Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

🤣 ama hiç kral tv müzik paketi olmadı acaba başka bir uygulamami denedin orayı anlamadım neyse cevap için teşekkürler.
dosyayi kimin tanittigini nerden indirme yaptigimi bir önceki mesajim da belirttim tanitimini yapan kiside mi yalanci? hatalarini kabülleneyen elestiriye kapali insanlarla tartismaya gerek yoktur... neyse bosver sen haklisin

• Beğen
Tepkiler: pun
dosyayi kimin tanittigini nerden indirme yaptigimi bir önceki mesajim da belirttim eklentini tanitimini yapan kiside mi yalanci? hatalarini kabülleneyen elestiriye kapali insanlarla tartismaya gerek yoktur... neyse bosver sen haklisin

dosyayi kimin tanittigini nerden indirme yaptigimi bir önceki mesajim da belirttim tanitimini yapan kiside mi yalanci? hatalarini kabülleneyen elestiriye kapali insanlarla tartismaya gerek yoktur... neyse bosver sen haklisin
👍

Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Yorumlarınız bizim için önemli.....

Ellerine saglik.

• Beğen
Android box üzerinde de sorunsuz teşekkürler.

• Beğen
@pun çok iyi gidiyorsunuz maşallah. Geri bildirimleriniz de motive ediyordur sizi.

Tebrik edip, hevesiniz kırılmasın dilerim 👍

Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Yorumlarınız bizim için önemli.....

Uygulamada gordugum tek problem ana sayfaya logo gelmiyor

• Beğen
Mobilde herhangi bir sorun göremedim açılış logosu da geliyor arayüzde güzel box veya stick kullanmadığım için deneme şansım olmadı aynı zamanda destek ol sekmesi olması ayrı bir güzellik. Bu yolda size başarılar emeğinize sağlık. :)

Mobilde herhangi bir sorun göremedim açılış logosu da geliyor arayüzde güzel box veya stick kullanmadığım için deneme şansım olmadı aynı zamanda destek ol sekmesi olması ayrı bir güzellik. Bu yolda size başarılar emeğinize sağlık. :)
Senin gibi üstadın olumlu dönüşü bizi gururlandırdı teşekkürler hatalarımızı ayrıca bize ifade etmenin çok iyi oldu. Bundan sonrada olumlu dönüşlerini isallah çoğaltiriz. 🙂

Senin gibi üstadın olumlu dönüşü bizi gururlandırdı teşekkürler hatalarımızı ayrıca bize ifade etmenin çok iyi oldu. Bundan sonrada olumlu dönüşlerini isallah çoğaltiriz. 🙂
Estağfurullah. Bu sözleriniz de beni çok gururlandırdı bunun için teşekkür ediyorum ve tekrardan elinize emeğinize sağlık diyorum :)

@pun çok iyi gidiyorsunuz maşallah. Geri bildirimleriniz de motive ediyordur sizi.

Tebrik edip, hevesiniz kırılmasın dilerim 👍
Coook teşekkürler hocam kirilmamasi için elimizden gelenin yapiyoruz sizin gibi dostlar 👈 olduğu sürece hevesimiz kırılmaz isallah 👏👏👏

Önerim olucak spor bölümünde smart spor 1 ve 2 yok öneri sadece teşekkürler

• Beğen

Geri