı üye girişliye çevirmek lazım

Bir güncelleme yaptım bir kontrol gerçekleştirip hala devam ediyorsa filmin adını da örnekleyebilirsen daha detaylı bakarım güncellemeden sonra hala çalışmıyorsa sorun büyük ihtimal extractorlarda onu fixlerim
Düzelmiş. Elinize sağlık. Filmleri açtığım da film geliyor

Grupta paylaşılan mesajdaki kodu cloudstream uygulamasına yapıştırdım EpicRepo çok kalabalıktı aynı şeylerden 4-5 tane var bu kod size mi aittir konuda cloudstream yazmış idi bunu paylaşan
Çözemedim bir türlü malum yaş 35 küsür 😅 pek anlamam tek tek Box'ta tek tek kurmam yarım saatimi aldı 😒
Bana ait değil. Sadece çok yayılmasın , sorn yaşanmasın. Sitelerinden ücretsiz üyelik alıp cs ye giresen çalışır

@fsozkan Bu uygulamaya aşinalık kekikakademi ile başladı malum kapanınca iş sarpa sardı birkaç aydır yutubeda kekikdevam gördüm onun kullanıyorum aman aman işimi görüyor fakat diğerleri birbirine benzediği için ne göz kaldı ne kafa
Kusuruma bakma seni de rahatsız ettik
Mazur gör
Konu başlığına bakarsan seni yönlendirecek

Hocam kusura bakmayın bir şey mi kaçırdım acaba? "Sağ taraf, sol taraf" derken kastettiğiniz şeyi anlayamadım. İzah eder misiniz rica etsem?
bişe aratırken sag üst de sadece siteleri seçip bakarsınız ana ekranda soldan aratırsanız x filmi hangi eklentilerde varsa onu gösterir

iyi bayramlar yazdıklarımdan sonra yine akmış gitmiş burası demekki bişe değişmiyor arada bu mesajlarda yukarda kaybolup gider denk gelmez farketmezsek neyse ne diyim artık daha çok eklenti şu bu görmeden gider bu şekilde

Geri