Hocam izin verirlerse xtv+ da eklenmeli benceDomates tv cloudstream e eklenebilir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam izin verirlerse xtv+ da eklenmeli benceDomates tv cloudstream e eklenebilir mi ?
Hocam hiç bakabildin mi webdeizle arama kısmına bende halen çalışmıyor film aratma 'arama sekmesinde' yazıyorum filmi çıkmıyor.WebteIzle benim repoda çalışıyor. WebteIzle arama da çalışıyor. Sizde çalışmayan film hangisi?
Uygulamayı direkt güncelleyebilirsiniz, illa ki indirmek istiyorsanız :link var mı yeni apk için ?
Gerek yokki direkt sana güncelleyeyim mi diye soruyorlink var mı yeni apk için ?
Geç kaldın yazdım4.5.3 geldi
Yarış mı yapıyorsunuzGeç kaldın yazdım![]()
Geç kalıp kalmamak önemli değilGeç kaldın yazdım![]()
July UpdateGeç kalıp kalmamak önemli değil
Yeni güncellemede neler var bunları yazmak daha önemli
Şunlara birde senkronizasyon ekleselerdiJuly Update
Çeviri
- Added more external players
- Added volume booster
- Added download settings
- Added 2x speed
- Fixed subtitle alignment and grouping
- Updated extractors
- Updated UI
Daha fazla harici oynatıcı eklendi
Ses yükseltici eklendi
İndirme ayarları eklendi
2 kat hız eklendi
Altyazı hizalama ve gruplama düzeltildi
Çıkarıcılar güncellendi
Kullanıcı arayüzü güncellendi
Doğru hocam.2x eklemişler bu güzel oldu.Şunlara birde senkronizasyon ekleselerdi![]()
Bu senkronizasyonu hiç getirmeyecekler heralde. Server masrafları falan çıkacak tabi ondan heralde.Doğru hocam.2x eklemişler bu güzel oldu.
Server masrafları, gizlilik ve bir de cs geliştiricilerinin üşengeçliği eklenince senkronizasyonu hiç göremeyeceğimizi anlıyoruz. Belki bir gün geliştiriciler dışında birisi çıkar ve ekler.Bu senkronizasyonu hiç getirmeyecekler heralde. Server masrafları falan çıkacak tabi ondan heralde.
Buyur direk linkdirekt link varmı güncelleyemedim
su an aktif degilBuyur direk link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.