Öneri Cloudstream Eklentileri hakkında

Patr0n sana zahmet hangi eklentide bulunuyor bu shadebox
Eklenti değil harici bir uygulama hocam kekikakademiden kekik'inde içinde bulunduğu bir uygulama ama şu an github linkini bulamıyorum bulan olursa atabilir.

.7z olanı indireceksin sonra onu zipten çıkaracaksın .exe olanı açacaksın
Ben indirip denedim şimdi.

Oynatıcısını çok beğendim 😅

Liste ekleme veya dosya ekleyip oynatma kısmı biraz ilginç herkes beceremez kolayca.

Bilgisayardaki birkaç m3u listesini oynatma listesine ekle diyerek ekledim. Hatta şöyle yapabiliyor m3u listesini direkt kodlarıyla gösteriyor adından etiket kodlarına oradan url adreslerine kadar. Ekli listedeki url adreslerine tıklayınca oynatmaya başlıyor.

• Wow
Tepkiler: Pl1
Bir tek bende çalışmıyor sebebi ne acaba en yeni sürümü denedim silip yeniden indirdim olmadı Cloudstream sildim tekrar indirdim ama yok kanallar yükleniyor ama açılmıyor hiç biri
Ne kadar terkrar ettiysen bende açılan da açılmamaya başladı. Yani açılıyor ama kanallar çalışmıyor.

@Memetcandal seni kara listeme ekleyeceğim yakında 😅

Bir tek bende çalışmıyor sebebi ne acaba en yeni sürümü denedim silip yeniden indirdim olmadı Cloudstream sildim tekrar indirdim ama yok kanallar yükleniyor ama açılmıyor hiç biri
cloudstream ayarlarından dns doh ayarını google yap veya cloudflare yap cs kapat aç öyle dene bakalım

@Latte abi niye kızıyorsun 😔😵‍💫 😱
Ne kadar terkrar ettiysen bende açılan da açılmamaya başladı. Yani açılıyor ama kanallar çalışmıyor.

@Memetcandal seni kara listeme ekleyeceğim yakında 😅
🏃💨 Ben kaçar 🫣👀

Geri