CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkide Uygun Şuan Player Düzenliyoruz her cihaz için basit player yapılıyor

Tamam bizimkide uyumlu... Şuan Player yapılıyor her Cihaz uyumlu olacak şekilde
Üstad playeri ekiple yapıyorsanız teknik olarak zor değilse, 4k HDR. DOLBY VİSİON , DOLBY ATMOS,DTSX,DDPS vs gibi ses ve görüntü işlemesi de eklenirse, satın alınan ya da içine enjekte edeceğiniz adreslerde ki bu tür yayınları da VLC gibi izleyebiliriz, Altyazı vs.
Bizler için söylemesi ve yazması kolay ama sizler için zor bir aşama olabilir; şimdiden kolay gelsin, iyi çalışmalar

Üstad playeri ekiple yapıyorsanız teknik olarak zor değilse, 4k HDR. DOLBY VİSİON , DOLBY ATMOS,DTSX,DDPS vs gibi ses ve görüntü işlemesi de eklenirse, satın alınan ya da içine enjekte edeceğiniz adreslerde ki bu tür yayınları da VLC gibi izleyebiliriz, Altyazı vs.
Bizler için söylemesi ve yazması kolay ama sizler için zor bir aşama olabilir; şimdiden kolay gelsin, iyi çalışmalar
Yok dostum mümkün değil bu sisteme .. bizim sisteme uyumlu değil

Bu katagoride tek olmak istiyorsan bu uygulama direk bilgisayarda çalışır duruma gelmeli o zaman benzer tüm uygulamalardan farkın olur ekstra bir programa gerek kalmadan windowsta çalışırsa herkes bunu kullanır bunu bir düşün Cine10 ...!!!

Bu katagoride tek olmak istiyorsan bu uygulama direk bilgisayarda çalışır duruma gelmeli o zaman benzer tüm uygulamalardan farkın olur ekstra bir programa gerek kalmadan windowsta çalışırsa herkes bunu kullanır bunu bir düşün Cine10 ...!!!
Güzel fikir için teşekkürler hemen bakalım kısa yolu varmı.

Rica ederim benzer hiç bir uygulama direk bilgisayarda çalışmıyor çalışsa m3 e gerek bile kalmaz ustam yaparsan tek olursun emin ol..!!!
Başıma ne iş açtığını bilsen ama sayende bir Program kullanmayı öğrendim sağol :))) 3 saatimi aldı bilmediğim bir yazılım yapmak .
Oldumu oldu hemde harika oldu.

EKRAN GÖRÜNTÜ BOYUT V.S AYARLADIM.
SETUP OLARAK AYARLADIM HARİKA OLDU.
DRİVER DA PAYLAŞICAM TİNE PC YAZICAM DENE BAKALIM DOSTUM

"Herkesin rahatça ve keyifle kullanabilmesi için, bilgisayarlar için bir Setup uygulaması geliştirdik. Artık Windows üzerinden emülatör kurmadan çalıştırabilir, kasma olmadan web sitesinde dolaşır gibi rahatça uygulamayı kullanabilirsiniz.

Yakın zamanda MAC ve Linux sürümleri de gelecek! Emülatöre son veriyoruz! Cine10TV devam ediyor, sinema ve belgesel içerikleriyle karşınızda. Takipte kalın, çok şey geliyor!"

Umarım beğenirsiniz! - Telegramda Tanıtım Video İzleyin Lütfen (t.me/Cine10tv)
İNDİRME ADRESİ : bit.ly/sinetech6128 ( CINE 10 BOX V3 KLASÖRÜNDE)

Cine10pc

"Herkesin rahatça ve keyifle kullanabilmesi için, bilgisayarlar için bir Setup uygulaması geliştirdik. Artık Windows üzerinden emülatör kurmadan çalıştırabilir, kasma olmadan web sitesinde dolaşır gibi rahatça uygulamayı kullanabilirsiniz.

Yakın zamanda MAC ve Linux sürümleri de gelecek! Emülatöre son veriyoruz! Cine10TV devam ediyor, sinema ve belgesel içerikleriyle karşınızda. Takipte kalın, çok şey geliyor!"

Teşekkürler. Aynı web sitelerindeki gibi ama 5 saniye süren reklamlar bile insanı rahatsız etmiyor kanalları açınca ki o reklamlar muhtemelen yayını aldığınız yerdekilerindir diye tahmin ediyorum.
Neredeyse her alana baktım. Yönlendirilen tv/yayın veya web sitesinde sorun yoksa tarayıcıdan girer gibi görüyoruz zaten. Bunu tek bir program üzerinden yapabilmek gayet güzel. Muhtemelen arayüzün geliştirilmesi veya ekstra özellikler gibi talepler olacaktır ama olayın özü şu ki ne kadar az karmaşa varsa ve istediğine rahatça erişebilip uygulamayı kolayca kullanabiliyorsan o kadar iyi benim açımdan. Amaca hizmet ediyor mu? Evet. Benim için bu kafidir yani şu anda ;)

Son düzenleme:

Ekli dosyayı görüntüle 487
windows 7 kullanıyorum win 32 hatası veriyor

Valla süper, ellerine sağlık. Daha önce bu kadar hızlı kanal açan ne program ne de TV gördüm. Ne varsa çatır çutur açıyor:love:
1730959577068

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri