Pl1
Üye
- Konular
- 2
tablette çalıştı ancak box'ta sorun var güncelleme yapmam gerekiyor galibagölge evet ama inat çalışıyor bir sorun yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tablette çalıştı ancak box'ta sorun var güncelleme yapmam gerekiyor galibagölge evet ama inat çalışıyor bir sorun yok
cloudstream 4.5.1 sürümü ile deneyintablette çalıştı ancak box'ta sorun var güncelleme yapmam gerekiyor galiba
Ben octihide vpn kullanıyorum dün inatta gölgede açılıyordu bide öyle dene istersenBir tek bende çalışmıyor sebebi ne acaba en yeni sürümü denedim silip yeniden indirdim olmadı Cloudstream sildim tekrar indirdim ama yok kanallar yükleniyor ama açılmıyor hiç biri
Dun gölge acıyordu bugün açmıyorBen octihide vpn kullanıyorum dün inatta gölgede açılıyordu bide öyle dene istersen
12 de işten çıkıcam eve gidince denerim bugün deneme şansım olmadıDun gölge acıyordu bugün açmıyor
Bu eklenti doayasını nasıl ekleyebiliriz link üzerinden mi dosya mı indirip clouds stream de izleyebiliriz ?Kendi deneyimlediğim ve güncel içerik ve kalite testleri sonuçları aşağıdaki gibidir
Sizin de fikrinizi paylaşmasını rica ederim
Dizi Liste Sıralaması
FullHdFilm = Yabancı Diziler (4.5)
SezonlukDizi = Son Eklenenler (4.4)
RecTv = Son Diziler (4.1)
SineWix = Diziler (3.8) ( Güncel içerik az ve genel içerik çok fazla yani karışık son çare )
HdFilmCehennemi : Yeni Eklenen Diziler (3.7) (Güncel içerik fena değil ama içerik az )
Film Liste Sıralaması
Film makinesi = Son Filmler (4.5)
FullHdFilm = Yabancı Filmler (4.4)
Webteİzle = Güncel (4.2)
RecTv = Son Filmler (4.1)
JetFilmİzle = Son Filmler (3.8) ( Film içeriği içine azda olsa dizi karışmış )
HdFilmCehennemi : Yeni Eklenen Filmler (3.7) (Güncel içerik fena değil ama içerik az )
Liste
RecTv=Canlı & #İnatBox=Spor Kanalları
FullHdFilm=Yabancı Dizi & #SezonlukDizi=Son Eklenenler & #RecTv=Son Diziler
FilmMakinesi=Son Filmler & #FullHdFilm=Yabancı Filmler & #Webteİzle=Güncel
FullHdFilm=Netflix & #JetFilmİzle=Netflix & #İnatBox=Netflix
İnatBox=Amazon
İnatBox=Disney
İnatBox=Mubi
İnatBox=Gain
İnatBox=BluTv
İnatBox=Tabii
İnatBox=EXXEN
Ultima Özeti ve Öncelikli Eklentiler
Film makinesi = #SonFilmler
FullHdFilm = #YabancıFilmler & #YabancıDizi & #Netflix
HdFilmCehennemi = #YeniEklenenFilmler & #YeniEklenenDiziler
JetFilmİzle = #Netflix & #SonFilmler
SezonlukDizi = #SonEklenenler
SineWix = #Diziler
Webteİzle = #Güncel
Not
Dizipal = #Açılmadı#
Eklenti kısmında url ye sadece KekikAkademi yazın yeterli daha sonra eklenti içerisinden ilgili bölümleri indirinBu eklenti doayasını nasıl ekleyebiliriz link üzerinden mi dosya mı indirip clouds stream de izleyebiliriz ?
Evet denedim şimdi çalışmıyorDun gölge acıyordu bugün açmıyor
Gölge baskın mi çıktı acabaKekikAkademi reposu arşive alınmış telif vs yüzünden galiba + malum tv eklenince kapattırdı galiba. Sitelerin domain adresi değişince guncellenemeyecek ve çalışmayacak + yeni kurulum olmuyor yazık oldu. Gün geçtikçe kullanılamayacak hale gelecek. Stremio'dan devam altyazılı olarak.
Yeni ne anlama geliyor bu?KekikAkademi reposu arşive alınmış telif vs yüzünden galiba + malum tv eklenince kapattırdı galiba. Sitelerin domain adresi değişince guncellenemeyecek ve çalışmayacak + yeni kurulum olmuyor yazık oldu. Gün geçtikçe kullanılamayacak hale gelecek. Stremio'dan devam altyazılı olarak.
abi bu durumda calisan linkler icin url degistiginde yayin acilmayacak anlamina mi geliyor? dedigim gibi film sekmesindekiler aciliyor.Kendi isteğiyle artık bu projeye devam etmeyeceğini ve kimsenin oradaki içerikleri kullanmak istese de sonuç alamayacağını söylüyor o yazı.
Herhangi bir telif vs durumundan dolayı otomatik olan birşey değil geliştiricinin kendi yaptığı bir tercih özetle.
Güzel uygulama idi birileri bir şeyler bulsa ne harika olurabi bu durumda calisan linkler icin url degistiginde yayin acilmayacak anlamina mi geliyor? dedigim gibi film sekmesindekiler aciliyor.
yine bununla paralel, yukaridaki soruya yanitin "evet acilmayacak" ise site klonlama ile yeni url eklesek sorunu asar miyiz?
Evet o bahsettiğiniz cloudstream özelliği Kekikakademi'ye ait bir durum değil.abi bu durumda calisan linkler icin url degistiginde yayin acilmayacak anlamina mi geliyor? dedigim gibi film sekmesindekiler aciliyor.
yine bununla paralel, yukaridaki soruya yanitin "evet acilmayacak" ise site klonlama ile yeni url eklesek sorunu asar miyiz?
Evet o bahsettiğiniz cloudstream özelliği Kekikakademi'ye ait bir durum değil.
Repoyu silmiyor yani mevcut durumdaki çalışanlar devam eder fakat repo içeriklerindeki eklentileri ait siteler yapı değişikliğine giderse düzeltme olmaz destekleyip düzenleme yapmayacağı için.
Canlı TV içerisindeki m3u listesi belki devam eder trgoals yapı değiştirmezse çünkü gördüğüm kadarıyla oradan da domain değiştirse de yenisini alıp içeriği otomatik olarak m3u haline getiren bir otomasyonu var.
Kekikakademi cloudstream için eklentiler yapan bir depo.kafamda tam oturmadi. simdi hdfc url degisti diyelim, bu durumda KA kendini arsive attigi icin guncelleme yapmayacagini anliyoruz.
> yani hdfc url degisirse ben o siteyi acamayacagim. bu dogru mu?
> yine KA arsivde oldugu icin site klonlama da yapamiyorum, oyle mi?
> bunlara yanitin sirayla "evet ve evet" ise megarepo'da suruyle film sitesi var, baska bir saglayici uzerinden site klonlasak da mi olmuyor? bu hdfc'nin gelecegi oldugu gibi KA'nin mi elinde? >:/
Belki sinetech hem g***e tv hem keyiflerolsunla konuşup sorunu çözemezmi?Maçlar için diziler gitdi gidecek.Eğer aralarındakı sorun çözülse arşivlenme düzelirmi?KekikAkademi reposu arşive alınmış telif vs yüzünden galiba + malum tv eklenince kapattırdı galiba. Sitelerin domain adresi değişince guncellenemeyecek ve çalışmayacak + yeni kurulum olmuyor yazık oldu. Gün geçtikçe kullanılamayacak hale gelecek. Stremio'dan devam altyazılı olarak.