- Konular
- 1
Gönderdiğiniz linkten m3u linki oluşturdum onu dosya olarak telefona indiremiyorum düzenlemek için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tamam işte hocam bana vahiy gelmiyor hangi m3u listesi onu soruyorumM3u listesini
İp tv şifresiyle test yazdığınız siteye bilgileri yazdım m3u linki oluşturdum size özelden atabilirmiyimTamam işte hocam bana vahiy gelmiyor hangi m3u listesi onu soruyorum
Özelden url iletin bakıyım biİp tv şifresiyle test yazdığınız siteye bilgileri yazdım m3u linki oluşturdum size özelden atabilirmiyim
Teşekkür ederimdostum öncelkle yaptığın iş gayet başarılı linkler tıkır tıkır çalışıyor üstelik megaciniptvler hiç donma takılma yok başarılarının devamını getirmeyi dileğiyle![]()
Bendede böyle.Patr0n teşekkürler öncelikle, verdiğin listeler çalışıyor fakat maç anında hiçbiri çalışmıyor bunun sorunu bende mi sadece? merak ettim. Dipnot 6 farklı url hesap denedim hepsi aynı.
Bendede böyle.
Patr0n teşekkürler öncelikle, verdiğin listeler çalışıyor fakat maç anında hiçbiri çalışmıyor bunun sorunu bende mi sadece? merak ettim. Dipnot 6 farklı url hesap denedim hepsi aynı.
Tamamdır anladım kusura bakmayın.Konuda gerekli cevabı verdim.
AdammmmHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и19.01.2025_GüncelLinkler
-->Linkler için TIKLA<--
Ekli dosyayı görüntüle 3142
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. M3u dosyasını indirmek için altta ki linki direkt tarayıcınıza yapıştırın enter basın dosya inmeye başlar.
Kod:https://tinyurl.com/patronspor2025
@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<
![]()
![]()
Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.ραтя0иEski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
Estağfurullah.Tamamdır anladım kusura bakmayın.
Rica ederimTesekur ederim kardesim
Haha sağ olasın hocamAdammmm
Rica ederim hocamemeklerinize teşekkürler, her ihtiyaç durumunda paylaşımlarınızdan faydalanmaktayım ...
emegin için teşekkürlerHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
ραтя0и19.01.2025_GüncelLinkler
-->Linkler için TIKLA<--
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. M3u dosyasını indirmek için altta ki linki direkt tarayıcınıza yapıştırın enter basın dosya inmeye başlar.
@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
![]()
![]()
Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.ραтя0иEski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
patr0n | IpTvTools Beta
rica ederim hocamemegin için teşekkürler
bismillah reis güne girseydik gün gelemeden güncelleme geliyor eline saglik#Güncellendi
Erken paylaşım
sağ olasın hocam, bu sıralar yoğunum hemen paylaşayım dedimbismillah reis güne girseydik gün gelemeden güncelleme geliyor eline saglik![]()
Ya millet geceden kuyruğamı girmiş nedir yahu patron 12 de atmış listeyi hemen hepsi alınmış. Severiz beleşi milletçe... teşekkürler patron iyi ki varsınHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
ραтя0и20.01.2025_GüncelLinkler
-->Linkler için TIKLA<--
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
![]()
![]()
patr0n | IpTvTools Beta