TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Telegram adresi nedir acaba uygulamadan erişilmiyor. Bi de vavoo kısmı eklenecek mi acaba

Emeklerin ve iyi niyetin için Teşekürler. Dener geri bildirim yaparım.

Herkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese :)

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

DİPNOT: Dizi ve Film içeriklerinin stabil çalışması için Uygulamayı kullanacağınız cihazdan, AYARLAR > UYGULAMALAR > SİSTEM UYGULAMALARI > ANDROİD WEBVİEW uygulamasına girip GÜNCELLEMELERİ KALDIR demeniz gerekiyor. Google ile ilgili bir durum maalesef.
Uygulamayı android studyo dan build alırken yeni webview güncellemesi SDK sürümlerine henüz gelmedi.

📲 İndirme Linki:
çok güzel emeğinize sağlık

uygulamayı indirmek istediğimde (0.0 KB) yazıyor dosya silindi mi acaba ?

Amazon Firestick te indirilimiyo. Dosya iniyo ama acilmiyo.. nasil yapabilirim?

Herkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese :)

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

DİPNOT: Dizi ve Film içeriklerinin stabil çalışması için Uygulamayı kullanacağınız cihazdan, AYARLAR > UYGULAMALAR > SİSTEM UYGULAMALARI > ANDROİD WEBVİEW uygulamasına girip GÜNCELLEMELERİ KALDIR demeniz gerekiyor. Google ile ilgili bir durum maalesef.
Uygulamayı android studyo dan build alırken yeni webview güncellemesi SDK sürümlerine henüz gelmedi.

📲 İndirme Linki:
Eline ve emeğinize sağlık. Umarız uzunsüreli ve kaliteli uygulama olur. İyi günler

Box cihaza yüklemedim henüz ama telefona indirip birkaç canlı yayın ve video içeriğe baktım.

Sade ve pratik. En gereken iki şey.

Elinize sağlık @Xbyte

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri