CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dilerim bu tip güzel uygulamaların İOS ve PC versiyonu da olur, olsa harika olur, PC de emulatör ile kullanma şansın var ama kesinlikle hiç verimli değil..
...EMEKLERİNİZE SAĞLIK..

Rar dosyası olarak iniyor rar dan çıkardığımda dosya boş çıkıyor. Belki de programla değil drivela alakalı bir durumdur yada benden kaynaklı
Sanırım sende bir hata var şimdi yine sen söyledin diye Driver indirdim APK var.
dilersen Telegram gel direk indir. apk
cine10tv diye aratabilirsin

Dilerim bu tip güzel uygulamaların İOS ve PC versiyonu da olur, olsa harika olur, PC de emulatör ile kullanma şansın var ama kesinlikle hiç verimli değil..
...EMEKLERİNİZE SAĞLIK..
URL M3u Dosyası Yapıyoruz Bakarsanız oraya yazdım . Tüm cihazlarda Sorunsuz ( Bütün Uygulamaları Unutun) O derece

Dostum .. Spor ve Tv bölümü hariç diğer içerikler başka sitelerden çekim yapıyor o yüzden

o Hatayı alan varsa yeniden indirip yükleme yapabilir güncelledik
Hocam Yek Portalı biliyorsunuz.Ondan önce öyle güzel arayüzlü bir apk daha vardı ama hatırlayamadım adını.Tv boxta aranan kumandayla tıkır tıkır dolaşmak.Kanal simgeleri çok önemli değil.Yek portaldan sonra o güzel arayüz bir daha hiç olmadı.Ondan önceki dahada güzeldide hatırlayamadım.O arayüzü yapsanız ben parada veririm gerçekten.Ücretli iptv var tam bir çöp.Sinetech hocamın kanalda tanıttığı iptv.Hiç izleyemedim ondan.Aymane Tv ile izledim.Arayüz çok önemli kumanda desteği olan.

Hocam Yek Portalı biliyorsunuz.Ondan önce öyle güzel arayüzlü bir apk daha vardı ama hatırlayamadım adını.Tv boxta aranan kumandayla tıkır tıkır dolaşmak.Kanal simgeleri çok önemli değil.Yek portaldan sonra o güzel arayüz bir daha hiç olmadı.Ondan önceki dahada güzeldide hatırlayamadım.O arayüzü yapsanız ben parada veririm gerçekten.Ücretli iptv var tam bir çöp.Sinetech hocamın kanalda tanıttığı iptv.Hiç izleyemedim ondan.Aymane Tv ile izledim.Arayüz çok önemli kumanda desteği olan.
Max Pro ücretli iptv.2 ay oldu alalı ama çok kötü.Sinetech hocam değil tabiki suçlu.Test aldık,denedik iyiydi.Heleki son 1 ay iyice bitti.

Max Pro ücretli iptv.2 ay oldu alalı ama çok kötü.Sinetech hocam değil tabiki suçlu.Test aldık,denedik iyiydi.Heleki son 1 ay iyice bitti.
Tamam O paralı İPTV gibi yapıyoruz istediğin yerde istediğin cihazda izle diye

Piyasası 500-1.500 TL. Olan bir hizmeti yüzlerce belki binlerce kişiye ücretsiz vermek 😲 😲😲.

Oldukça cesur ve iddialı bir çıkış.

Umarım başarırsınız.

selamlar emeğinize sağlık..
benim bir sorum var tabi sadece sizin uygulamanız özelinde değil. Genel olarak android için uygulama geliştirici ve apk sayısı oldukça fazla iken, neden bu tarz uygulamalar samsung- tizen , lg-webos işletim sistemleri içinde geliştirilmiyor? bu ürünlerin mağazalarındaki uygulamaların sayısı oldukça sınırlı sayıda olduğundan daha fazla sayıda kullanıcıya da ulaşılamaz mı?
mesela smartiptv ve ssiptv uygulamaları da mağazada yok iken kurulum dosyalarını usb belleğe yükledikten sonra tv ye kurulabiliyor. bu mümkün mü sizin uygulamanızda da?
Tv için uğraşmak gereksiz bence.Siptv var 200 lira verip en güzel oynatıcıya sahip olursunuz.Ben box cihazlarıma bile aldım siptv yi.Telefondan istediginiz listeyi anında gönderiyorsunuz.Ben listeleri hep onunla denerim çok pratik.

Tv için uğraşmak gereksiz bence.Siptv var 200 lira verip en güzel oynatıcıya sahip olursunuz.Ben box cihazlarıma bile aldım siptv yi.Telefondan istediginiz listeyi anında gönderiyorsunuz.Ben listeleri hep onunla denerim çok pratik.
Tabiki İsteğe bağlı çok güzel İPTV oynatıclar var

Piyasası 500-1.500 TL. Olan bir hizmeti yüzlerce belki binlerce kişiye ücretsiz vermek 😲 😲😲.

Oldukça cesur ve iddialı bir çıkış.

Umarım başarırsınız.
Ufak dokunuşlar kaldı .. Millet paylaşşın dursun izlesin yeter

driverda rar dosyası var. zip yok apk ya çeviremiyorum.

BAKIYORUM

SPOR KANAL LİSTEMİZ YENİLENDİ.

-KUMANDA DESTEKLİ
-KANAL TIKLAMA İLE FULL EKRAN OLMA
-OTOMATİK OYNATMAYA BAŞLAMASI
-TÜM SPOR YAYINLARI VE TELEVİZYON / ULUSAL / BELGESEL / SİNEMA / VE DİĞERLERİ FULL İÇERİK OLUCAK

UYGULAMAYI İNDİRMEYENLER SİNETECH DRİVER İNDİREBİLİR.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    513.9 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
BEIN SPOR KANAL LİSTEMİZ YENİLENDİ.

-KUMANDA DESTEKLİ
-KANAL TIKLAMA İLE FULL EKRAN OLMA
-OTOMATİK OYNATMAYA BAŞLAMASI
-TÜM SPOR YAYINLARI VE TELEVİZYON / ULUSAL / BELGESEL / SİNEMA / VE DİĞERLERİ FULL İÇERİK OLUCAK

UYGULAMAYI İNDİRMEYENLER SİNETECH DRİVER İNDİREBİLİR.
Yazdığın isimlere dikat et mümkünse mesajını düzenle bazı kelimeleri kullanmamaya dikat et forumun sağlığı açısından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri