TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

S sport 1-2 tvbu 1 bu kanallarda maçlar var şu an. Zap yapıyorum ara ara bunlar arası
Bi kaç IP var elimde hiç biri böyle değil netlik akış vs
Nerden alıyor reis resmi Web siteden mi çekiyon sanki 4K :)
Eline sağlık
Orjinal Platformdan geliyor, Keyifli seyirler :)

Herkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese :)

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

DİPNOT: Dizi ve Film içeriklerinin stabil çalışması için Uygulamayı kullanacağınız cihazdan, AYARLAR > UYGULAMALAR > SİSTEM UYGULAMALARI > ANDROİD WEBVİEW uygulamasına girip GÜNCELLEMELERİ KALDIR demeniz gerekiyor. Google ile ilgili bir durum maalesef.
Uygulamayı android studyo dan build alırken yeni webview güncellemesi SDK sürümlerine henüz gelmedi.

📲 İndirme Linki:
Teşekkür ederiz. Ancak giriş ekranında kalıyor. Altta XBYTE yazısının altında dönen bir yuvarlak var ve sürekli dönüyor. Sorun ne olabilir?

Teşekkür ederiz. Ancak giriş ekranında kalıyor. Altta XBYTE yazısının altında dönen bir yuvarlak var ve sürekli dönüyor. Sorun ne olabilir?
Hocam maçı 4k çıkmıştık telif yemiş sunucu hallettik şimdi kontrol edebilirsin

Bende uygulama ve kanallar sorunsuz açılıyor.

Xbyte. Url link ile tv açma devri kapandımı daha önce bir site vardı çünkü

E

Evet uygulamaya döndük
hayırlı olsun diyelim. yeni uygulama da başarılar. @patr0n da sormuştu bu soruyu ama tam net anlayamadık. gpik/ gölge ve tvxpro nerdeyse aynı programlar. hatta bir dönem anka ....galiba yapımcılarla bir dönem ortak çalıştınız.biliyorsunuz diye sormak istedim.gpik ve gölge sunucuları sona mı eriyor.Kapanıyor mu?hepsi devam mı? çünkü hepsi aynı olunca kendi uygulamanızın farkı nedir onu aydınlatırsanız daha yararlı olur... şimdiden çalışmalarınız için teşekkürler..

hayırlı olsun diyelim. yeni uygulama da başarılar. @patr0n da sormuştu bu soruyu ama tam net anlayamadık. gpik/ gölge ve tvxpro nerdeyse aynı programlar. hatta bir dönem anka ....galiba yapımcılarla bir dönem ortak çalıştınız.biliyorsunuz diye sormak istedim.gpik ve gölge sunucuları sona mı eriyor.Kapanıyor mu?hepsi devam mı? çünkü hepsi aynı olunca kendi uygulamanızın farkı nedir onu aydınlatırsanız daha yararlı olur... şimdiden çalışmalarınız için teşekkürler..
Hocam kimsenin uygulaması hakkında konusmak haddime değil evet ortak çalışmalar oldu. Uygulamayı indirip farkı anlayabilirsiniz. Bu gece ham 4k yayın verdik örneğin.

Hocam kimsenin uygulaması hakkında konusmak haddime değil evet ortak çalışmalar oldu. Uygulamayı indirip farkı anlayabilirsiniz. Bu gece ham 4k yayın verdik örneğin.
başka uygulamayı kötülemek manasında demedim. kendi uygulamanın diğerlerinden öne çıkan yönlerini söylemen doğal hakkın sonuçta kendi reklamın. öne çıkan yönün herşey aynı ama 4K YAYIN diyebilirsin mesela...eğer iddaan bu yöndeyse. herneyse başarılar kardeşim . üç uygulamayıda yükledim. deniyip görelim...

usta dün maçta player kısmından mı yayından mı ne sorunlar vardı bilgi vermek istedim muhtemelen başka yaşayanlar da olmuştur onlar da yazarsa daha iyi anlayabilirz gir çık filan yapıyodum en sonunda çıkıp başka bir yerdne izledim bilgi amaçllı söyledim

usta dün maçta player kısmından mı yayından mı ne sorunlar vardı bilgi vermek istedim muhtemelen başka yaşayanlar da olmuştur onlar da yazarsa daha iyi anlayabilirz gir çık filan yapıyodum en sonunda çıkıp başka bir yerdne izledim bilgi amaçllı söyledim
4k olan yayını her kullanıcı izleyemiyor. Bitrate den dolayı. Bein 1 de sorun yoktu ama uygulama dün telif yedi açtık bugün

Herkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese :)

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!

DİPNOT: Dizi ve Film kısmında ki webview sorununu alternatif bir yöntem ile çözdük. Uygulamayı kullanacağınız cihaza google play üzerinden VLC player'ı indirmeniz yeterli olacaktır. Böylelikle altyazıları da istediğiniz gibi renk ve boyut olarak özelleştirebilirsiniz.

📲 İndirme Linki:
Eyvallah sağolun varolun.

Neden TVX Pro?

DİPNOT: Dizi ve Film kısmında ki webview sorununu alternatif bir yöntem ile çözdük. Uygulamayı kullanacağınız cihaza google play üzerinden VLC player'ı indirmeniz yeterli olacaktır. Böylelikle altyazıları da istediğiniz gibi renk ve boyut olarak özelleştirebilirsiniz.

📲 İndirme Linki:
Öncelikle emeğine sağlık çok bir uygulama şu iki kanalda takılmalar var belki güncellemeyle sorun çözülür yine emeğinize sağlık

Ekli dosyalar

• IMG_7182.jpeg
    IMG_7182.jpeg
    646.9 KB · Görüntüleme: 20

Neden TVX Pro?

📲 İndirme Linki:
Merhaba , emeğinize sağlık ancak uygulamayı açarken crash oluyor. Yeniden başlat diyor. Sorun ne olabilir. Bilgilendime yapabilirseniz çok sevinirim . Iyi çalışmalar.

Konuyu görüntüleyenler

Geri