Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

Sağlığın yerindemi umarım hiç sorunun yoktur gerisi hikaye Salla... istediğin gibi modlama yapa bilirsin Can kardeşim... 🙂
Mesajda ironi yapmıştım asla ama asla modlamam bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın bu arada ismim de can değil kullandığım mail adresi bana ait bir mail adresi değil :)

• Beğen
Tepkiler: pun
Mesajda ironi yapmıştım asla ama asla modlamam bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın bu arada ismim de can değil kullandığım mail adresi bana ait bir mail adresi değil :)
Can olayını surdan dedim can kardes sunu ifade ettim can kardeş can dostum gibi 🤣

Can olayını surdan dedim can kardes sunu ifade ettim can kardeş can dostum gibi 🤣
Baş harfi büyük harfle yazınca bende kullanmış olduğum mail adresimden dolayı ismimin can olduğunu düşündünüz sandım o yüzden öyle söyledim 😂

Öncelikle elinize sağlık diyorum. Movie smart classic ve Movie Smart Türk kanalları neden yok? Bir de ricam şu ki "Gamescreen" kanalı var biliyorsunuzdur. Bu üç kanalı eklemeyi düşünüyor musunuz? Teşekkürler.

Not: Oynatıcıdaki kısayollar calismiyor. Next smart 4k cihaz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Öncelikle elinize sağlık diyorum. Movie smart classic ve Movie Smart Türk kanalları neden yok? Bir de ricam şu ki "Gamescreen" kanalı var biliyorsunuzdur. Bu üç kanalı ne zaman eklersiniz? Teşekkürler.

Not: Oynatıcıdaki kısayollar calismiyor. Next smart 4k cihaz.
En kısa sürede bakicam yeni playerde kumanda desteği saglanacak

Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Ekli dosyayı görüntüle 1855Ekli dosyayı görüntüle 1856Ekli dosyayı görüntüle 1857
Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni arayüz ve yeni player ile güncellenmiş hali....

Emeğinize sağlık, Harika bir Uygulama, Her girişte destek ol kısımını mutlaka açıyorum.. Umarım devamlı olur.

Merhaba. Burada 3 kanal ile ilgili eklenir mi diye sormuştum ikisi eklenmiş olarak gördüm Uygulama sahibi çok ilgili biri anlasıldıgı kadarıyla. " Gamescreen" kanalı da eklenir gibi geliyor

• Beğen
Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Ekli dosyayı görüntüle 1855Ekli dosyayı görüntüle 1856Ekli dosyayı görüntüle 1857
Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni arayüz ve yeni player ile güncellenmiş hali....

Açılışta reklam var

Geri