Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım bunun apkasını yapma şansın varmıHerkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
ραтя0и22.01.2025_GüncelLinkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 3142
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:https://tinyurl.com/patronspor2025
@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>konuya göz atınız.<<
![]()
![]()
Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.ραтя0иEski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
linkler için apk programı yaptım konuda linki bulabilirsiniz , linkleri kontrol etmek içinse @fsa3web konularından kendi yaptığı programla kontrol yapabilirsiniz. uygulaması play store da var.içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım bunun apkasını yapma şansın varmı
Hop balla dakka bir gol bir hemen başlayalım taramaya bismillah#Güncellendi
kolay gelsinHop balla dakka bir gol bir hemen başlayalım taramaya bismillah
http://cihan.tsvipsmart.eu:8000/get.php?username=tsvipdizi&password=1Dqn60fbFp&type=m3u&output=ts
Real Url: cihan.tsvipsmart.eu:8000 Status: Active Created: 4/13/2018 12:51:47 PM Expires: Null Active Connections: 0 Maximum Connections: 0 Formats: "ts"
bilmiyorum kontrolü kendi yazdığım kod ile yapmadım burada paylaştığım programla yaptımHTTP:http://cihan.tsvipsmart.eu:8000/get.php?username=tsvipdizi&password=1Dqn60fbFp&type=m3u&output=ts Real Url: cihan.tsvipsmart.eu:8000 Status: Active Created: 4/13/2018 12:51:47 PM Expires: Null Active Connections: 0 Maximum Connections: 0 Formats: "ts"
Bu nasıl oluyor Max kullanıcı 0 kullanan 0 ? Sınırsız mı acaba? @patr0n
HTTP:http://cihan.tsvipsmart.eu:8000/get.php?username=tsvipdizi&password=1Dqn60fbFp&type=m3u&output=ts Real Url: cihan.tsvipsmart.eu:8000 Status: Active Created: 4/13/2018 12:51:47 PM Expires: Null Active Connections: 0 Maximum Connections: 0 Formats: "ts"
Bu nasıl oluyor Max kullanıcı 0 kullanan 0 ? Sınırsız mı acaba? @patr0n
Sanırım patates hesap maalesef çalışmıyor emeğine sağlık yinedeEkli dosyayı görüntüle 3499
muhtemelen sınırısız olabilir
edit: patlak hesap değilse program hata yapmışta olabilir sunucu açık gözüküyor ama hesap uçmuşta olabilir
dediğim gibi patlak olabilir ama sunucuları açık olduğu için muhtemelen program çalışıyor olarak gösterdiSanırım patates hesap maalesef çalışmıyor emeğine sağlık yinede
hocam dm bakın biSanırım patates hesap maalesef çalışmıyor emeğine sağlık yinede
üstad emeğine sağlıkÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNBakın şu konuya bir açıklık getirelim. Öncelikle linkler bana ait değil yani linkleri kendim tarayıp bulmuyorum sağda solda paylaşılan linkleri toplayıp programla kontrol ediyorum ve burada paylaşıyorum burada hem fikiriz. Daha sonra, vermiş olduğum linklere baktığınız site içinde yaklaşık 10.000 e ait link mevcut yani şunu demek istiyorum günlük paylaştığım linkler harici eskiden paylaşmış olduğum linkler içinde hala çalışan linkler mevcut. Aslında yapmanız gereken şey belli. Bu işlemi rahat yapabilin diye windows için program kodladım verdim örnek olarak alttaki ekran görüntüsünde ki program bana ait bir program ve bunda şöyle bir sistem var görüntüye bakarsanız random url çek diye buton var bu butona basarsanız benim eklemiş olduğum linklerden rastgele çekiyo ve sonrada url ile çek derseniz liste karşınıza geliyor. Yani eski linklerden çalışan linkler mevcut sadece sizinde tarama yapmanız gerekiyor yine yapmış olduğum apk içinde net sayı bilmiyorum ama belki 15.000 e yakın url vardır. buradan url adresleri alarak @fsa3web adlı arkadaşın yazdığı uygulamayla kontrol yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 3500
teşekkür ederim hocam sağ olasınüstad emeğine sağlık