Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Açıkçası @patr0n senlik bir durum yok.

Senin gibi bulmayı bilen bulup kendisi kullanıyor zaten. Hatta muhtemelen sorunsuz ve iyi çalışanı kendisine saklayan da çoktur ki bence normal.

Sen istiyorsan vereceksin biz de kontrol edip kullanabilirsek kullanacağız. Çok basit ve ücretsiz bir alışveriş. Hala sürekli kullanmak için link isteyen var. Öylesi olsa tüm forumdan daha fazla mesaj içeriği olan bir konusu olurdu zaten.

Özetle beklenti yaratmıyorsun ama beklentileri karşılaman isteniyor. Bu konuda Allah yardımcın olsun kardeşim 😂

Açıkçası @patr0n senlik bir durum yok.

Senin gibi bulmayı bilen bulup kendisi kullanıyor zaten. Hatta muhtemelen sorunsuz ve iyi çalışanı kendisine saklayan da çoktur ki bence normal.

Sen istiyorsan vereceksin biz de kontrol edip kullanabilirsek kullanacağız. Çok basit ve ücretsiz bir alışveriş. Hala sürekli kullanmak için link isteyen var. Öylesi olsa tüm forumdan daha fazla mesaj içeriği olan bir konusu olurdu zaten.

Özetle beklenti yaratmıyorsun ama beklentileri karşılaman isteniyor. Bu konuda Allah yardımcın olsun kardeşim 😂
hahaha öyle abi valla m3u listesi bu her an patlayabilir ne bulursam paylaşıyorum işine yarayan alıp gidiyo ama bende iptv satıcısı değilim bunuda unutmamak gerekiyo :D

Ya millet geceden kuyruğamı girmiş nedir yahu patron 12 de atmış listeyi hemen hepsi alınmış. Severiz beleşi milletçe... teşekkürler patron iyi ki varsın
Şiir gibi yazıyorsun köskös kardeşim.😄 adresler veya panel koruması vb birsürü etken olabilir. VPN, oynatıcıdır, ban atmadır vs.. Sana denk gelmiyor galiba. Panelleri denerken HTTP olan yerden portuna :8080 örnek kopyala browser yapıştır beyaz bir sayfada acces Danied vb yazıyorsa VPN veya VPN'siz o şekil dene yoksa kapalı görünecek ler.illaki açıcaksın açamaz dan bana yaz .

Son düzenleme:
abimin maşallahı var valla :D her konumda geliyo ama tutturamıyo bir türlü ya da kullanamıyor anlamadım gitti niye böyle oluyo
Kullandığı cihaz ya da TV farklıydı sanırım. O yüzden ya çalıştıramıyor ya da söylediği gibi yetişemiyor olabilir max kullanıcı limitinden dolayı 😅

Kullandığı cihaz ya da TV farklıydı sanırım. O yüzden ya çalıştıramıyor ya da söylediği gibi yetişemiyor olabilir max kullanıcı limitinden dolayı 😅
P kullanıcı da bende mağdur oluyorum kısmen bugün çok güzel çalışıyor maşallah demeden domates oluyor kanallar 🫣😅

bakalım 2 adet url attım ikiside aktif çalışıyor :D

P kullanıcı da bende mağdur oluyorum kısmen bugün çok güzel çalışıyor maşallah demeden domates oluyor kanallar 🫣😅
arada olur öyle, yöntemi anlattım ne yapmanız gerektiğinide anlattım daha ne yapıyım ben :D

Siz listeye ekleyene kadar sorun olmasa da sizin listenizde çalıştığı için içinden seçilip alınan bağlantı adresleri başka yere paylaşıma gidiyorsa yapacak birşey yok. Adresler gizli olmadığı için giriş yapan çok olabiliyor e o da normal olarak limitlere takılmakla sonuçlanıyor 😅

Arkadaşlar bu listeyi çok uzun olduğu için kopyala yapıştır yapamıyorum. Androidde sadece bir kısmını kopyalıyor. Listenin tamamını kaydetme yolu varmı. @Patron yanlış anlama bunu biyerlerde paylaşmak için değil sadece kendim için istiyorum

Siz listeye ekleyene kadar sorun olmasa da sizin listenizde çalıştığı için içinden seçilip alınan bağlantı adresleri başka yere paylaşıma gidiyorsa yapacak birşey yok. Adresler gizli olmadığı için giriş yapan çok olabiliyor e o da normal olarak limitlere takılmakla sonuçlanıyor 😅
Aynen öyle oluyor sanırım neyse bakalım illaki bir daha elime geçer uzun çalışan @patr0n tam güven devam

Arkadaşlar bu listeyi çok uzun olduğu için kopyala yapıştır yapamıyorum. Androidde sadece bir kısmını kopyalıyor. Listenin tamamını kaydetme yolu varmı. @Patron yanlış anlama bunu biyerlerde paylaşmak için değil sadece kendim için istiyorum
yok estağfurullah sıkıntı yok bilgisayarınız var ise forumda program kodladım onunla direkt indirme yapabilirsiniz ya da bana bir mesaj atın yardımcı olmaya çalışıyım

#Tekrar Güncellendi..

Aşağıda @patr0n 'un verdiği linkleri kolayca alabilmek için yaptığım site adresi var.

Menüden @patr0n yazanı seçin ve açılan sayfadan Göster butonuna basın.

İster tek tek isterseniz de yükleme bitince Tümünü Kopyala butonuna basın.

Kod:
https://gitlatte.github.io/patr0n/

Aşağıda @patr0n 'un verdiği linkleri kolayca alabilmek için yaptığım site adresi var.

Menüden @patr0n yazanı seçin ve açılan sayfadan Göster butonuna basın.

İster tek tek isterseniz de yükleme bitince Tümünü Kopyala butonuna basın.

Kod:
https://gitlatte.github.io/patr0n/
9381 adet link bulunmuş senin site öyle diyor abi :D

9381 adet link bulunmuş senin site öyle diyor abi :D
Sonuna kadar beklersen sürprizi var yalnız 😂
Tüm linkleri sayıp ekrana yansıttıktan sonra hatalı yazdıklarını da ayrıca gösteriyor 100 küsür de onlar vardır, adres yazarken :// gibi karakterler falan varsa yani.

Gerçi sen onları konsolda bitmeden önce de görebilirsin. Hem konsola yansıttım hem de tamamlanan liste sonunda toplam bulunan linklerin yanına hatalı linklerin de görünmesi için ayrıca kod ekledim 🫰😂😂

Sonuna kadar beklersen sürprizi var yalnız 😂
Tüm linkleri sayıp ekrana yansıttıktan sonra hatalı yazdıklarını da ayrıca gösteriyor 100 küsür de onlar vardır, adres yazarken :// gibi karakterler falan varsa yani.

Gerçi sen onları konsolda bitmeden önce de görebilirsin. Hem konsola yansıttım hem de tamamlanan liste sonunda toplam bulunan linklerin yanına hatalı linklerin de görünmesi için ayrıca kod ekledim 🫰😂😂
abi ille düzelt diyosun yani :D bugün 3 güncelleme yaptım yeterli bence

@Latte gördüklerimi düzelttim abi varsa daha haber versen iyi olur :D

@Latte tamamını fixledim abi sorun yok şu an :D
1737745903332

Son düzenleme:

Geri