CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

bir resim atarmısın ne olduğunu anlayamadım bu derecelendirme olayının
Tabiki, normal şartlarda içeriğe girdiğimizde yazan puanlar yerine artık doğrudan ana menüye eklenebiliyor. Bunun için sitede içeriğe tıklamadan puanın yazması gerekiyor.
868

Son düzenleme:
Selamünaleyküm sayın hocalarım domates tv yi repolara eklemek mümkün mü acaba film didi arşivi geniş canlı yayınları 24 saat geri sarmalı

July Update
  • Added more external players
  • Added volume booster
  • Added download settings
  • Added 2x speed
  • Fixed subtitle alignment and grouping
  • Updated extractors
  • Updated UI
Çeviri

Daha fazla harici oynatıcı eklendi
Ses yükseltici eklendi
İndirme ayarları eklendi
2 kat hız eklendi
Altyazı hizalama ve gruplama düzeltildi
Çıkarıcılar güncellendi
Kullanıcı arayüzü güncellendi
uzun zamandır yazmıyodum bu konuda box için o puanları görme dışında indirme göremedim gerek de yoktu ama güncelledim değişik bir görünümü yok ama güncel işte :) @kraptor repoyu da kurdum çok da yüklenmem ana depo yaptım geri kalanlardan eksikleri tercihe göre eklerim kraptor bu arada forumda yok şuan sanırım ama öylesine etiketledim

Uygulamanın tüm verilerini tlf ayarlardan siliyorum, repoları eklentileri kaldırıyorum, uygulamayı kaldırıp aon sürümü yüklüyorum. Eklentiler yüklü, son izlediklerim menüde görünür şekilde açılıyor. Telefonda başka sürümü, yedeği vs yok🤨

Uygulamanın tüm verilerini tlf ayarlardan siliyorum, repoları eklentileri kaldırıyorum, uygulamayı kaldırıp aon sürümü yüklüyorum. Eklentiler yüklü, son izlediklerim menüde görünür şekilde açılıyor. Telefonda başka sürümü, yedeği vs yok🤨
geçmişi temizle gelmiş üstüne basarak değil de sanırım basınca direk temizliyior son izlenenleri

Geri