CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Otomatik eklenti Güncelleme ayarların açık mı ? Güncelleme gelmiyorsa 4.5.1 sürümünde manuel eklenti güncelleme ayarı da geldi. Onuda kullanabilirsin.
Hersey açık. Dediğiniz manuel update yide yaptım yine olmadı. Benim anlamadığım koskoca ülkede önceki KekikAkademi eklentisini yapan arkadaş
Otomatik eklenti Güncelleme ayarların açık mı ? Güncelleme gelmiyorsa 4.5.1 sürümünde manuel eklenti güncelleme ayarı da geldi. Onuda kullanabilirsin.
Açık hocam manuel olarak da yaptım yine olmadı.

Hersey açık. Dediğiniz manuel update yide yaptım yine olmadı. Benim anlamadığım koskoca ülkede önceki KekikAkademi eklentisini yapan arkadaş

Dün söylediğim 2 adet eklentiyi fixledik sizde nasıl çalışmıyor ? kekikdevam kullandığınıza emin olun.

Screenshot 2025 03 19 16 59 28 892 comlagradostcloudstream3
Screenshot 2025 03 19 17 00 19 634 comlagradostcloudstream3
Dün duzelttigimiz 2 eklenti dizigom ve webteizle bakın çalışıyor bi sorun yok.

İlk yapan kekikakademi ani bi kararla bıraktı. Yeni arkadaşlar zamanla yapıyı çözecektir. Sadece biraz zaman vermeliyiz.

Etiketi yeni attım o yüzden yeni gördünüz. Eklentiyi patr0nTv olarak eklediğiniz ilk gün forumda konuda sormuştum o günden beri cevap yok ta ki bugün etiket atana kadar.

Etiketi yeni attım o yüzden yeni gördünüz. Eklentiyi patr0nTv olarak eklediğiniz ilk gün forumda konuda sormuştum o günden beri cevap yok ta ki bugün etiket atana kadar.
Kekikdevam benim değil benim kendi repom var onu sordunuz zannettim. Zaten kiminse benim repodan alıp kekikdevama ekliyor.

Kekikdevam benim değil benim kendi repom var onu sordunuz zannettim. Zaten kiminse benim repodan alıp kekikdevama ekliyor.
Allah Allah.

Ben kekikdevam reposu sizin sandım yine değilmiş. 4kfilm sitesi sizin eklentinin galiba çünkü paket ismi size ait ben oradan yola çıkarak siz olduğunuzu düşünmüştüm.

Bende hala kekikakademi çalışıyor ama artık güncelleme gelirmi ve yeni filmler eklenirmi tam anlamadım silip kekikdevamı kursam dahamı iyi yardımcı olurmusunuz

Allah Allah.

Ben kekikdevam reposu sizin sandım yine değilmiş. 4kfilm sitesi sizin eklentinin galiba çünkü paket ismi size ait ben oradan yola çıkarak siz olduğunuzu düşünmüştüm.
4kfilm dizimag ve bi kaç tane daha var benim eklentim.
Sizin Repo yu nasıl ekleyebiliriz? 😵‍💫
Depo url nikstream
Hocam şu FilmMakinesi eklentisine bir el atsanız eklenti bağlantı linklerini bulamıyor
Düzelttim onuda şu an çalışıyor

Depo url nikstream

Istersen canlı yayın olarak benim listemi de ekleyebilirsin tabi karar sizin 💪

Depo url nikstream

Ya hocam şimdiye kadar neredeydin :). Günlerdir yazıyoruz buraya dizilla filmakinesi... Ve bir çoğu çalışmıyor diye. Sizin eklentide hepsi çalışıyor çok teşekkürler. Siz mi eklediniz bunları hep? Eğer sizin ürününüz ise lütfen desteği kesmeyin. Kekikdevam eklentisinden çok daha başarılı sizinki. Lütfen desteği kesmeyin bundan sonra. Bence bir telegram grubu da kurun ordan devam da edebiliriz

Ya hocam şimdiye kadar neredeydin :). Günlerdir yazıyoruz buraya dizilla filmakinesi... Ve bir çoğu çalışmıyor diye. Sizin eklentide hepsi çalışıyor çok teşekkürler. Siz mi eklediniz bunları hep? Eğer sizin ürününüz ise lütfen desteği kesmeyin. Kekikdevam eklentisinden çok daha başarılı sizinki
Evet bu tür yorumlara ihtiyaç var. Zahmet edip birşeyleri düzeltmeye ve devam ettirmeye çalışanları vazgeçirmek iyi olacaktır. Herkes kendi söküğünü diksin, olsun bitsin 👍

Evet bu tür yorumlara ihtiyaç var. Zahmet edip birşeyleri düzeltmeye ve devam ettirmeye çalışanları vazgeçirmek iyi olacaktır. Herkes kendi söküğünü diksin, olsun bitsin 👍
Eklentilerin nasil ve nereleri duzenleyebilecegimiz konusunda boyle aydinlatici video yapabilirseniz. Kullanilan araclar vs github olusturma. Videoyu bana atin yapabilirsem ben de devam ettirebilirim. Meraklandirdi beni acikcasi. :) egitime destek verin buyuklerim, hocalarim. Uzerinizden de biraz yuk almis oluruz.

Sökük dikecek bilgi herkesde yok üstad :). Bence yukardaki arkadaşa az birsey bilen arkadaşlarda destek olmalı onun eklentisinden devam etmeli

Konuyu görüntüleyenler

Geri