Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
he man zaten şu an çalışmıyorTüm kanallar doğru açılmasa da inat da sorun yok pc'de bende. Bir tek açılmayan o inatçı atılganın kankası.
Ekli dosyayı görüntüle 5517
Inat Abi ya bir türlü olmuyor o senin en son yazdığını deneyeceğimSorun tam olarak ne kardeşim ?
TeşekkürlerAlıntı yaptığınız mesajda yazıyor, o eklentiyi yükleyin
4.5.1 güncelle öyle dene bakalım biInat Abi ya bir türlü olmuyor o senin en son yazdığını deneyeceğim
E konumuz o değil miydi zatenhe man zaten şu an çalışmıyor
abi konumuz shadebox ve inat değil miydi ben inat diye uğraşıyorumE konumuz o değil miydi zaten
Biz diğerleri çalışıyor o çalışmıyor diyorduk sen de bende çalışıyor diyordun diye hatırlıyorum diyalogun başlangıcını![]()
Bende de aynı problem var maalesefabi o şu an galiba çalışmıyor en son bende de çalışmıyordu.
inat telde çalışıyor pcde çalışmıyor
pc için dediğimi dene senBende de aynı problem var maalesef
Yapacağım Abi şimdipc için dediğimi dene sen
pc için dediğimi dene sen
bende bu eklenti yok xD Nerede Cloudstream de yok bende Shadebox xD@Latte @Memetcandal shadebox bende açılıyor sizde ne gibi sorun var anlamadım. Eğer açılmıyorsa vpn ile deneyin. :d
Ekli dosyayı görüntüle 5515
o eklenti değil direkt ayrı uygulamabende bu eklenti yok xD Nerede Cloudstream de yok bende Shadebox xD
Onun adı shadow tv ama fifty shades'e kadar götürdü adını patr0nbende bu eklenti yok xD Nerede Cloudstream de yok bende Shadebox xD
abi shadebox ismi ne shadowtv siOnun adı shadow tv ama fifty shades'e kadar götürdü adını patr0n![]()
bende hala calismiyor Kanallar geliyor ama hicbiri acilmiyor malesef@Latte abi inat için çözümü buldum cloudstream 4.5.1 sürümüne güncelleyince açıldı![]()
Öyle bir indirme yok.Bana direk indirme url sini gonderebilirmi biri? Kekik eklentisinin
Patr0n sana zahmet hangi eklentide bulunuyor bu shadebox@Latte @Memetcandal shadebox bende açılıyor sizde ne gibi sorun var anlamadım. Eğer açılmıyorsa vpn ile deneyin. :d
Ekli dosyayı görüntüle 5515