CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SPOR KANAL LİSTEMİZ YENİLENDİ.

-KUMANDA DESTEKLİ
-KANAL TIKLAMA İLE FULL EKRAN OLMA
-OTOMATİK OYNATMAYA BAŞLAMASI
-TÜM SPOR YAYINLARI VE TELEVİZYON / ULUSAL / BELGESEL / SİNEMA / VE DİĞERLERİ FULL İÇERİK OLUCAK

UYGULAMAYI İNDİRMEYENLER SİNETECH DRİVER İNDİREBİLİR.
Eline saglık hocam İnsallah emeklerin zayi olmaz kötü yorumlara aldırış etme..

SPOR KANAL LİSTEMİZ YENİLENDİ.

-KUMANDA DESTEKLİ
-KANAL TIKLAMA İLE FULL EKRAN OLMA
-OTOMATİK OYNATMAYA BAŞLAMASI
-TÜM SPOR YAYINLARI VE TELEVİZYON / ULUSAL / BELGESEL / SİNEMA / VE DİĞERLERİ FULL İÇERİK OLUCAK

UYGULAMAYI İNDİRMEYENLER SİNETECH DRİVER İNDİREBİLİR.
Daha güzel olmuş elinize sağlık. tam ekrandayken ekranı uzat, doldur vb. seçenekler gelebilir mi? telefonda yanlar siyah kalıyor.

Haberler altında, cnnturk, ahaber, sözcü, h.global, tele1, tv100,ülke, kanalları göstermiyor. Diğer haberler ok.

Haberler altında, cnnturk, ahaber, sözcü, h.global, tele1, tv100,ülke, kanalları göstermiyor. Diğer haberler ok.
Hepsi Güncellenicek bir kaç güne Teşekkürler bilgi için

İNDİRME YAPMAYAN ARKADAŞLAR LİNK ADRESİMİZ

BURADAN İNDİRSİN KULLANSIN CINE10 BOX V3 ADI

İNDİRME YAPMAYAN ARKADAŞLAR LİNK ADRESİMİZ

BURADAN İNDİRSİN KULLANSIN CINE10 BOX V3 ADI
reis apk dan cikma olayini halledinizmi cunku android tvde cikma olmuyordu mecburen tv yi kumandadan kapatip acmamiz gerekiyordu

reis apk dan cikma olayini halledinizmi cunku android tvde cikma olmuyordu mecburen tv yi kumandadan kapatip acmamiz gerekiyordu
EVET DRİVER DAN İNDİRBİLİRSİNİZ DÜZELDİ

olucak bekleyin

Teşekkürler heyecanla bekliyorum. Emeğinize sağlık bu arada her geçen gün daha mükemmel oluyor uygulama 🙏

Cine 10 uygulamasını mi playere kurdum beğenerek kullanıyorum. Yek portal uygulamasında WESTERN yazdığımda 4 tane western kanalı çıkıyordu uygulamadan beğendiğim kovboy filmlerini izliyordum. Sizde o uygulama linklerini Cine 10 uygulamasaına yükleyebilirmisiniz

Tv için uğraşmak gereksiz bence.Siptv var 200 lira verip en güzel oynatıcıya sahip olursunuz.Ben box cihazlarıma bile aldım siptv yi.Telefondan istediginiz listeyi anında gönderiyorsunuz.Ben listeleri hep onunla denerim çok pratik.
hocam ben tv için yılardır siptv zaten satın aldım, ayrıca ssiptv iptvsmarters pro da var. Sorum bu değildi ki. inat v..s gibi hazır içerikli uygulamaların bu işletim sistemlerine uygunluğu idi.

Bizimkide Uygun Şuan Player Düzenliyoruz her cihaz için basit player yapılıyor
hocam ben tv için yılardır siptv zaten satın aldım, ayrıca ssiptv iptvsmarters pro da var. Sorum bu değildi ki. inat v..s gibi hazır içerikli uygulamaların bu işletim sistemlerine uygunluğu idi.
Tamam bizimkide uyumlu... Şuan Player yapılıyor her Cihaz uyumlu olacak şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri