patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Windows için geliştirdiğim mi ?senin yaptığın iptv playeri kullanıyorum çaışan donmayan linkleri iphonedama uygulama var orada kullanıyorum çok rahat oluyor![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Windows için geliştirdiğim mi ?senin yaptığın iptv playeri kullanıyorum çaışan donmayan linkleri iphonedama uygulama var orada kullanıyorum çok rahat oluyor![]()
aynen o çok sağlam yukardan yazdığım gibiWindows için geliştirdiğim mi ?![]()
Sağ olasın hocamaynen o çok sağlam yukardan yazdığım gibi
Üstat iyi akşamlar vermiş olduğun linkleri yüklüyorum liste geliyor ama kanal kullanılamıyor uyarısı veriyor bir haftada onlarca link denedim her gün denedim ama aynı daha önce sorun yoktu bu sanırım sadece bende çünkü forumda yazan yok acaba ban mı yedim yardımcı olursan minnettar olurum#Güncellendi
Hayırlı geceler, modemi kapatıp açın öyle deneyin düzelmezse player değiştirerek deneyin.Üstat iyi akşamlar vermiş olduğun linkleri yüklüyorum liste geliyor ama kanal kullanılamıyor uyarısı veriyor bir haftada onlarca link denedim her gün denedim ama aynı daha önce sorun yoktu bu sanırım sadece bende çünkü forumda yazan yok acaba ban mı yedim yardımcı olursan minnettar olurum
Cloudstream benimle ilgili bir şey değil hocam. Uygulama stabil çalışmıyor olabilir. O ne gibi çözüm önerebilirim bilmiyorum. Güncellemesi varsa kontrol edin ve yapın.Playerden sence donma kasma gibi şeyler yaparmı ? Şuan ki kullandığım apple tv de İPTV SMART PRO 129 tl gibi bişey verdim gayet rahat bu verdiğin linkleri dondurmayaraktan çalışıyor ama cloudstreamda bi süre sonra çöküyor
Cloudstream'deki olay senin verdiğin linkleri denemekse Canlı Tv'deki gibi yani; düzensiz m3u listesi hazırlanması ya da o binlerce kanal olması etkileyebiliyor ve çökertiyor.Cloudstream benimle ilgili bir şey değil hocam. Uygulama stabil çalışmıyor olabilir. O ne gibi çözüm önerebilirim bilmiyorum. Güncellemesi varsa kontrol edin ve yapın.
Ben genelde televizo veya 9xtream ile kullanıyorum ama daha çok televizo kullanıyorum. İos için televizo var mı bilgim yok.Şuan dediğim uygulamayı çalışıyor sıkıntısız bir danışayım dedim bu arada 2029 son kullanım diyor içim bir oh çektişunu anladım bunları kullandığımda sağlam bir player kullanmwk gerek
Ha o şekilse bilmiyorum abi hiç denemedim sadece taa ne zaman klon seçeneği ile site klonlama denemiştim sonra o da kaldı öylece.Cloudstream'deki olay senin verdiğin linkleri denemekse Canlı Tv'deki gibi yani; düzensiz m3u listesi hazırlanması ya da o binlerce kanal olması etkileyebiliyor ve çökertiyor.
Yani normal kullanımda çöküyorsa bilmem ama klon ile m3u listesi eklerken liste düzgün değilse ya da on binlerce kanal varsa uygulamanın gücü yetmeyip çökertebiliyor.Ben genelde televizo veya 9xtream ile kullanıyorum ama daha çok televizo kullanıyorum. İos için televizo var mı bilgim yok.
Ha o şekilse bilmiyorum abi hiç denemedim sadece taa ne zaman klon seçeneği ile site klonlama denemiştim sonra o da kaldı öylece.
Bizim android tv miz yokki abiBen genelde televizo veya 9xtream ile kullanıyorum ama daha çok televizo kullanıyorum. İos için televizo var mı bilgim yok.
Ha o şekilse bilmiyorum abi hiç denemedim sadece taa ne zaman klon seçeneği ile site klonlama denemiştim sonra o da kaldı öylece.
Tecrübeyle sabit diyosunYani normal kullanımda çöküyorsa bilmem ama klon ile m3u listesi eklerken liste düzgün değilse ya da on binlerce kanal varsa uygulamanın gücü yetmeyip çökertebiliyor.
Bende ne android tv ne box ne stick hiç birisi yok. Mobil ve pc işimi yeterince görüyor.Bizim android tv miz yokki abi![]()