CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

@kerimmkirac tarafından dizigom fixlendi.
@patr0n tarafından webteizle fixlendi.

Tek ortak sorunumuz bazı içerikler açılmıyor ama şimdilik yeterli seviyede çalışıyor. :)

Edit: Bahsettiğim eklentiler sizde daha çalışmıyorsa veya herhangi bir eklenti güncellemesi almadıysanız repo içinden bu 2 eklentiyi kaldırıp tekrar yüklerseniz düzelir, tabii sizde vpn gerekiyorsa ona yapacak bir şey yok.

Açık kaynak nimetlerini yeni anlayorsunuz galiba bu forumun üyesi olmayabilir sahibi sadece herşeyi depolayan biri o düzenleyen kişiler farklı diye biliyorum telegramda Batuhan yada diğer cloudstream eklentilerini geliştiren arkadaşlarların payı var bu projede

Açık kaynak nimetlerini yeni anlayorsunuz galiba bu forumun üyesi olmayabilir sahibi sadece herşeyi depolayan biri o düzenleyen kişiler farklı diye biliyorum telegramda Batuhan yada diğer cloudstream eklentilerini geliştiren arkadaşlarların payı var bu projede
Açık kaynak nimetini anlamakla ne alakası var hocam ? Aylardır belki yıllardır çoğumuzun kullandığı bir uygulama ve eklentiydi. Bir sorun oldu kapandı bizde bir şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Hepsi zaten repoda ekli bir şekilde ayakta tutmaya çalışıyoruz.

m3u ip tv de denedim calismiyor..eski sinem3u kısaltma kekik akademi m3u adresi de calismiyor..ben hastanedeydim 15 20 gun neler olmis hersey patlamış...cloudstream de repo ne yapacahiz patron arkqdasimizin adresi mi deneyecegiz..televizo ve m3uiptv benzeri m3u playerlar icin eski kekik akademi m3u sunu paylasan olabilir mi..selamlar...(alper)

m3u ip tv de denedim calismiyor..eski sinem3u kısaltma kekik akademi m3u adresi de calismiyor..ben hastanedeydim 15 20 gun neler olmis hersey patlamış...cloudstream de repo ne yapacahiz patron arkqdasimizin adresi mi deneyecegiz..televizo ve m3uiptv benzeri m3u playerlar icin eski kekik akademi m3u sunu paylasan olabilir mi..selamlar...(alper)
depo ekle kısmına kekikdevam yazın

Yeni kekik listesinin adresini kısaltmıştım.

HTTP:
https://bit.ly/m3ukekik

Bunu kullanabilirsiniz.

depolarda bazı eklentilerde oyuncuların resimleri var tıklanma özelliği var
depoları yapan arkadaşlar arama özeliğini oyuncu resimlerine basıldığında oyuncunun ismi geçen filmlerini arardı aktif etme imkanı varsa
güzel olurdu

depolarda bazı eklentilerde oyuncuların resimleri var tıklanma özelliği var
depoları yapan arkadaşlar arama özeliğini oyuncu resimlerine basıldığında oyuncunun ismi geçen filmlerini arardı aktif etme imkanı varsa
güzel olurdu
Eklentilerin çoğu kekik'e ait eklenti en başta bunu yaptıysa hâlâ çalışıyordur. Ek olarak bazı eklentilerde de arama özelliği kapalı yapı nedeniyle kapalı tutulmuş vaziyette.

Hatalı içeriklere güncelleme yapan arkadaşlara diyorum : yaptığınız güncellemeler gelmiyor bilginiz olsun. Hatalar aynen devam

Hatalı içeriklere güncelleme yapan arkadaşlara diyorum : yaptığınız güncellemeler gelmiyor bilginiz olsun. Hatalar aynen devam
Otomatik eklenti Güncelleme ayarların açık mı ? Güncelleme gelmiyorsa 4.5.1 sürümünde manuel eklenti güncelleme ayarı da geldi. Onuda kullanabilirsin.

Aklıma şey geldi , madem sinetech forumdan arkadaş devir aldı bu görevi , sinetechte tanıtılan uygulamaları , uygulama reklamsız ise kekikdevam a da eklebilir , reklamlı olanları yapımcı izin verirse eklenebilir. Siz nedersiniz arkadaşlar ?

Konuyu görüntüleyenler

Geri