Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Fixledim, artık çalışıyor. Şöyle bir sıkıntı var her içerik açılmıyor. Ona da bi ara bakarım.Webdeizle adlı kaynak da çalışmıyor. Kaynakların çoğu çalışmıyor.
Açık kaynak nimetini anlamakla ne alakası var hocam ? Aylardır belki yıllardır çoğumuzun kullandığı bir uygulama ve eklentiydi. Bir sorun oldu kapandı bizde bir şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Hepsi zaten repoda ekli bir şekilde ayakta tutmaya çalışıyoruz.Açık kaynak nimetlerini yeni anlayorsunuz galiba bu forumun üyesi olmayabilir sahibi sadece herşeyi depolayan biri o düzenleyen kişiler farklı diye biliyorum telegramda Batuhan yada diğer cloudstream eklentilerini geliştiren arkadaşlarların payı var bu projede
depo ekle kısmına kekikdevam yazınm3u ip tv deZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.denedim calismiyor..eski sinem3u kısaltma kekik akademi m3u adresi de calismiyor..ben hastanedeydim 15 20 gun neler olmis hersey patlamış...cloudstream de repo ne yapacahiz patron arkqdasimizin adresi mi deneyecegiz..televizo ve m3uiptv benzeri m3u playerlar icin eski kekik akademi m3u sunu paylasan olabilir mi..selamlar...(alper)
m3u ip tv deZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.denedim calismiyor..eski sinem3u kısaltma kekik akademi m3u adresi de calismiyor..ben hastanedeydim 15 20 gun neler olmis hersey patlamış...cloudstream de repo ne yapacahiz patron arkqdasimizin adresi mi deneyecegiz..televizo ve m3uiptv benzeri m3u playerlar icin eski kekik akademi m3u sunu paylasan olabilir mi..selamlar...(alper)
https://bit.ly/m3ukekik
Hangi uygulama peki?Bu arada eklentiye ulaşmak için kekikdevam yazmanız yeterli.
CloudstreamHangi uygulama peki?
Eklentilerin çoğu kekik'e ait eklenti en başta bunu yaptıysa hâlâ çalışıyordur. Ek olarak bazı eklentilerde de arama özelliği kapalı yapı nedeniyle kapalı tutulmuş vaziyette.depolarda bazı eklentilerde oyuncuların resimleri var tıklanma özelliği var
depoları yapan arkadaşlar arama özeliğini oyuncu resimlerine basıldığında oyuncunun ismi geçen filmlerini arardı aktif etme imkanı varsa
güzel olurdu
Otomatik eklenti Güncelleme ayarların açık mı ? Güncelleme gelmiyorsa 4.5.1 sürümünde manuel eklenti güncelleme ayarı da geldi. Onuda kullanabilirsin.Hatalı içeriklere güncelleme yapan arkadaşlara diyorum : yaptığınız güncellemeler gelmiyor bilginiz olsun. Hatalar aynen devam
Evet benim repomRepo ?
Sonunda hocam. O günden beri soruyorum niye cevap vermediniz.Evet benim repom