CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Merhaba. Cloudstream uygulamasını tvboxda ve pc emulatorunde kullanıyorum. Telefonda da kullanmak istiyorum. Ancak banka uygulamaları ve özel verilerimiz açısından sorun teskil eder mi? Sonuçta uygulama mağazası dışından indirilen bir app. Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumunu merak ediyorum. Teşekkürler.
Uygulama açık kaynak kodlu eğer kod vb. şeylerden anlayan biriyseniz inceleyebilirsiniz yoksa tanıdığınız bu tarz işlerden anlayan birine danışın bunun dışında güvendiğiniz antivirüs uygulamalarında taratın
Ben bu uygulamayı uzun süredir kullanıyorum ki benim dışında kullanan binlerce insan var bir sorun olursa herkes fark eder ama bu zararlı olmadığı anlamına gelmez içinizde şüphe varsa yine de dediklerimi yapın 😄

Selam Latte Hocam Benim VAVOO,OHA,HUHU,KOOL.TO 10 Kategorili PROXY"li Listelerimi Not=Proxy Konusunda Destek Oldugunuz icin Ayrica Tesekkur Ederim Reponuza Ekleyebilirseniz Emegi Gecenler de Kargo1975 yazarsaniz Cok Sevinirim 10 Kategori Yapmak 8 Saatimi Aldi Bunu Eklerseniz Kullanicilar Acisindan Cok Kolaylik Olacaktir Kullanimi Cok Basit Hangi Kanal Nerde Belli Sizin Karar Sizin Hocam Nacizane Tavsiye.Saygilarimla.
Yeniden aktif edeceğim ama şu anda pasif durumda o yüzden.

Arkadaşlar merhaba. İlk sayfada "
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.
sarapcanagii "
mesajı var. Çok yeniyim. Bunun detayını kısaca anlatabilir misiniz. Lütfen

Arkadaşlar merhaba. İlk sayfada "
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.
sarapcanagii "
mesajı var. Çok yeniyim. Bunun detayını kısaca anlatabilir misiniz. Lütfen
Uygulamayı açın depo ekleme kısmından verdiğim adresi girin ekleyin.

Merhaba. Cloudstream uygulamasını tvboxda ve pc emulatorunde kullanıyorum. Telefonda da kullanmak istiyorum. Ancak banka uygulamaları ve özel verilerimiz açısından sorun teskil eder mi? Sonuçta uygulama mağazası dışından indirilen bir app. Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumunu merak ediyorum. Teşekkürler.
Bu konu ile ilgili şöyle bir anım var. Telefonuma android boxları telefondan kontrol etmeye yarayan zank remote adlı programın modlusunu kurmuştum. Belli bir süre sonra telefondaki iscep uygulamasına girdim havale yapmak için, fakat bir türlü Şifre kabul edip girmedi. Ve inanın 5 dakika sonra falan ısbankasindan arandim. Karşıdaki yetkili benim kurduğum programın adına kadar vererek onu silmemi istedi. İşin ilginç yanı adamlar programın adını bile dedi bana. Cloudstrem guvensizdir demiyorum ama bu kadar titiz iseniz cep telinize dışarıdan apk yüklemeyin derim

Bu konu ile ilgili şöyle bir anım var. Telefonuma android boxları telefondan kontrol etmeye yarayan zank remote adlı programın modlusunu kurmuştum. Belli bir süre sonra telefondaki iscep uygulamasına girdim havale yapmak için, fakat bir türlü Şifre kabul edip girmedi. Ve inanın 5 dakika sonra falan ısbankasindan arandim. Karşıdaki yetkili benim kurduğum programın adına kadar vererek onu silmemi istedi. İşin ilginç yanı adamlar programın adını bile dedi bana. Cloudstrem guvensizdir demiyorum ama bu kadar titiz iseniz cep telinize dışarıdan apk yüklemeyin derim
Başka bir app de aynısını yaşadım

İş cep e mahsus bir özellik o. Bende de kurulu ama telefondaki tüm dosyalara ulaş seçeneği pasif olduğu için ikaz gelmiyor. Şimdi siz yazınca aklıma geldi. Ben bazen buradan ya da farklı sitelerden apk indirince dosya kısa sürede kayboluyordu, kuramadan. Belki de bu program haber bile vermeden siliyordu.

İş cep e mahsus bir özellik o. Bende de kurulu ama telefondaki tüm dosyalara ulaş seçeneği pasif olduğu için ikaz gelmiyor. Şimdi siz yazınca aklıma geldi. Ben bazen buradan ya da farklı sitelerden apk indirince dosya kısa sürede kayboluyordu, kuramadan. Belki de bu program haber bile vermeden siliyordu.
Aslında bedavadan bir antivirus. İçinde zaten antivirus modülü var. Açmanızı öneririm

Merhaba. Ilk mesajdaki tum repolar ekleniyor fakat Latte hata veriyor.

Merhaba. Ilk mesajdaki tum repolar ekleniyor fakat Latte hata veriyor.
Ben hata vermem 🫢

Şaka bir yana merhaba.

Kısa süre içinde yeniden aktif edeceğim. Bu aralar forumdaki arkadaşlarımızın yararlanabilmesi için farklı şeylere öncelik veriyordum.

Hocam box istediğinizi kurun ama telefonda hele kart vb bankacılık ,int alışveriştir vs yapıyorsanız .Bu digital ortamda ilk hedef banka kartları zaten.Para orada herkes TC numarısıdır korkuyorya zaten hackliyorlar heryeri onlar birilerinde olabilir ondan bence kaçış pek yok gibi.Ama asıl hedefleri kredi kartları sıcak para malesef.Modlu birşeyi asla telefona kurmayın box sorun olmaz.

ilk sayfadaki bütün repoları ekledim ama aradığım hiçbir filmi oynatamıyorum 15 kadar farklı filim aradım hiçbir platformda hiçbir film oynatılamadı

ilk sayfadaki bütün repoları ekledim ama aradığım hiçbir filmi oynatamıyorum 15 kadar farklı filim aradım hiçbir platformda hiçbir film oynatılamadı
Mavi renkli simgesi olan ve 4.5.2 versiyon olan Cloudstream'i kullanıyorsunuz değil mi?

Hocam box istediğinizi kurun ama telefonda hele kart vb bankacılık ,int alışveriştir vs yapıyorsanız .Bu digital ortamda ilk hedef banka kartları zaten.Para orada herkes TC numarısıdır korkuyorya zaten hackliyorlar heryeri onlar birilerinde olabilir ondan bence kaçış pek yok gibi.Ama asıl hedefleri kredi kartları sıcak para malesef.Modlu birşeyi asla telefona kurmayın box sorun olmaz.
play store da televizo var maximum onu kurup geçin box almıyosanız 1500 2000 ye hani ilal telefonsa web sitesinden izle cloudstream de oaln web siteleri var hani illa apk diyosanız alın 2.el android çer çöp 1 telefon kullanın sadece apk

İlk mesajda ki CloudStream sürümünü indirip kurup o şekilde kullanın.

Geri