Onu da deneyebilirsinnikstream adlı eklenti de kekikdevam eklentisinde çalışmayan çoğu içerik çalışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Onu da deneyebilirsinnikstream adlı eklenti de kekikdevam eklentisinde çalışmayan çoğu içerik çalışıyor.
İster manuel olsun ister otomatik güncelleme olsun bende webdeizle düzelmiyor çok denedim. KekikAkademi zamanında böyle olmuyordu ne değişti acaba? Bir türlü çözemedimEkli dosyayı görüntüle 5807
nikstream webteizle fixlendi.
Bir sorun yok attığım ss bakın çalışıyor. Sizde ne gibi sorun var ?İster manuel olsun ister otomatik güncelleme olsun bende webdeizle düzelmiyor çok denedim. KekikAkademi zamanında böyle olmuyordu ne değişti acaba? Bir türlü çözemedim
Bende de çalışmıyor şuan denedim yurt dışında yaşıyorumBir sorun yok attığım ss bakın çalışıyor. Sizde ne gibi sorun var ?
Webteizle eklentisini silip tekrar kurun. Cloudstream ayarlarından genel sekmesinden dns doh özelliğini seçip cloudflare seçin öyle deneyin. İss kaynaklı desem hem vodafone hem tt üzerinden kontrol ettim çalışıyor problem yok.
Site geliyor ama filmler açılmıyor link bulunamadı diyor habireBende de çalışmıyor şuan denedim yurt dışında yaşıyorum![]()
Bende Vodafone da deniyorum ama olmuyor. Önceden bir içeriğe güncelleme geldi mi cep tellerde yukarda pluginin güncelleme işareti gelirdi şimdi oda gelmiyor.Bir sorun yok attığım ss bakın çalışıyor. Sizde ne gibi sorun var ?
Webteizle eklentisini silip tekrar kurun. Cloudstream ayarlarından genel sekmesinden dns doh özelliğini seçip cloudflare seçin öyle deneyin. İss kaynaklı desem hem vodafone hem tt üzerinden kontrol ettim çalışıyor problem yok.
Bende niye çalışıyor buSite geliyor ama filmler açılmıyor link bulunamadı diyor habire
Bende niye çalışıyor buHangi filmde deniyosun söyle bakıyım bi belkide içerikle alakalıdır
Webdeizle yı silip tekrar yükleyince çalıştı teşekkürler. Yalnız şimdi iki adet webdeizle gözüküyorBir sorun yok attığım ss bakın çalışıyor. Sizde ne gibi sorun var ?
2 adet gözükmesinin sebebi sizle alakalı. 2 tane repo kurulu sizde ondan dolayı oluyor reponun birisini silin sadece birisini kullanın.Webdeizle yı silip tekrar yükleyince çalıştı teşekkürler. Yalnız şimdi iki adet webdeizle gözüküyor![]()
Kekikdevam ı silmeyi düşündüm ama şimdi birine destek verilir birine verilmez şüpheye düştüm. Hangisinden devam edelim şaşırdık2 adet gözükmesinin sebebi sizle alakalı. 2 tane repo kurulu sizde ondan dolayı oluyor reponun birisini silin sadece birisini kullanın.
O karar size kalmış. Ben her 2 repoya da elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.Kekikdevam ı silmeyi düşündüm ama şimdi birine destek verilir birine verilmez şüpheye düştüm. Hangisinden devam edelim şaşırdık
Benim naçizane tavsiyem bir repo da karar verilmeli ve tüm destek ona verilmeli. Çünkü bu gidişle bayağı karışıklık çıkacak gibi.O karar size kalmış. Ben her 2 repoya da elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.
Hayır hocam bir sıkıntı olmaz hangisini kullanmak istiyorsanız diğerinden tüm eklentileri ya da repoyu kaldırın bende ikiside yüklü ve elimdem geldiği kadar her ikisine de destek olmaya çalışıyorum.Benim naçizane tavsiyem bir repo da karar verilmeli ve tüm destek ona verilmeli. Çünkü bu gidişle bayağı karışıklık çıkacak gibi.
Çok teşekkürler hocam kolay gelsin. Diğer arkadaşa tavsiye ettiğim gibi telegram uygulamasında bu başlık ile ilgili bir grup kurmanız tavsiye ederim. Daha derli toplu olur.Hayır hocam bir sıkıntı olmaz hangisini kullanmak istiyorsanız diğerinden tüm eklentileri ya da repoyu kaldırın bende ikiside yüklü ve elimdem geldiği kadar her ikisine de destek olmaya çalışıyorum.
Hepsini sırayla denedim örnek olarak Sonic 3 meselaBende niye çalışıyor buHangi filmde deniyosun söyle bakıyım bi belkide içerikle alakalıdır.
Galiba sorun içeriklerle ilgili bazı içerikler açılırken bazıları açılmıyor ona da ilerleyen zamanlara göz atılır. Bir sürü site var oralardan izleyin.
Hangi repodan deniyorsun ?Hepsini sırayla denedim örnek olarak Sonic 3 mesela
https://raw.githubusercontent.com/nikyokki/nik-cloudstream/refs/heads/master/repo.json
Tekrar deneyeceğim bir dakikaHangi repodan deniyorsun ?
HTTP:https://raw.githubusercontent.com/nikyokki/nik-cloudstream/refs/heads/master/repo.json
Bu repodan baktım şimdi çalışıyor.