Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Emeyine sağlik güzel paylaṣim baṣarinin devamini dilerimSelam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi
YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 1368
Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1253
Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin
Ekli dosyayı görüntüle 1064
Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065
![]()
Yorumlarınız bizim için önemli.....
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler tabi ekleriz dizi Bolumu tasarım aşamasındaeline sağlık.dizi tv açılmıyor samsung a72 telefonda.ayrıca TJK TV 1 (Yurt İçi) ve TJK TV 2 (Yurt Dışı) spor bölümüne ekleyebilirmisiniz.
Teşekkürler iyi dilekleriniz bizim için önemli.Emeğinize sağlık.
İyi dileklerin için teşekkür ederiz.Emeyine sağlik güzel paylaṣim baṣarinin devamini dilerim
Merhaba MacBook cihazımda izleme şansım varmı?
Puu TV yi Yükledim Sistemden atıyor
Emeğinize sağlık...
Link :Telegram adresi nedir?
Selamlar indirme linki var mı? Acabaİyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım.
Link için teşekkürler katıldım.
Bu linkten indirebilirsinizMerhabalar Forum da yeniyim uygulamayı nasıl indirebilirim yardımcı olabilir misiniz