Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 17
Aha tamamdır şimdi yakaladım bir tane balıkabi ille düzelt diyosun yanibugün 3 güncelleme yaptım yeterli bence

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aha tamamdır şimdi yakaladım bir tane balıkabi ille düzelt diyosun yanibugün 3 güncelleme yaptım yeterli bence
Apknın adınelinkler için apk programı yaptım konuda linki bulabilirsiniz , linkleri kontrol etmek içinse @fsa3web konularından kendi yaptığı programla kontrol yapabilirsiniz. uygulaması play store da var.
Arkadaşlar ın hızına yetişmek mümkün değil selamlar saygılarabimin maşallahı var vallaher konumda geliyo ama tutturamıyo bir türlü ya da kullanamıyor anlamadım gitti niye böyle oluyo
Mübarek Mehmet Candal ATV a2 vb çalışmaz, Babamın memleketinin ganelini gomuşun ha oray guňcellendi diyorsun. 3 gün sonra olsun temiz olsun kardeşim.Aha tamamdır şimdi yakaladım bir tane balık![]()
ATV ve a2 şuanda çalışıyorMübarek Mehmet Candal ATV a2 vb çalışmaz, Babamın memleketinin ganelini gomuşun ha oray guňcellendi diyorsun. 3 gün sonra olsun temiz olsun kardeşim.
@köskös
Ekli dosyayı görüntüle 3527Ekli dosyayı görüntüle 3528Ekli dosyayı görüntüle 3529
Gördüğün gibi abi hepsi şuanda çalışıyor Eğer sende çalışmıyor da bana geri dönüş yapabilirsin ama benim konumda yap abı burası @patr0n a ait bende elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım
Elinize sağlıkHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и24.01.2025_GüncelLinkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 3142
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:https://tinyurl.com/patronspor2025
@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<
![]()
![]()
Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.ραтя0иEski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Hangi ip tv yüklü sizdepatron emeğine yüreğine sağlık senin liste yi beğeniyorum çoğu istikrarlı uzun süreli kullanılıyor bu liste de güzel on onbeş link kullandım hepsi de sorunsuz çalışıyor.. sağol kardeşim tşk ederim şahsen..
Hangi uygulama URL varmı?senin yaptığın iptv playeri kullanıyorum çaışan donmayan linkleri iphonedama uygulama var orada kullanıyorum çok rahat oluyor![]()