Yapımcısı @Latte . Karar kendisindedir.Ne zaman açılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yapımcısı @Latte . Karar kendisindedir.Ne zaman açılır
Latte yazınca olmuyorDizilla geçiş dönemine girmiş gibi.
Eklenti artık açılıyor ama içerikleri sadece önerilenlerde listeletip bağlantı bulunamadı hatası veriyor.
Kategorilerin altında da listeleme yapmıyor. Sizlerde de böyle mi?
Yeniden aktif edeceğim ama şu anda pasif durumda o yüzden.Latte yazınca olmuyor
Peki ne zamanYeniden aktif edeceğim ama şu anda pasif durumda o yüzden.
Tarayıcıdan girebildim, bilginizeBu Dizilla'ya tarayıcıdan da girilemiyor gibi. Böyle olursa sadece cloudflare ile devam edebilirler belki. Vercel'in güvenlik sistemi çok daha gelişmiş çünkü. Siteye erişim zorlanırsa kaldırmak zorunda kalırlar.
DizlliayamıTarayıcıdan girebildim, bilginize
Evet tarayıcıdaki vercel güvenlik taramasını kaldırmışlar fakat eklentide kaynak kodlarında değişiklik olmuş ihtimali var.Tarayıcıdan girebildim, bilginize
Açılmıyor..Evet tarayıcıdaki vercel güvenlik taramasını kaldırmışlar fakat eklentide kaynak kodlarında değişiklik olmuş ihtimali var.
Bende kategorileri gösterse de içerikleri listelemedi altında ve elle yeni bir kategori ekleyince listelendi onun altında fakat görseller vb görünmedi ve yine bağlantı bulunamadı hatası verdi.
Belirli bir tarihi yok.Ne zaman açılır
Evet bendekiyle aynı hata.
Muhtemelen site yapısı değişiyor 2 3 gün bekleyip incelemek ve sorunu çözmek en doğrusu başka eklentilere yönelin.
Bir iki gün sürer en fazla. Beklettiğim için kusura bakmayın.Peki ne zaman
Pişti mi kardeşimMuhtemelen site yapısı değişiyor 2 3 gün bekleyip incelemek ve sorunu çözmek en doğrusu başka eklentilere yönelin.
Ne diyoduk yanarPişti mi kardeşim)
Sizler bizim kusurumuza bakmayınBir iki gün sürer en fazla. Beklettiğim için kusura bakmayın.
Orjinal bein eklentisi gelsin uygulama için lazım exxen fln olmazmıPişti mi kardeşim)
Telif atıyorlar o yüzden olmazOrjinal bein eklentisi gelsin uygulama için lazım exxen fln olmazmı
Dizilla mizilla hepsi foruma üye bence. Forum casus kaynıyor. Bunuda oku ey dizilla admini!Eleman forumun üyesi midir nedir bugün güncelledim bugün yine gitti hemen tedbir alıyor. :d