CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

KekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.

Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın veya b

nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.

Depo ekle kısmına url adresi yerine;

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makoto
Devre Dışı
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
kekikdevam forum üyesi ama kimliği belirsiz bi arkadaş
makoto geçici repo:
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.

sarapcanagii

bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.
sayfa gibi sayfa şuraya bakınca hiç soru sormamak lazım bişe çalışmıyosa zaten bekle düzelir sahipleri de kullanıyor çalışmıyosa bugün yaın düzelir çalışanı kullan havuzun içinde bulunuyor sol tarafa ne lazımsa yaz çıkanlardan 1 tanesi açar mutlaka

sayfa gibi sayfa şuraya bakınca hiç soru sormamak lazım bişe çalışmıyosa zaten bekle düzelir sahipleri de kullanıyor çalışmıyosa bugün yaın düzelir çalışanı kullan havuzun içinde bulunuyor sol tarafa ne lazımsa yaz çıkanlardan 1 tanesi açar mutlaka
Evet doğrudur. Ama @nikyokki bu AllRepos olayına biraz bozuldu. Diğer yandan @feroxxcs3 başka bir iş üzerine yogunlasacagini yeni kaynak yapmayacağını sadece düzeltmeler yapacağını yazdı. Umarım desteklerini kesmezler.

Neresinden baksanız AllRepos büyük kolaylıktı. Var sa bir sorun repo yapanlar kendi aralarında anlaşsalarda millet bu kolaylığı geri getirseler. İyi olur. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Evet doğrudur. Ama @nikyokki bu AllRepos olayına biraz bozuldu. Diğer yandan @feroxxcs3 başka bir iş üzerine yogunlasacagini yeni kaynak yapmayacağını sadece düzeltmeler yapacağını yazdı. Umarım desteklerini kesmezler.
biraz da yetinmek lazım ya o gelsin bu gelsin @feroxxcs3 baktım 36 tane eklenti koymuş adam net olarak en kafa siteleri koymuş dizi de 5 6 kafa site film aynı şekilde daha ne yeni kaynak koysun ki tek bunu 0 kur yükle kullan bile tamam burda tüm apk veya cloudstream olaylarının kapanması azalması sebepleri yetinmemek burayı baz alalım o çalışmıyor bunu ekle bu yok bence bir müddet şuraya geliştiriceler haricinde yazmasa herşey daha iyi olur onlar da bakar şunu ekeldim şunu düzelltim yazar bu denensin bence

biraz da yetinmek lazım ya o gelsin bu gelsin @feroxxcs3 baktım 36 tane eklenti koymuş adam net olarak en kafa siteleri koymuş dizi de 5 6 kafa site film aynı şekilde daha ne yeni kaynak koysun ki tek bunu 0 kur yükle kullan bile tamam burda tüm apk veya cloudstream olaylarının kapanması azalması sebepleri yetinmemek burayı baz alalım o çalışmıyor bunu ekle bu yok bence bir müddet şuraya geliştiriceler haricinde yazmasa herşey daha iyi olur onlar da bakar şunu ekeldim şunu düzelltim yazar bu denensin bence
Tüm konunun özeti olmuş

Neyse ki cs geliştiricileri var

Ekli dosyalar

• upload_2025_06_05_13_46_39_203.jpg
    upload_2025_06_05_13_46_39_203.jpg
    129.8 KB · Görüntüleme: 64
Silersen geri getiremezsin simesen bile içi boş. Erişim yok
onu biliyorum ya silerim de zaten bizim arkadaşalrın olanlardan kısa bir kombin tamam konu ile alakalı son 2 3 bişe daha yazıyorum şimdilik bu mesaj yukarının update edilmiş hali ilerliyen zamanda tekrar yazarım bişeler :)

sevgili forum üyesi arkadaşlar ve depo sahipleri
1- 1.ci sayfada herşey yazıyor hangi depo şu eklenti nerde bu eklenti nerde diye sormayın @Latte web sitesi bile yaptı girin bakın kullanın(halen mesaj olarak yazanlara da cevap vermeyin geri kalan arkadaşlar armut bu sefer pişmesin armutu kendileri görsünler zaten armut orda :D )
2-depoların sahibi arkadaşlar güncellemelerini ekleyip çıkardıklarını veya o kişileri tanıyanlar şu eklendi diye kısaca yazarsa burda kimse kaçırmaz herkes rahat kullanır
3- şu çalışmıyor bu çalışmıyor yazmazsak çalışmıyanı zaten depo sahibi arkadaş da düzeltir az sabırlı olursak çalışanı kullanalım ve şu yazma işlerini onlara bırakalım depo sahipleri bu eklendi şu kapandı filan yazar takip kolay olur çalışmıyor yazmasanız da onlar güncelliyo zaten

özetlersek 1.sayfa ile alakalı yazanlara cevap vermeyip geri kalanı da depo sahiplerine bırakalım herkes için daha sağlıklı olur cloudstream konusu benden bu kadar herkese iyi forumlar :)

AllRepos kapandı ama silmeden önce bir bakayım dedim içerikler sinema,dizi,canlı tv'ler açılıyor

nasıl bir iş anlamadım?

KekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.

Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın veya b

nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.

Depo ekle kısmına url adresi yerine;

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makoto
Devre Dışı
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
kekikdevam forum üyesi ama kimliği belirsiz bi arkadaş
makoto geçici repo:
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.

sarapcanagii

bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.

Linki girdim ancak birçok link için bağlantı bulunamadı uyarısı veriyor

Geri