Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

Canlı kanallarda TRT4K haricinde şu saat çalışmayan kanala denk gelmedim, filmlerde bir kaç film aç kapa yaptım, takır takır açılıyorlar, web diziler sadece açılmıyor o da sanırım sunucusu saat itibariyle uyuyor. Arayüz yalınlığı sadec ve kullanışlı ve hızlı, emeğinize sağlık. (Emulatör üzerinden denenmiştir.)
Sizingibi değerli dostların bu yorumları yapması bizi sevindirir hocam çok teşekkür ederim 👈 👏👏👏

Uygulamayı bende denedim yapanın eline sağlık gayet güzel çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: pun
Hoca Sdk versiyonu ve kodlamalardan kaynaklı güvenlik açısından işlem yapıyor uygulamada herhangi birsey olması söz konusu olmaz canı gönülden. Kurup keyfini süre bilirsiniz.
tjk yayınları için teşekkürler.tvbox da canlı tv de kanal açıkken kumanda çalışmıyor.en üstteki kanallardan başka kanal seçilmiyor,geri gelip başka kanal açıyorum mecburen.

• Beğen
Tepkiler: pun
Son düzenleme:
Denedim. Elinize sağlık
Google TV üzerine kurdum
Tv kanalları arasında geçiş yapmak için konulan üst sıradaki kanal seçeneklerine gidilmiyor
Dizi bölümü beyaz ekran açıyor.
Ben virüs uyarısı aldığınız için bunu denemenizi istedim geliştiricisi ben değilim geliştiricisi @pun

Logo renk katsın ilerleyen update güncellemelerde düşünülebili. Geri bildirim ve düşünceniz için teşekkürler...
Vallahi bravo yani.
Uygulama benim elletmem demediniz, diyebilirdiniz.
Uygulamanın kullanıldığı belli olsun diye ekliyorum diyebilirdiniz.

Bunlara rağmen saygı gösterip sonuç olumlu ya da olumsuz olacak da olsa düşüneceğinizi söylediniz.

Vallahi bravo yani.

Bunlara rağmen saygı gösterip sonuç olumlu ya da olumsuz olacak da olsa düşüneceğinizi söylediniz.
Evet bu yüzden bende sürekli destek olmaya çalışıyorum eleştiriye açık ve her görüşe saygı çerçevesi içinde dönüş yapılıyor. Hadi gelde bu adamın uygulamasını modla değil mi 😅

Vallahi bravo yani.

Kırıcı deyil yapıcı olmaya çalışıyorum logo hoş olsun diye ekledim elbette çok sorun olacağını anlarsam kaldırırım sorun olmaz kullanıcıya hitap etsin kafi... yorum için eyvallah 👈👏👏👏

Kırıcı deyil yapıcı olmaya çalışıyorum logo hoş olsun diye ekledim elbette çok sorun olacağını anlarsam kaldırırım sorun olmaz kullanıcıya hitap etsin kafi... yorum için eyvallah 👈👏👏👏
bence logo tv açınca olmamalı kanalların kendı logoları dışında yerel de fılan özellıkle ötekıler de zaten zaten yayın bellı ya kurt ya bılmem ne var bıde sızın logo ya bence gerek yok açıkcası ben o yuzden kullanmıyorum söylemek istedim

bence logo tv açınca olmamalı kanalların kendı logoları dışında yerel de fılan özellıkle ötekıler de zaten zaten yayın bellı ya kurt ya bılmem ne var bıde sızın logo ya bence gerek yok açıkcası ben o yuzden kullanmıyorum söylemek istedim
Anladım güncellemelerden sabit logoyu kaldıralım. 👍

Evet bu yüzden bende sürekli destek olmaya çalışıyorum eleştiriye açık ve her görüşe saygı çerçevesi içinde dönüş yapılıyor. Hadi gelde bu adamın uygulamasını modla değil mi 😅
Sağlığın yerindemi umarım hiç sorunun yoktur gerisi hikaye Salla... istediğin gibi modlama yapa bilirsin Can kardeşim... 🙂

uygulama ile olan fikrim açıkcası laptop da ındıremıyodum virus uyarısı bu zamana kadar veren sizin uygulamalar pars ve puu neyse çok önemli değil kurdum box da çok sade kalmış yani bu sizin uygulama ile de alakalı değil aslında 10 fılm fılan ıle sadece kanalalr ıle şahsen benım için pek çekici gelmiyor mesela en basit örnek bunu kullanıp inat veya rec veya bilgini ve gölge yi neden kullanmıyım aslında analtmak istedigim bunlar da olan farklı ne var ama bunlara göre de baya eksikler var 1 örnek şaban tv yi filan m3u olarak alıp ytb dan koyarım bende apk ya gerek bıle olmaz bunu olumlu bir eleştiri olarak görürsen sevinirim çıta farklı bir yerde ama tum uygulamalar kopyala yapıştıra dönmeye başaldı o yüzden farklı bişeler olsun özellikle de bence dizi film bölumu ıle yaratılabılrı bu fark veya atıyorum panel turkcell dsmart gibi

Geri