CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Herkesin rahatça ve keyifle kullanabilmesi için, bilgisayarlar için bir Setup uygulaması geliştirdik. Artık Windows üzerinden emülatör kurmadan çalıştırabilir, kasma olmadan web sitesinde dolaşır gibi rahatça uygulamayı kullanabilirsiniz.

Yakın zamanda MAC ve Linux sürümleri de gelecek! Emülatöre son veriyoruz! Cine10TV devam ediyor, sinema ve belgesel içerikleriyle karşınızda. Takipte kalın, çok şey geliyor!"

Umarım beğenirsiniz! - Telegramda Tanıtım Video İzleyin Lütfen (t.me/Cine10tv)
İNDİRME ADRESİ : bit.ly/sinetech6128 ( CINE 10 BOX V3 KLASÖRÜNDE)

Ekli dosyayı görüntüle 487
Dostum gördüğüm en ilgili ve en başarılı uygulama geliştiricisisin umarım başarılarının devamı gelir

"Herkesin rahatça ve keyifle kullanabilmesi için, bilgisayarlar için bir Setup uygulaması geliştirdik. Artık Windows üzerinden emülatör kurmadan çalıştırabilir, kasma olmadan web sitesinde dolaşır gibi rahatça uygulamayı kullanabilirsiniz.

Yakın zamanda MAC ve Linux sürümleri de gelecek! Emülatöre son veriyoruz! Cine10TV devam ediyor, sinema ve belgesel içerikleriyle karşınızda. Takipte kalın, çok şey geliyor!"

İNDİRME ADRESİ : ( CINE 10 BOX V3 KLASÖRÜNDE)

Ekli dosyayı görüntüle 486

İNDİRME ADRESİ : ( CINE 10 BOX V3 KLASÖRÜNDE)
Ekli dosyayı görüntüle 361
Bilgisayar sürümünü indirip deneyeceğim hocam emeğinize sağlık indirip kullanınca geri dönüş yaparım

Teşekkürler. Aynı web sitelerindeki gibi ama 5 saniye süren reklamlar bile insanı rahatsız etmiyor kanalları açınca ki o reklamlar muhtemelen yayını aldığınız yerdekilerindir diye tahmin ediyorum.
Neredeyse her alana baktım. Yönlendirilen tv/yayın veya web sitesinde sorun yoksa tarayıcıdan girer gibi görüyoruz zaten. Bunu tek bir program üzerinden yapabilmek gayet güzel. Muhtemelen arayüzün geliştirilmesi veya ekstra özellikler gibi talepler olacaktır ama olayın özü şu ki ne kadar az karmaşa varsa ve istediğine rahatça erişebilip uygulamayı kolayca kullanabiliyorsan o kadar iyi benim açımdan. Amaca hizmet ediyor mu? Evet. Benim için bu kafidir yani şu anda ;)
Bizim Hiç bir reklam ile işimiz ve ilgimiz yoktur Dostum

Teşekkürler. Aynı web sitelerindeki gibi ama 5 saniye süren reklamlar bile insanı rahatsız etmiyor kanalları açınca ki o reklamlar muhtemelen yayını aldığınız yerdekilerindir diye tahmin ediyorum.
Neredeyse her alana baktım. Yönlendirilen tv/yayın veya web sitesinde sorun yoksa tarayıcıdan girer gibi görüyoruz zaten. Bunu tek bir program üzerinden yapabilmek gayet güzel. Muhtemelen arayüzün geliştirilmesi veya ekstra özellikler gibi talepler olacaktır ama olayın özü şu ki ne kadar az karmaşa varsa ve istediğine rahatça erişebilip uygulamayı kolayca kullanabiliyorsan o kadar iyi benim açımdan. Amaca hizmet ediyor mu? Evet. Benim için bu kafidir yani şu anda ;)
Evet aynı düşüncedeyim Basit Sade ve İşimi Görsün Her Şey Olabildiğince olsun Gözlerim dolsun:))) Amaç bu

Başıma ne iş açtığını bilsen ama sayende bir Program kullanmayı öğrendim sağol :))) 3 saatimi aldı bilmediğim bir yazılım yapmak .
Oldumu oldu hemde harika oldu.

EKRAN GÖRÜNTÜ BOYUT V.S AYARLADIM.
SETUP OLARAK AYARLADIM HARİKA OLDU.
DRİVER DA PAYLAŞICAM TİNE PC YAZICAM DENE BAKALIM DOSTUM
Ellerine sağlık hemen denecem bakalım nasıl olmuş:)

hocam linux derken linux işletim sistemli uydu alıcılarındada mı olacak
telefonda kullanıyorum bein sporlar gayet başarılı çokteşekkür ederim keşke bein movilerde olsaydı

hocam linux derken linux işletim sistemli uydu alıcılarındada mı olacak
telefonda kullanıyorum bein sporlar gayet başarılı çokteşekkür ederim keşke bein movilerde olsaydı
B. movie neki 50 yakın Sinema geliyor belgesel geliyor hepsi geliyor Linux pc işletim sistemi Mac Pc ler demek istedim Linux işletim sistemi ile çalışıyor ise evet onada uyar herhalde

Cine 10 uygulamasını mi playere kurdum beğenerek kullanıyorum. Yek portal uygulamasında WESTERN yazdığımda 4 tane western kanalı çıkıyordu uygulamadan beğendiğim kovboy filmlerini izliyordum. Sizde o uygulama linklerini Cine 10 uygulamasaına yükleyebilirmisiniz
Geliyor hepsi az sabır takipde kalın

indirdim fakat en tercih edilen belgesel ve sinema kanalları yok . eklerseniz çok güzel olur. emeginize saglık..
Bugün yarın Sinema Tv Yükleniyor / Belgeseller Yükleniyor

Dilerim bu tip güzel uygulamaların İOS ve PC versiyonu da olur, olsa harika olur, PC de emulatör ile kullanma şansın var ama kesinlikle hiç verimli değil..
...EMEKLERİNİZE SAĞLIK..
Yapıldı Tşkler iyi seyirler

Pc dünyasında büyük bir açığı kapatmış oldun Usta, eline sağlık. @Sinetech ustamız kendi Youtube kanalında tanıtmasında fayda görüyorum.

Geliyor hepsi az sabır takipde kalın
Ustam çok güzel eline sağlık yayınlar daha akıcı olursa ve ekranı tam yapınca üstte bir pencere olmasın tam ekran olursa çok güzel olur onu yapabilirmisin hani altta araç çubuğu oluyor ya bu üste öyle oluyor olmazsa daha iyi olur..!!

emülatör ne kullanıyorsun merak ettim.
Emilatör değil Dostum CİNE10 TV :)))) Emilatör kuramayan yada kaldırmayan yada kasan donanlar için değil hekez için ben emilatör kullanmıyorum artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri