CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ellerine sağlık hemen denecem bakalım nasıl olmuş:)
Senin yüzünden şaka tabi ( aklımda vardı ama yapamamıştım bu işi yada erteledim) Sonra sende bana hatırlatınca gece den sabaha kadar uğraştım ve sayende bir güzel işe daha imza atıyoruz. ŞİMDİKİ HEDEF FULL YAYIN EKLEME İŞİ HER ŞEY OLUCAK AMA HER ŞEY

Pc dünyasında büyük bir açığı kapatmış oldun Usta, eline sağlık. @Sinetech ustamız kendi Youtube kanalında tanıtmasında fayda görüyorum.
DOSTUM Forum bu yüzden seviyorum bilgi paylaşım güzel yorumlar ...
Ateş Adlı kardeşimiz sayesinde oldu.
Ve SİNETECH Tabiki her zaman Destek verdiler bana.
Biz de ( Yayın nasıl izlemek isteriz daha rahat keyifli zahmetsiz onu yapmaya çalışıyoruz Tabi herkezi mutlu edemeyiz bu bir gerçek ama biz bu oranı en aza indirmeyi hedefliyoruz . Tşkler güzel yorumlarınız için . 7/24 Pc başınca çalışıyoruz buun emeği başka

Ustam çok güzel eline sağlık yayınlar daha akıcı olursa ve ekranı tam yapınca üstte bir pencere olmasın tam ekran olursa çok güzel olur onu yapabilirmisin hani altta araç çubuğu oluyor ya bu üste öyle oluyor olmazsa daha iyi olur..!!
Geri nasıl gidiceksin :)) onu bir çok kez denedim sonra bıraktım. onunda bir çaresini bulurum ben. tşkler.
harici web sayfalarına gittiğin zaman orada kalırsın

Geri nasıl gidiceksin :)) onu bir çok kez denedim sonra bıraktım. onunda bir çaresini bulurum ben. tşkler.
harici web sayfalarına gittiğin zaman orada kalırsın
ustam onu hani bazı siteler varya mausa dokununca geliyor pencere dokunmadıgında yok oluyor öyle ayarlarsan olmaz mı çünkü bunu canlıtrubunun programında yapıyorlar onuda pcde kullanıyorsun ama bu şekilde çubuk oldugu için üstte insanlar şikayet ediyor.

PC için yapmış olduğunuz uygulama çok güzel ellerinize sağlık. Adroid için iptv player de çalışacak Cine10 uygulamasını ve iptv playeri dört göz ile bekliyoruz.

Son düzenleme:
PC için yapmış olduğunuz uygulama çok güzel ellerinize sağlık. Adroid için iptv player de çalışacak Cine10 uygulamasını ve iptv playeri dört göz ile bekliyoruz.
Beğendiğinize sevindim .Yeni player yapıldı Spor kanalına bakın malum kanallar bakın Haber verirsiniz

ustam onu hani bazı siteler varya mausa dokununca geliyor pencere dokunmadıgında yok oluyor öyle ayarlarsan olmaz mı çünkü bunu canlıtrubunun programında yapıyorlar onuda pcde kullanıyorsun ama bu şekilde çubuk oldugu için üstte insanlar şikayet ediyor.
Dediğim gibi kimseyi memmun edemeyiz. Kanalların güncellemesi bitsin . PC ve o olayları düzenlicem

Cinepc2

YENİ DÜZENLEME YAPILDI.
KANAL LİSTESİNİ KAYAR ÇUCUKLU HALE GETİRDİM.
KANAL LİSTESİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.
PC DE KALVYE YÖN TUŞLARI İLE KANAL SEÇME AKKİF.
ANDROİD DE AKKİF.
DİĞER KANALLARIDA BU ŞEKİLDE YAPICAZ NE DERSİNİZ ?

Ekli dosyayı görüntüle 511

YENİ DÜZENLEME YAPILDI.
KANAL LİSTESİNİ KAYAR ÇUCUKLU HALE GETİRDİM.
KANAL LİSTESİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.
PC DE KALVYE YÖN TUŞLARI İLE KANAL SEÇME AKKİF.
ANDROİD DE AKKİF.
DİĞER KANALLARIDA BU ŞEKİLDE YAPICAZ NE DERSİNİZ ?
Kayar çucuk ;) güzel olmuş. Güncelleme ile ilgili bilgi almak için sormak isterim şu anda telefondan yazdığım için bilgisayarımda test edemiyorum ama; uygulama üzerinden tıklayıp kendisi indirip güncelleme olarak mı kurduruyor yoksa drive adresine yönlendirip baştan indirip tekrar kurmak mı gerekiyor uygulamanın son halini kullanabilmek için?

Kayar çucuk ;) güzel olmuş. Güncelleme ile ilgili bilgi almak için sormak isterim şu anda telefondan yazdığım için bilgisayarımda test edemiyorum ama; uygulama üzerinden tıklayıp kendisi indirip güncelleme olarak mı kurduruyor yoksa drive adresine yönlendirip baştan indirip tekrar kurmak mı gerekiyor uygulamanın son halini kullanabilmek için?
Pek anlamadım ama anladığım kadarı ile .
PC için Driver atıldı ordan indir kur. ( Yenisini Yapıyorum ileri geri sayfa yenile gibi özellikler olacak tam ekranda kaybolması v.s ) ve 1 defa kurulduğu zaman bir daha güncelleme yapmanıza gerek yok .

APK içinde aynı güncelle yok. indirin kullanın sadece bu

Gelişimi keyifle takip ediyoruz @cine10tv

Android box cihazıma (formüler z11 pro max) indirme başarısız diyor nerde hata yapıyorum

Dediğim gibi kimseyi memmun edemeyiz. Kanalların güncellemesi bitsin . PC ve o olayları düzenlicem
Ellerine sağlık herkesi memnun edersin ustam bak şimdi aldığın tepkilere herkes memnun sadece insanlardan fikir alarak gelişecek program usanma yani eleştiri iyidir ben kullanıyorum programı çok faydalı oldu ..

hocam indiriliyor fakat herhangi bir kurulum vs yapılmıyor windows 11 kullanıyorum mumkünse sadece exe dosyasını atabilir misiniz ?

hocam indiriliyor fakat herhangi bir kurulum vs yapılmıyor windows 11 kullanıyorum mumkünse sadece exe dosyasını atabilir misiniz ?
Dostum selam sanırım sen yanlış birşey indirdin neyse önemli değil.
PC yenisini bu sahaba kadar uğraştım ve bitti.
Tam Ekran oldu Üst kısım Banner cubuğu yok oluyor video yada Palayer tam ekran yapınca sorunsuz.
Fare sağ tuşuna kısa yollar ekledim.
Geri - Sayfa Yenileme - Anasayfa Git v.s
Şimdi Driver atıyorum EXE. Olarak İyi Seyirler.
Tanıtım Videosu İçin Telegram Yükledim izlersiniz.
bu arada çok hızlı söylim :))))

Son düzenleme:
ŞİMDİ İNDİR dOSTUM pc VERSİYONU TAM VE FUL EKRAN TERTEMİZ
hocam benim başka yerden veya yanlış indirme gibi bi durumum söz konusu olamaz ama yeniden deneyeceğim bilgi veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri