Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

@köskös
100002439510000243941000024393
Gördüğün gibi abi hepsi şuanda çalışıyor Eğer sende çalışmıyor da bana geri dönüş yapabilirsin ama benim konumda yap abı burası @patr0n a ait bende elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım

Sevgili Candal bende çalışmıyor çokda önemli değil alternatif çok çok fazla sorun yok rastgele kolay gele

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

24.01.2025_GüncelLinkler

Ekli dosyayı görüntüle 3142
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:
https://tinyurl.com/patronspor2025

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Elinize sağlık

Önemli
Linkler çalışmıyor demeden önce vpn ile deneyin. Benim internet alt yapım Vodafone olduğu için bende sorunsuz çalışan linkler sizlerde vpn ile çalışıyordur. Mesela dün en son paylaştığım linklerden 1 tanesi wifi ağımda sorunsuz çalışırken mobil veride çalışmadı. Mobil veride 1.1.1.1 vpn yani warp vpn ile denedim ve sonuç başarılı. O yüzden vpn ile denemeyi unutmayın. Ben play store warp sürümü kullanmıyorum kendi modladığımı kullanıyorum alakası var mı bilmiyorum ama forumda modladığım sürümü paylaştım.
Dün paylaştığım hesaplardan birisi kontrol edebilirsiniz. Görüntüde görüldüğü üzere mobil veri ile bağlıyım arkada warp açık ve hesaba bağlı.
Screenshot 2025 01 25 15 50 04 441 comdivergentftbxtreamplayeranddownloader
Screenshot 2025 01 25 15 54 47 580 comcloudflareonedotonedotonedotone

Son düzenleme:
#Güncellendi
Bugün paylaştığım linkleri kontrole sokmayın ip ban yersiniz ben sunucu üzerinde kontrol ettim ban yedim kendi bilgisayarımda denedim çalıştı.

#Checker da kontrol yapmayın#

#Güncellendi
Checker a sokmayın ip ban yersiniz giremezsiniz denedim tecrübeyle sabitlendi.

#Tekrar Güncellendi

senin yaptığın iptv playeri kullanıyorum çaışan donmayan linkleri iphonedama uygulama var orada kullanıyorum çok rahat oluyor :D

Geri