Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

Yine öneri ve bilgilendirmem olucak s sport 1 ve 2 aynı yayın geliyor. Ve s sport bazı maçlar plus adı altında geliyor. Onu yaparsanız. Seviniriz. İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: pun
Yine öneri ve bilgilendirmem olucak s sport 1 ve 2 aynı yayın geliyor. Ve s sport bazı maçlar plus adı altında geliyor. Onu yaparsanız. Seviniriz. İyi çalışmalar.
Kanal Listesi playere tam olarak aktif edildi üst görünüm ve alt buton olarak 2 ayrı kanal listesi oluşturuldu... Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Güncelleme burdan mobil cihazlar için yapılacak...

Bilgi için telegram kanalı :

Kanal Listesi playere tam olarak aktif edildi üst görünüm ve alt buton olarak 2 ayrı kanal listesi oluşturuldu... Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Güncelleme burdan mobil cihazlar için yapılacak...

Bilgi için telegram kanalı :
Teşekkürler hocam ilginiz için...

1000484021

Beyler box cihazlarda bir deneme yapilmasi gerekiyor lutfen box cihaziniza yukleyin ve sonuclari paylasirsaniz cok sevinirim.... Bu sürümünü hem BOX Ve MOBIL CIHAZLARDA Çalışıyor... varsa bir hata düzeltelim...

Son düzenleme:

Ekli dosyayı görüntüle 1746

Beyler box cihazlarda bir deneme yapilmasi gerekiyor lutfen box cihaziniza yukleyin ve sonuclari paylasirsaniz cok sevinirim....
Verilen ekran görüntüsü ile gördüğüm kadarıyla arayüz gerçekten güzel gözüküyor göze hitap açısından modern bir arayüz tercihi iyi olmuş gün geçtikçe daha da gelişiyor mobil sürümünü güncelleyeceğim tekrardan emeğinize sağlık :)

Verilen ekran görüntüsü ile gördüğüm kadarıyla arayüz gerçekten güzel gözüküyor göze hitap açısından modern bir arayüz tercihi iyi olmuş gün geçtikçe daha da gelişiyor mobil sürümünü güncelleyeceğim tekrardan emeğinize sağlık

Verilen ekran görüntüsü ile gördüğüm kadarıyla arayüz gerçekten güzel gözüküyor göze hitap açısından modern bir arayüz tercihi iyi olmuş gün geçtikçe daha da gelişiyor mobil sürümünü güncelleyeceğim tekrardan emeğinize sağlık :)

Eyvallah dostum elimden geleni yapmaya çalışıyorum eksikler var zamanla hepsi olacak isallah sizlerin ve senin 👈 sayende 🙂

yerli tv dizilieri ve apple exxen gibi inat da olan klasörler şeklinde var mı içinde s+plus kanalalrı fılan yıne ınat gibi bide bence şu kanal açıkken bide köşede puu tv yazması guzel durmuyor bence başka uygulamalarda bu tarz bişe yok

yerli tv dizilieri ve apple exxen gibi inat da olan klasörler şeklinde var mı içinde s+plus kanalalrı fılan yıne ınat gibi bide bence şu kanal açıkken bide köşede puu tv yazması guzel durmuyor bence başka uygulamalarda bu tarz bişe yok
Dediğin uygulamayı yaptım film.ve dizi üzerine dostum ama pek rabet görmedi ekran görüntülerini atayim gayet iyiydi...
100048405610004840571000484058

Km2 Plus Deluxe cihazda bein1 hiçbiri açılmadı 5 de açılmadı.size yazmıştım daha önce tjk1 ve tjk2 ekleyeceüinizi söylemiştiniz bulamadım yokmu acaba.başka bir şey gözüme çarpmadı.

• Beğen
@pun Eğer gerekiyorsa;

TJK TV Yurtiçi
HTTP:
https://tjktv-live.tjk.org/tjktv.m3u8

TJK TV Yurtdışı / Canlı2
HTTP:
https://tjktv-live.tjk.org/tjktv2/tjktv2.m3u8

• Beğen
@pun Eğer gerekiyorsa;

TJK TV Yurtiçi
HTTP:
https://tjktv-live.tjk.org/tjktv.m3u8

TJK TV Yurtdışı / Canlı2
HTTP:
https://tjktv-live.tjk.org/tjktv2/tjktv2.m3u8
Uygulama java kodları ile mücadele verdiğim için unutuldu kusura bakmayın teşekkürler hocam
Km2 Plus Deluxe cihazda bein1 hiçbiri açılmadı 5 de açılmadı.size yazmıştım daha önce tjk1 ve tjk2 ekleyeceüinizi söylemiştiniz bulamadım yokmu acaba.başka bir şey gözüme çarpmadı.

Ekliyorum kusura bakmayın lütfen.

Ekledim kontrol edin lütfen ayrıca bugün malum kanal 1 90 dk yayını izledim donma olmadı diyer yayinlarida kontrol ettim herhangi bir sorun yok canli yayın bitiminde baktı iseniz malum kanal bakıma giriyor robot...

Canlı kanallarda TRT4K haricinde şu saat çalışmayan kanala denk gelmedim, filmlerde bir kaç film aç kapa yaptım, takır takır açılıyorlar, web diziler sadece açılmıyor o da sanırım sunucusu saat itibariyle uyuyor. Arayüz yalınlığı sade ve kullanışlı ve hızlı, emeğinize sağlık. (Emulatör üzerinden denenmiştir.)

Son düzenleme:

Geri