hwshsh
Üye
- Konular
- 7
Nerden bilecekler kiTelif atıyorlar o yüzden olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nerden bilecekler kiTelif atıyorlar o yüzden olmaz
Sunucuya aynı paket ismiyle haddinden fazla paket gönderimi oluyor e paket ismide cloudstream olunca zaten her şey patlıyor.Nerden bilecekler ki
Gizlenemezmi yaniSunucuya aynı paket ismiyle haddinden fazla paket gönderimi oluyor e paket ismide cloudstream olunca zaten her şey patlıyor.
Eklenti ayan beyan ortada olduğu için eklentiyi yapan veya dağıtan kişiye sıkıntı olma ihtimali çok yüksek açıkçası o yüzden uzak duruyoruz telif sonrası mahkemelik olma durumu vs yüzünden.Gizlenemezmi yani
@feroxxcs3 hocamızın deposundakı dizipal eklentisi Azerbaycan için çalışıyor.Deneyin istersenizMerhaba, eklentiler icin emegi gecen herkese tesekkur ederim. Bazi sitelerde cloudflare korumasi var, ornek dizipal, Azerbaycandan dizipal eklentisi calismiyor, vpnle Turkiyeye baglaninca calisiyor. Eklenti icine cloudflare bypass eklemek mumkunmu? Tvde vpn yok, o yuzden tvden izlemek olmuyor.
Ben sadece telefonda kullanıyorum.Merhaba. Cloudstream uygulamasını tvboxda ve pc emulatorunde kullanıyorum. Telefonda da kullanmak istiyorum. Ancak banka uygulamaları ve özel verilerimiz açısından sorun teskil eder mi? Sonuçta uygulama mağazası dışından indirilen bir app. Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumunu merak ediyorum. Teşekkürler.
Tüm verilerin gider aman sakın ha kurmaMerhaba. Cloudstream uygulamasını tvboxda ve pc emulatorunde kullanıyorum. Telefonda da kullanmak istiyorum. Ancak banka uygulamaları ve özel verilerimiz açısından sorun teskil eder mi? Sonuçta uygulama mağazası dışından indirilen bir app. Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumunu merak ediyorum. Teşekkürler.
Hocam açıldımıDizilla tüm repolarda düzelmiş görünüyor.
Site güvenlik olayını kaldırınca kendine gelmiş muhtemelen)