Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Eline sağlık güzel ama APK linki bakma programı APK yapma şansınız var mı

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Sadece maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

22.01.2025_GüncelLinkler

Ekli dosyayı görüntüle 3142
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:
https://tinyurl.com/patronspor2025

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım bunun apkasını yapma şansın varmı

#Güncellendi

HTTP:
http://cihan.tsvipsmart.eu:8000/get.php?username=tsvipdizi&password=1Dqn60fbFp&type=m3u&output=ts
Real Url: cihan.tsvipsmart.eu:8000     Status: Active    Created: 4/13/2018 12:51:47 PM     Expires: Null    Active Connections: 0     Maximum Connections: 0     Formats: "ts"

Bu nasıl oluyor Max kullanıcı 0 kullanan 0 ? Sınırsız mı acaba? @patr0n

HTTP:
http://cihan.tsvipsmart.eu:8000/get.php?username=tsvipdizi&password=1Dqn60fbFp&type=m3u&output=ts
Real Url: cihan.tsvipsmart.eu:8000     Status: Active    Created: 4/13/2018 12:51:47 PM     Expires: Null    Active Connections: 0     Maximum Connections: 0     Formats: "ts"

bilmiyorum kontrolü kendi yazdığım kod ile yapmadım burada paylaştığım programla yaptım :D

HTTP:

1737734376925
muhtemelen sınırısız olabilir
edit: patlak hesap değilse program hata yapmışta olabilir sunucu açık gözüküyor ama hesap uçmuşta olabilir

#Yeniden Güncellendi
Bazı linkler sizde çalışmıyor olabilir çünkü kontrolü kendi internetim üzerinden değil sunucu üzerinde kontrol ettim.

ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN
Bakın şu konuya bir açıklık getirelim. Öncelikle linkler bana ait değil yani linkleri kendim tarayıp bulmuyorum sağda solda paylaşılan linkleri toplayıp programla kontrol ediyorum ve burada paylaşıyorum burada hem fikiriz. Daha sonra, vermiş olduğum linklere baktığınız site içinde yaklaşık 10.000 e ait link mevcut yani şunu demek istiyorum günlük paylaştığım linkler harici eskiden paylaşmış olduğum linkler içinde hala çalışan linkler mevcut. Aslında yapmanız gereken şey belli. Bu işlemi rahat yapabilin diye windows için program kodladım verdim örnek olarak alttaki ekran görüntüsünde ki program bana ait bir program ve bunda şöyle bir sistem var görüntüye bakarsanız random url çek diye buton var bu butona basarsanız benim eklemiş olduğum linklerden rastgele çekiyo ve sonrada url ile çek derseniz liste karşınıza geliyor. Yani eski linklerden çalışan linkler mevcut sadece sizinde tarama yapmanız gerekiyor yine yapmış olduğum apk içinde net sayı bilmiyorum ama belki 15.000 e yakın url vardır. buradan url adresleri alarak @fsa3web adlı arkadaşın yazdığı uygulamayla kontrol yapabilirsiniz.
1737736206591

ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN
Bakın şu konuya bir açıklık getirelim. Öncelikle linkler bana ait değil yani linkleri kendim tarayıp bulmuyorum sağda solda paylaşılan linkleri toplayıp programla kontrol ediyorum ve burada paylaşıyorum burada hem fikiriz. Daha sonra, vermiş olduğum linklere baktığınız site içinde yaklaşık 10.000 e ait link mevcut yani şunu demek istiyorum günlük paylaştığım linkler harici eskiden paylaşmış olduğum linkler içinde hala çalışan linkler mevcut. Aslında yapmanız gereken şey belli. Bu işlemi rahat yapabilin diye windows için program kodladım verdim örnek olarak alttaki ekran görüntüsünde ki program bana ait bir program ve bunda şöyle bir sistem var görüntüye bakarsanız random url çek diye buton var bu butona basarsanız benim eklemiş olduğum linklerden rastgele çekiyo ve sonrada url ile çek derseniz liste karşınıza geliyor. Yani eski linklerden çalışan linkler mevcut sadece sizinde tarama yapmanız gerekiyor yine yapmış olduğum apk içinde net sayı bilmiyorum ama belki 15.000 e yakın url vardır. buradan url adresleri alarak @fsa3web adlı arkadaşın yazdığı uygulamayla kontrol yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 3500
üstad emeğine sağlık

yukarıda mesajda belirtmiş olduğum uygulamanın yapımcısı forum üyesi @fsa3web
Uygulama linki:

Son düzenleme:

Geri