CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Dizilla geçiş dönemine girmiş gibi.
Eklenti artık açılıyor ama içerikleri sadece önerilenlerde listeletip bağlantı bulunamadı hatası veriyor.
Kategorilerin altında da listeleme yapmıyor. Sizlerde de böyle mi?

Dizilla geçiş dönemine girmiş gibi.
Eklenti artık açılıyor ama içerikleri sadece önerilenlerde listeletip bağlantı bulunamadı hatası veriyor.
Kategorilerin altında da listeleme yapmıyor. Sizlerde de böyle mi?
Latte yazınca olmuyor

Tarayıcıdan girebildim, bilginize
Evet tarayıcıdaki vercel güvenlik taramasını kaldırmışlar fakat eklentide kaynak kodlarında değişiklik olmuş ihtimali var.

Bende kategorileri gösterse de içerikleri listelemedi altında ve elle yeni bir kategori ekleyince listelendi onun altında fakat görseller vb görünmedi ve yine bağlantı bulunamadı hatası verdi.

Evet tarayıcıdaki vercel güvenlik taramasını kaldırmışlar fakat eklentide kaynak kodlarında değişiklik olmuş ihtimali var.

Bende kategorileri gösterse de içerikleri listelemedi altında ve elle yeni bir kategori ekleyince listelendi onun altında fakat görseller vb görünmedi ve yine bağlantı bulunamadı hatası verdi.
Açılmıyor..

1749497484943

Evet bendekiyle aynı hata.

Sadece güvenlik değil kodlamada da değişikliğe gitmiş gibi biraz.
Mesela kategoriler altında içerikler görünmezken depoyu indirip test edeyim dedim ve yeni bir kategori ekledim filtreleyerek ve o kategori altında listelendi içerikler. Yine de görseller bulunamadı içerik bilgi sayfaları açılsa da.
Düzenleme isteyebilir ama beklemek gerekir yine değiştirebilirler bir şeyleri. Bir gün falan zaman tanımak lazım siteye.

Son düzenleme:

Geri