Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

Uygulama logosu ana ekrana gelmiyor. Geldigi zaman deneyecegim. Turk uygulamalari konusunda hassasim 50 tane kurdum sildim. Sadece inat ve rec mevcut su an bende.

• Beğen
Tepkiler: pun
Uygulama logosu ana ekrana gelmiyor. Geldigi zaman deneyecegim. Turk uygulamalari konusunda hassasim 50 tane kurdum sildim. Sadece inat ve rec mevcut su an bende.
TV box ile mi bu sorunu yaşadınız hocam . Geri bildirim için teşekkür ederim. Ayrıca uygulama daha çok yeni hata ve eksiklikleri gidermek için çok çalışıyoruz görsel açıdan bir işlem yapmıyoruz sadece yayınlar stabil olması konusu önceliğimiz olacak.

TV box ile mi bu sorunu yaşadınız hocam . Geri bildirim için teşekkür ederim. Ayrıca uygulama daha çok yeni hata ve eksiklikleri gidermek için çok çalışıyoruz görsel açıdan bir işlem yapmıyoruz sadece yayınlar stabil olması konusu önceliğimiz olacak.
Evet. rica ederim.

Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni player Calismasi başladı güncelleme ile bilgilendirme yapılacak...

1000463344

Merhabalar Size bir sorum olacakti Kanallari nereden aliyorsunuz yada bir internet siteniz varmi ?

• Beğen
Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
4. Film Bölümu Acdi.

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.

1000428297-jpg.1066

Link Yenilendi Yeni player eklendi indirip güncelleme yapmanız iyi olur eski playerde bazı yayınlar açmaz. YENI playerde aktif. Yenilikler ve guncelemeler oldukça burdan bilgi akışı yapılacak iyi günler.

1000467670

Emek veriyorsunuz, ilk yükleyip test edenlerden biri olarak gerçekten de arayüz konusunda kaliteye önem verdiğiniz belliydi ki Sinetech'in de ilk o dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Eksikleri ya da ihtiyaç olanları zamanla tamamlayacağınızı da düşünüyorum. Yeniden başarılar dilerim.

Emek veriyorsunuz, ilk yükleyip test edenlerden biri olarak gerçekten de arayüz konusunda kaliteye önem verdiğiniz belliydi ki Sinetech'in de ilk o dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Eksikleri ya da ihtiyaç olanları zamanla tamamlayacağınızı da düşünüyorum. Yeniden başarılar dilerim.
İyi dilekleriniz için teşekkürler evet playerde önem gösterdiğimiz yerler düzelecek flim Bolumu düzenlenecek uygulama çok çok yeni. 👏👏👏

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

1000428297-jpg.1066

emeğine saglık Kardeşim...

• Beğen

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

1000428297-jpg.1066

Bi bakmakta fayda var.

Not : eline emeğine sağlık.

Konuyu görüntüleyenler

Geri