Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 17
dogrudur abi yapiyorum iniyor ama yok calismiyor inat inatci cikti bayaÖyle bir indirme yok.
Depo Ekle deyip kekik yazıyorsun sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
dogrudur abi yapiyorum iniyor ama yok calismiyor inat inatci cikti bayaÖyle bir indirme yok.
Depo Ekle deyip kekik yazıyorsun sadece.
Eklenti değil harici bir uygulama hocam kekikakademiden kekik'inde içinde bulunduğu bir uygulama ama şu an github linkini bulamıyorum bulan olursa atabilir.Patr0n sana zahmet hangi eklentide bulunuyor bu shadebox
Buldum linki buradaPatr0n sana zahmet hangi eklentide bulunuyor bu shadebox
bir suru dosya iniyor sonra napacaz?Buldum linki burada
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
birde Inat box indirme linki olan varmi ?
.7z olanı indireceksin sonra onu zipten çıkaracaksın .exe olanı açacaksınbir suru dosya iniyor sonra napacaz?
Ben indirip denedim şimdi..7z olanı indireceksin sonra onu zipten çıkaracaksın .exe olanı açacaksın
Gölge ve inat çalışmıyor ....Gölge Tv de Cloudstream’e eklendi
Çözdüm abi sanırım ama bende açılmıyor şunu API diye birşey yazıyor sonra atıyor beni.7z olanı indireceksin sonra onu zipten çıkaracaksın .exe olanı açacaksın
gölge evet ama inat çalışıyor bir sorun yokGölge ve inat çalışmıyor ....
Bir tek bende çalışmıyor sebebi ne acaba en yeni sürümü denedim silip yeniden indirdim olmadı Cloudstream sildim tekrar indirdim ama yok kanallar yükleniyor ama açılmıyor hiç birigölge evet ama inat çalışıyor bir sorun yok
Acaba IP ban falan mı yedi bilgisayar telefon da çalışıyor çünkügölge evet ama inat çalışıyor bir sorun yok
Ne kadar terkrar ettiysen bende açılan da açılmamaya başladı. Yani açılıyor ama kanallar çalışmıyor.Bir tek bende çalışmıyor sebebi ne acaba en yeni sürümü denedim silip yeniden indirdim olmadı Cloudstream sildim tekrar indirdim ama yok kanallar yükleniyor ama açılmıyor hiç biri
cloudstream ayarlarından dns doh ayarını google yap veya cloudflare yap cs kapat aç öyle dene bakalımBir tek bende çalışmıyor sebebi ne acaba en yeni sürümü denedim silip yeniden indirdim olmadı Cloudstream sildim tekrar indirdim ama yok kanallar yükleniyor ama açılmıyor hiç biri
@Latte abi niye kızıyorsunBir tek bende çalışmıyor sebebi ne acaba en yeni sürümü denedim silip yeniden indirdim olmadı Cloudstream sildim tekrar indirdim ama yok kanallar yükleniyor ama açılmıyor hiç biri
Ne kadar terkrar ettiysen bende açılan da açılmamaya başladı. Yani açılıyor ama kanallar çalışmıyor.
@Memetcandal seni kara listeme ekleyeceğim yakında![]()
Onu da yarın artık yatacam şimdi yarın erken kalkıp sahur yapicamcloudstream ayarlarından dns doh ayarını google yap veya cloudflare yap cs kapat aç öyle dene bakalım
tamamdır kardeşim iyi uykularOnu da yarın artık yatacam şimdi yarın erken kalkıp sahur yapicam6 saat uyku yeter umarım
![]()