CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Gizlenemezmi yani
Eklenti ayan beyan ortada olduğu için eklentiyi yapan veya dağıtan kişiye sıkıntı olma ihtimali çok yüksek açıkçası o yüzden uzak duruyoruz telif sonrası mahkemelik olma durumu vs yüzünden.

Ha bilgisayarda eklentiyi derleyip adb ile emülatör üstünden yükleme yaparsanız eklenti dosyası sağda solda olmayacağı için bi sorun olmaz ama onda da şöyle bir şey var makoto ücretsiz hesapla ücretli içerikleri izleme imkanı sunmuştu eğer ki şirket bunun peşine düşerse ip adresinden tespit edip kullanan kişiye de sıkıntı olabilir burası Türkiye neyin ne olacağı pek belli olmuyor maalesef o yüzden en mantıklısı direkt onlara özel eklenti değilde diğer eklentiler üstünden yayınları izlemek rec, inat vb gibi eklentilerde yayınları veriyor film dizi içinde hdfilmcehennemi gibi eklentileri kullanmak daha doğru ve tehlikesiz olur.

Dizilla tüm repolarda düzelmiş görünüyor.
Site güvenlik olayını kaldırınca kendine gelmiş muhtemelen ;))

Merhaba, eklentiler icin emegi gecen herkese tesekkur ederim. Bazi sitelerde cloudflare korumasi var, ornek dizipal, Azerbaycandan dizipal eklentisi calismiyor, vpnle Turkiyeye baglaninca calisiyor. Eklenti icine cloudflare bypass eklemek mumkunmu? Tvde vpn yok, o yuzden tvden izlemek olmuyor.

Merhaba, eklentiler icin emegi gecen herkese tesekkur ederim. Bazi sitelerde cloudflare korumasi var, ornek dizipal, Azerbaycandan dizipal eklentisi calismiyor, vpnle Turkiyeye baglaninca calisiyor. Eklenti icine cloudflare bypass eklemek mumkunmu? Tvde vpn yok, o yuzden tvden izlemek olmuyor.
@feroxxcs3 hocamızın deposundakı dizipal eklentisi Azerbaycan için çalışıyor.Deneyin isterseniz

Dizipal içinde bi güncelleme yapmış galiba ama mobilde olduğum için ne yapmış göremedim.
Eline sağlık hocam. @nikyokki

Merhaba. Cloudstream uygulamasını tvboxda ve pc emulatorunde kullanıyorum. Telefonda da kullanmak istiyorum. Ancak banka uygulamaları ve özel verilerimiz açısından sorun teskil eder mi? Sonuçta uygulama mağazası dışından indirilen bir app. Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumunu merak ediyorum. Teşekkürler.

Merhaba. Cloudstream uygulamasını tvboxda ve pc emulatorunde kullanıyorum. Telefonda da kullanmak istiyorum. Ancak banka uygulamaları ve özel verilerimiz açısından sorun teskil eder mi? Sonuçta uygulama mağazası dışından indirilen bir app. Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumunu merak ediyorum. Teşekkürler.
Ben sadece telefonda kullanıyorum.

Repo sahibi geliştirici arkadaşlara teşekkür ederim. Geliştirici arkadaşlar sayesinde rahatça film, dizi, anime gibi içerikleri izleyebiliyorum. Arkadaşlarıma da kurdum onlar da rahatça seyrediyor. Emeğinize sağlık.

Tüm verilerin gider aman sakın ha kurma 😂😂😂 telefounda var herkesin sorun olmaz

emeği geçen herkese teşekkürler.
çalışmayan url ri başlangıçtan silerseniz sevinirim.

Geri