Öneri Cloudstream Eklentileri hakkında

Eğer kekik ya da kekikakademi'yi deniyorsanız eklenti eklemek için ondan dolayıdır.
Dün itibariyle depoyu arşive kaldırdığı için o çalışmıyor.

Başka birisi aynı depoyu hortlatıp kekikdevam adıyla yeniden sunmuş. Yani kekikakademi'nin kopyasını.

Onu ekleyin depo olarak kekikdevam yazarak. Bu söylediğiniz sorun olmayacaktır.
Evet dediğiniz gibi kekikdevam ile açıldı indirdi hepsini şuan çalışıyor umarım uzun ömürlü olur verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim

Eğer kekik ya da kekikakademi'yi deniyorsanız eklenti eklemek için ondan dolayıdır.
Dün itibariyle depoyu arşive kaldırdığı için o çalışmıyor.

Başka birisi aynı depoyu hortlatıp kekikdevam adıyla yeniden sunmuş. Yani kekikakademi'nin kopyasını.

Onu ekleyin depo olarak kekikdevam yazarak. Bu söylediğiniz sorun olmayacaktır.
Bendeki kekik akademi hala çalışıyor galiba cehenneme girdim herşey normal çalışıyor

Evet dediğiniz gibi kekikdevam ile açıldı indirdi hepsini şuan çalışıyor umarım uzun ömürlü olur verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim
Muhtemelen öyle olur.

KekikAkademi arşive alındıktan sonra birkaç saat önce birisi aynı repoyu klonlayıp birkaç bilgisini değiştirerek bu şekilde sunmuş.

Yani listeler değişebilir, eklenen eklentilerin yapıları değişirse bunu yapan kişi tam destek verir mi bilmiyorum ama siz sorunu söyleyince nedeninin asıl deponun kapanmasından dolayı olduğunu anladım.

Artık başka birisi daha iyisini yapana kadar ya da orijinal geliştirici yeniden yapmaya karar verene kadar bu takip eden hesabın adresini kullanmak tek çare gibi.

Bendeki kekik akademi hala çalışıyor galiba cehenneme girdim herşey normal çalışıyor
Herhangi bir eklentiyi silince geri gelmeyebilir ya da kekikakademiyi silersiniz yeniden ekleyemeyebilirsiniz.
Ekli olanlar çalışmaya devam eder normal olarak.
Repoyu arşive almış o da mod olarak yani aynı adres ve aynı içerikler aynı yerde duruyor.
Yeni eklenemiyor mevcut olanlar çalıştıkları kadar çalışmaya devam eder.

Herhangi bir eklentiyi silince geri gelmeyebilir ya da kekikakademiyi silersiniz yeniden ekleyemeyebilirsiniz.
Ekli olanlar çalışmaya devam eder normal olarak.
Repoyu arşive almış o da mod olarak yani aynı adres ve aynı içerikler aynı yerde duruyor.
Yeni eklenemiyor mevcut olanlar çalıştıkları kadar çalışmaya devam eder.
Böyle kalsın mı yoksa kekikdevam mı yapıyım ne öneririrsiniz

Böyle kalsın mı yoksa kekikdevam mı yapıyım ne öneririrsiniz
Diğerini de ekleyip ondaki eklentileri yüklemezsiniz. Olur da gerçek kekikte sorun çıkarsa diğerinin eklentilerini kurarsınız.
Yani çalışan şeyle ilgili şu anda yapacağınız en ufak değişiklik bir daha çalışmamasına neden olabilir.

Diğerini de ekleyip ondaki eklentileri yüklemezsiniz. Olur da gerçek kekikte sorun çıkarsa diğerinin eklentilerini kurarsınız.
Yani çalışan şeyle ilgili şu anda yapacağınız en ufak değişiklik bir daha çalışmamasına neden olabilir.
Aynen öyle yapıyım doğru diyorsunuz teşekkür ederim

Geri