CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Sonuçta kekikakademi patlamış ve ne zaman düzeltilir bilinmiyor ve forumdan arkadaşlar ellerinden geleni yapıp yardımcı olmaya çalışıyor . Sonuçta insanlar emek verip insanların sorununu çözmeye çalışıyor .İsteseler bu düzeltmeleri sadece kendileri kullanır kimseye yardım etmezler .Bence bir yorum yazmadan önce insanların verdiği emeği ve iyi niyeti düşünün .Ben kekikakademi patladıktan sonra emek verip yardımcı olmaya çalışanlara tekrar teşekkür ediyorum 🙏

Evet bu tür yorumlara ihtiyaç var. Zahmet edip birşeyleri düzeltmeye ve devam ettirmeye çalışanları vazgeçirmek iyi olacaktır. Herkes kendi söküğünü diksin, olsun bitsin 👍
Her iki eklentide geliştiricilerin emek ürünü her birine başarı dilerim. Kötü yorum yapmaktan kaçınılmalı ve olumsuz geri bildirimin sadece gelişimi destekleyecek türden olması gerektiğini düşünüyorum

Istersen canlı yayın olarak benim listemi de ekleyebilirsin tabi karar sizin 💪

Tamamdır hocam müsait olduğumda eklemeyi deneyim.
Ya hocam şimdiye kadar neredeydin :). Günlerdir yazıyoruz buraya dizilla filmakinesi... Ve bir çoğu çalışmıyor diye. Sizin eklentide hepsi çalışıyor çok teşekkürler. Siz mi eklediniz bunları hep? Eğer sizin ürününüz ise lütfen desteği kesmeyin. Kekikdevam eklentisinden çok daha başarılı sizinki. Lütfen desteği kesmeyin bundan sonra. Bence bir telegram grubu da kurun ordan devam da edebiliriz
Kimisi benim eklediklerim kimisi kekikakademiden aldığım kodlar çalışmayanları düzenledim.

Eklentilerin nasil ve nereleri duzenleyebilecegimiz konusunda boyle aydinlatici video yapabilirseniz. Kullanilan araclar vs github olusturma. Videoyu bana atin yapabilirsem ben de devam ettirebilirim. Meraklandirdi beni acikcasi. :) egitime destek verin buyuklerim, hocalarim. Uzerinizden de biraz yuk almis oluruz.
İşin doğrusu hem mobil hem de python bilginiz varsa yapabilirsiniz en azından konumuz cloudstream eklentileriyse.

Arama motorlarında çokça kaynak var nasıl yapılır hakkında. Hatta az da olsa bilgim var diyorsanız artık yapay zeka yardımı da alarak üretmek çok da zor değil.

Fakat şu anki mevcut sistemde yani kekikakademi mantığında ekli olan birçok eklenti bir web sayfası düzenini taklit edip onun kaynak kodlarına ve domain adresine göre sürekli yeniden şekillendiği için hep takip etmek ya da otomatiğe bağlamak gerekiyor.

Yani yap/bırak ile kalmıyor. Daha önce başka arkadaşlar da yazmıştı. Kullanılan eklentinin site kaynağındaki tek bir nokta değişikliği bile anında çalışmamasına neden olabiliyor.

Yine de hevesiniz kırılmasın. Tek yapılacak şey dizi/film eklentileri değil neticede. Vavoo, huhu gibi sitelerden otomatik bağlantı çekip yayınları verenler var. Onlar gibi birşeyler de yapabilirsiniz IPTV mantığında içerisine istenen liste ya da akış bilgisi eklenerek kullanılabilir bir oynatıcı da ekleyebilirsiniz vs.

Tamamdır hocam müsait olduğumda eklemeyi deneyim.

Kimisi benim eklediklerim kimisi kekikakademiden aldığım kodlar çalışmayanları düzenledim.
Teşekkürler hocam. Yarın öbür gün sizin eklentiden çalışmayan içerikler olur ise burdan geri dönüş yapalım mı?

BANA html5 videoda oynatabileceğim xml lazım onları nerden bulabilirim.

Tamamdır hocam düzeltirim onu.

Onu beceremem ben hocam😀
Teşekkürler. Telegram olayında gruplara falan ayırmaya gerek yok hocam. Tek bir grup açsan yeter. Tabi size şimdi baskı falan da yapmak istemiyoruz. Umarım diğer işi az çok bilen arkadaşlar sizin yaptığınız eklentide size yardımcı olurlar bu telegram grubu sayesinde. Yoksa bu forum başlığında çok karışık olacak böyle giderse

Bizim insanımıza ya iyilik yaramıyor ya da fazla aç gözlü davranıyorlar.

Yanlışlıkla bir adam buldum etiket attım (iyi ki atmışım) sıkıştırıp duruyorsunuz elinden gelenin fazlasını zaten yapmış yapmaya devam etmeye çalışıyor eline emeğine sağlık ama bırakın bi nefes alsın buraya etiketlediğimden beri sürekli bi istekte bulunuyosunuz yavaş yavaş hepsini düzene sokmaya çalışıyor sizde biraz sabırlı olun.

@nikyokki tekrar eline emeğine sağlık hocam. :)

Bizim insanımıza ya iyilik yaramıyor ya da fazla aç gözlü davranıyorlar.

Yanlışlıkla bir adam buldum etiket attım (iyi ki atmışım) sıkıştırıp duruyorsunuz elinden gelenin fazlasını zaten yapmış yapmaya devam etmeye çalışıyor eline emeğine sağlık ama bırakın bi nefes alsın buraya etiketlediğimden beri sürekli bi istekte bulunuyosunuz yavaş yavaş hepsini düzene sokmaya çalışıyor sizde biraz sabırlı olun.

@nikyokki tekrar eline emeğine sağlık hocam. :)
Bir şey demedikki üstad. Arkadaşın kendi dedi zaten. Çalışmayan eklentiyi söylemeyelim mi? Biz söylemez isek arkadaşın nasıl haberi olacak? Arkadaşın kafasına da vurmuyoruz hemen yap diye. Abarttınız bence. Ayrıca kaç kere de teşekkür ettik kendisine. Merak etme en az senin kadar anlayışa sahibiz rahat ol.

Bir şey demedikki üstad. Arkadaşın kendi dedi zaten. Çalışmayan eklentiyi söylemeyelim mi? Biz söylemez isek arkadaşın nasıl haberi olacak? Arkadaşın kafasına da vurmuyoruz hemen yap diye. Abarttınız bence. Ayrıca kaç kere de teşekkür ettik kendisine. Merak etme en az senin kadar anlayışa sahibiz rahat ol.
Benlik bir sıkıntı yok benlik ne sıkıntısı olacak sadece adamı etiketlediğimden beri sürekli istekte bulunuyosunuz zaten elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor biraz sabırlı olun dedim kötü bir şey demedim yani. Hepsini tek tek halletmeye çalışıyor Sabır. :)

Eklentilerin nasil ve nereleri duzenleyebilecegimiz konusunda boyle aydinlatici video yapabilirseniz. Kullanilan araclar vs github olusturma. Videoyu bana atin yapabilirsem ben de devam ettirebilirim. Meraklandirdi beni acikcasi. :) egitime destek verin buyuklerim, hocalarim. Uzerinizden de biraz yuk almis oluruz.
Hocam bu video yardımcı olabilir

Konuyu görüntüleyenler

Geri