Öneri Cloudstream Eklentileri hakkında

Kekikakademi cloudstream için eklentiler yapan bir depo.

Bahsettiğiniz klonlama ona ait değil cloudstream'e ait bir özellik.

Onu kullanmanızı engelleyecek bir durum yok ortada.

bu durumda korkmamiza engel bir durum yok. sadece inanilmaz bir depocu arkadasi kaybetmis olacagiz.

yine sesli dusunuyorum: bu canlitv acmiyor simdi mesela, neden klonlamiyoruz, kurcalasak bunun benzeri bir site buluruz diye dusunuyorum? [benzer ozellikte olmasi gerekiyor diye biliyorum klonlama icin]

yine oldu da hdfc acilmiyor diyelim, MR'daki benzer site uzerinden klonlariz, olmaz mi?

bu durumda korkmamiza engel bir durum yok. sadece inanilmaz bir depocu arkadasi kaybetmis olacagiz.

yine sesli dusunuyorum: bu canlitv acmiyor simdi mesela, neden klonlamiyoruz, kurcalasak bunun benzeri bir site buluruz diye dusunuyorum? [benzer ozellikte olmasi gerekiyor diye biliyorum klonlama icin]

yine oldu da hdfc acilmiyor diyelim, MR'daki benzer site uzerinden klonlariz, olmaz mi?
canlı TV zaten bir m3u listesi.

Mesela benim @Memetcandal için iptvsevenler için GitHub'a attığım listeyi klonlama ile canlı TV olarak klonlarsanız oradaki canlı TV gibi kullanırsınız.

Deneyin isterseniz.

https://forum.sinetech.tr/konu/cloudstream-ile-m3u-listesi-kullanma.1850/
Burada anlatmıştım.

Bu şekilde direkt çalıştırabildiğiniz bir m3u listesini kullanabilirsiniz. Yeter ki liste düzenli olsun kodlarıyla.

+ hatta

Bu adres @powerboard 'un film listesi için olan depom.

Yine canlı tv klonlamasıyla adına Power Sinema deyip eklerseniz film arşivi olur cloudstream ile kullanabileceğiniz.

kafamda tam oturmadi. simdi hdfc url degisti diyelim, bu durumda KA kendini arsive attigi icin guncelleme yapmayacagini anliyoruz.

> yani hdfc url degisirse ben o siteyi acamayacagim. bu dogru mu?
> yine KA arsivde oldugu icin site klonlama da yapamiyorum, oyle mi?
> bunlara yanitin sirayla "evet ve evet" ise megarepo'da suruyle film sitesi var, baska bir saglayici uzerinden site klonlasak da mi olmuyor? bu hdfc'nin gelecegi oldugu gibi KA'nin mi elinde? >:/
Benim kafa yandı 😅🥲😂🤣

canlı TV zaten bir m3u listesi.

Mesela benim @Memetcandal için iptvsevenler için GitHub'a attığım listeyi klonlama ile canlı TV olarak klonlarsanız oradaki canlı TV gibi kullanırsınız.

Deneyin isterseniz.

https://forum.sinetech.tr/konu/cloudstream-ile-m3u-listesi-kullanma.1850/
Burada anlatmıştım.

Bu şekilde direkt çalıştırabildiğiniz bir m3u listesini kullanabilirsiniz. Yeter ki liste düzenli olsun kodlarıyla.
Evet benim listem tabiki en iyisi severek kullanabilirsiniz 🤣😂😅 şaka bir yana kullanabilirsiniz en iyisi tabiki değilimdir onca liste var sonuçta 🥲 benim için çok kötü haber kekik gitmesi Rec TV den ne güzel kanal çekiyor İdim alternatif acil lazım yoksa benim liste de patlayacak zamanla 😔🙀

2 saat önce github'a kaydolup kekik deposunu fork ettikten sonra aktif tutmaya çalışan bir cengaver yani ;)) Güzel iş.

bu depo işte.
Bence biri yurtdışında yaşıyor ve bu şekilde devam ettiriyor. Ne kadar sıkıntılı bir ülkeyiz duruma bak 😅 gerçi proton vpn için android tv box da onay vermek için vpn kullanıyorum ülkenin hali bu 😂

Üst mesajda da yazdığım gibi.

1. CloudStream'i açın.
  2. Solda bulunan menünün en altındaki ayarlar simgesine tıklayın.
  3. Açılan menüden en alttaki Eklentiler'e tıklayın.
  4. Açılacak sayfada sağ altta +Depo Ekle butonu var ona basın.
  5. Açılacak olan alanda depo ismi kısmını boş bırakıp altındaki adres kısmına "kekikakademi" ya da "kekik" yazıp tamam deyin.
  6. Gelecek olan uyarı ekranından Açık Depo yazısına tıklayın.
  7. Ekranda göreceğiniz ekli olan kekikakademi deposunun adına tıklayın.
  8. Karşınıza kategoriler halinde ve tümü bir yerde o depoya ait eklentiler çıkacak.
  9. Hangilerini yükleyecekseniz her birinin adının en sağ tarafında yer alan yükleme simgesine tıklayın.
  10. İstediğiniz tüm depo eklentilerini yükledikten sonra ana sayfa butonuna tıklayın sol menüden.
  11. Artık anasayfadan istediğiniz tüm içerikleri kullandığınız cihaza göre sağ alttaki ya da sağ üstteki izlenecek olan eklentiyi değiştirerek kullanabilirsiniz.
Hocam bütün eklentiler çıkıyor ama indir dediğimde hata veriyor sonra tekrar indir diyorum zaten indirildi diyor ama eklentiler gözüküyor sorun nedir acaba

Hocam bütün eklentiler çıkıyor ama indir dediğimde hata veriyor sonra tekrar indir diyorum zaten indirildi diyor ama eklentiler gözüküyor sorun nedir acaba
Eğer kekik ya da kekikakademi'yi deniyorsanız eklenti eklemek için ondan dolayıdır.
Dün itibariyle depoyu arşive kaldırdığı için o çalışmıyor.

Başka birisi aynı depoyu hortlatıp kekikdevam adıyla yeniden sunmuş. Yani kekikakademi'nin kopyasını.

Onu ekleyin depo olarak kekikdevam yazarak. Bu söylediğiniz sorun olmayacaktır.

Geri