DijitalevrenTV
Üye
- Konular
- 0
Zaten kurduktan sonra Java hatası veriyor bayağı sıkıntılı bir uygulama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok teşekkürler seviniriz.Link için teşekkürler katıldım.
Destek için teşekkür![]()
Bu linkten indirebilirsinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca telegram linkini de veriyorum takip edebilirsinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
hatayı ss atarsınız sorunu çözmek için yardımcı olurlarZaten kurduktan sonra Java hatası veriyor bayağı sıkıntılı bir uygulama
Doğru düşünce. Başkaları da aynı sorunu yaşamasın diye sorun varsa düzeltilir böylece.hatayı ss atarsınız sorunu çözmek için yardımcı olurlar
abi olması gereken bu zaten her şey net bir şekilde ortada olacak açıklanacak ki kimsenin kafasında soru işareti kalmadan faydalanabilsinDoğru düşünce. Başkaları da aynı sorunu yaşamasın diye sorun varsa düzeltilir böylece.
Mesela ben senin Tools uygulamanı ilk yüklemek istediğimde çıkan uyarıyı SS olarak atmıştım ve sen de gayet net bir şekilde açıklamıştın.
yine de buna grek yok bence kodi cloud onlara depo eklenti ypmnsanız daha iyi olur ben linux kullanın derim ama bunların hepsini denedim yine de bende çlşmadılarabi olması gereken bu zaten her şey net bir şekilde ortada olacak açıklanacak ki kimsenin kafasında soru işareti kalmadan faydalanabilsin
bir gün kullanacağım bir şey olursa kodlayacağım ama o gün gelir mi gelirse ne zaman gelir hiç bilmiyorum en iyisi ben facebook kullanıyo gibi yapıp signal kullanıyım bu arada yeni os keşfettim patr0nOs bence onu kullanın derim..yine de buna grek yok bence kodi cloud onlara depo eklenti ypmnsanız daha iyi olur ben linux kullanın derim ama bunların hepsini denedim yine de bende çlşmadılar
merjabalar ben latteli
reis sorun cozuldu sorun kullanilan datanin free oldugundan usta sorunu cozdu kullanici sayisini yukselttiJava illegal hatası ve birkaç satır tv de deniyorum lisanslı android tv de yazıyor bembeyaz ekranda sol köşede.
Java illegal hatası ve birkaç satır tv de deniyorum lisanslı android tv de yazıyor bembeyaz ekranda sol köşede.
Loger hatası giderildi.... ilginiz ve bildiriminiz için teşekkürler.Java illegal hatası ve birkaç satır tv de deniyorum lisanslı android tv de yazıyor bembeyaz ekranda sol köşede.
Ne yazık uygulama virüslü göründüğü için yuklenmiyorSelam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi
YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 1368
Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1253
Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin
Ekli dosyayı görüntüle 1064
Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065
![]()
Yorumlarınız bizim için önemli.....
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Box için olanı mı indirdiniz cep için mi ona göre bi kontrol edeyim ?uygulama daha windows a inmiyor hani virustotal de taramayı geçtim yani tavsiyem önce kendi windowsunda indirip virus total de taratman buraları geçiyorsa zaten bizde kurarız en azından windows a inseydi virus total de virus bulsada box da kurup denerdim
box dostum w,ndows a da virüs algılayıp inmedi yani bişe indiremedimBox için olanı mı indirdiniz cep için mi ona göre bi kontrol edeyim ?
Browser değişirin bence inecektirbox dostum w,ndows a da virüs algılayıp inmedi yani bişe indiremedim![]()
Cep mobil uygulamasını virüs total ile tarattım biraz fazla virüs uyarısı aldım fakat ufak bir mod ayar ile virüs sorunu azaldı 3 adet gözüküyor muhtemelen 1 tanesi dışarıdan bilgi vermek için kullanılan sistemden dolayısıyla kaynaklı diğeri ise uygulamaya içeriden güncelleme veriliyorsa o yüzden olabilir bir diğerinin herhangi bir açıklaması yok o neyden kaynaklı tahmin edemiyorumbox dostum w,ndows a da virüs algılayıp inmedi yani bişe indiremedim![]()